Ja a muj přitel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
25.9.10 21:18

A to mam cekat jeste tak dlouho??? mno.. ma maminka ted pred 4mesici porodila a pokažde když k ni jedu a vydim toho prcka tak se mi chce brecet… a to je mamce 43let a podarilo se ji to hned a to je se s vym pritelem cca rok a pul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.9.10 21:21

od tohoto ale snažimese rok a pul ale ty prasky jsem brala nejak cca3 mesice a pak jsem je vysadila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.9.10 21:21
Diginka píše:
od tohoto ale snažimese rok a pul ale ty prasky jsem brala nejak cca3 mesice a pak jsem je vysadila

a proc jsi je ted ty tri mesice brala? akorat sis poblbla telo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.9.10 21:23

predepsal mi je doktor na ty 3mesice a že to je mam pak vysadit a skusit to.. no a tak jsem to udelala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.9.10 21:24
Diginka píše:
predepsal mi je doktor na ty 3mesice a že to je mam pak vysadit a skusit to.. no a tak jsem to udelala

Tak to jsem z toho jelen, ale urcite tu jsou holciny, co tomu rozumi lip jak ja, nam se to povedlo omylem, tak se ve „snazilkach“ moc nevyznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
25.9.10 21:25

Caerynka: koukám na tvoji fotku a znám tě z beremka:) byla si tam někdy vloni na podzim, viď?

Koukám, že už čekáte mimi, to je paráda! My museli svatbu odložit, takže teď pracujem na mimi a svatba bude v dubnu 2011:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

Tak pokud dobře chápu tak se nedaří teprve 2 měsíce?
Kolik je ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
careynka píše:
Diginka píše:
Tak to jsem z toho jelen, ale urcite tu jsou holciny, co tomu rozumi lip jak ja, nam se to povedlo omylem, tak se ve „snazilkach“ moc nevyznam

To je pekny že omylem:-D to kdyby se stalo nam.. jee.. jak mooc bych byla rada dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
25.9.10 21:26

teda já tomu už asi nerozumím.Takže - před rokem a půl jste se začali snažit,pak si 3 měsíce brala prášky a od letošního července(tzn.asi 2 měsíce) se opět snažíte??Chápu to dobře??
A můžu se ještě zeptat kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
25.9.10 21:27
Diginka píše:

To se dělá, to je pravda. No tak počkej 3 měsíce a když nic, tak zajdi za dr, pošle vás nejspíš do Centra asistované reprodukce. Vyšetří tě, partnerovi udělají spermiogram a uvidíte.

• Citovat
  • Upravit
15
25.9.10 21:27
kacudka píše:
teda já tomu už asi nerozumím.Takže - před rokem a půl jste se začali snažit,pak si 3 měsíce brala prášky a od letošního července(tzn.asi 2 měsíce) se opět snažíte??Chápu to dobře??
A můžu se ještě zeptat kolik ti je?

Ano chapete to dobre… je mi 19 proc?? ted mi bude 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.9.10 21:29
papu píše:
Diginka píše:
To se dělá, to je pravda. No tak počkej 3 měsíce a když nic, tak zajdi za dr, pošle vás nejspíš do Centra asistované reprodukce. Vyšetří tě, partnerovi udělají spermiogram a uvidíte.

no aspon že nejsem sama.. tkže ja ty prasky neberu teprv 2mes. to je teda jeste brzy že???dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.9.10 21:30
papajinka píše:
Caerynka: koukám na tvoji fotku a znám tě z beremka:) byla si tam někdy vloni na podzim, viď?Koukám, že už čekáte mimi, to je paráda! My museli svatbu odložit, takže teď pracujem na mimi a svatba bude v dubnu 2011:)

Ahojky, ted mi nejak nedochazi co je Beremko, to je ta tehu demence :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
25.9.10 21:31
Diginka píše:
papu píše:
Diginka píše:
no aspon že nejsem sama.. tkže ja ty prasky neberu teprv 2mes. to je teda jeste brzy že???dekuji

No být tebou, tak ještě dva měsíce počkám. Jestli máš pravidelnou menses, tak se snažit cca v prostředku cyklu (ale nemusí být pravidlo) . Kdybys to jo chtěla hnát, tak si můžeš koupit ovulační testy.
Ale taky je dost důležitá psychika, pokud se zablokuješ tím, že po dvou měsících šílíš, že to nejde, tak to půjde opravdu těžko.

• Citovat
  • Upravit
7805
25.9.10 21:33
Diginka píše:
kacudka píše:
A můžu se ještě zeptat kolik ti je?
Ano chapete to dobre… je mi 19 proc?? ted mi bude píše: Více

protože mi z tvých příspěvků přišlo že si hodně mlaďounká.A teda obdivuju tě že se od 18 snažíš o mimčo…To já v tvém věku měla úplně jiné starosti. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí