Ja a muj přitel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
25.9.10 19:54

jojo, zni to srandovne. podobne by znelo „zkusili jsme i souložit“.

nicméně o tom, že by neurol způsoboval mužskou neplodnost, se nic neví - takže skoro určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
25.9.10 20:14
Veruš1 píše:
vysadila jsem i antikoncepci a furt nic - to je dobrý začátek, s antikoncepcí se těhotní špatně :-D
:lol: Veruš ale to je nemístná poznámka !!!já to chtěla také napsat,ale zakladatelka je smutná,přesto koukám že tobě to nedalo :potlesk: :pankac:

Zakladatelko přeji ti ať se co nejméně stresuješ už to otěhotnění docela brání,buď v klidu a zajdi za gynekologem,hm?

• Citovat
  • Upravit
13415
25.9.10 20:14
andrejka87 píše:
Veruš1 píše:
vysadila jsem i antikoncepci a furt nic - to je dobrý začátek, s antikoncepcí se těhotní špatně :-D
:lol: Veruš ale to je nemístná poznámka !!!já to chtěla také napsat,ale zakladatelka je smutná,přesto koukám že tobě to nedalo :potlesk: :pankac:Zakladatelko přeji ti ať se co nejméně stresuješ už to otěhotnění docela brání,buď v klidu a zajdi za gynekologem,hm?

Vždyť jsem se omluvila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
25.9.10 20:49

No to mi připomnělo někde v Německu nebo kde, manželé dva roky po svatbě, že furt nemají dítě…tak šli za doktorama a ti zjistili, že manželé vůbec nesouloží a mysleli si, že dítě se prostě po svatbě nějak objeví nebo co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.09.10 v 21:00

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.10 20:50

jde videt že to tady nema cenu… ja myslela že mi pot¨radite a ne vysmejete… jdete nekam… :cert:

• Citovat
  • Upravit
15
25.9.10 20:51

jde videt že to tady nema cenu… ja myslela že mi pot¨radite a ne vysmejete… jdete nekam… :cert: a mimochodem aby jstese jeste POBAVILI souložime!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.10 21:01
Diginka píše:
jde videt že to tady nema cenu… ja myslela že mi pot¨radite a ne vysmejete… jdete nekam… :cert: a mimochodem aby jstese jeste POBAVILI souložime!!!!!!!!!!!

Hlavně klid 8-)
Nejlepší bude zajít za gynekologem :wink:

• Citovat
  • Upravit
48576
25.9.10 21:03

Prosim tě to nebylo žádné vysmívání.
Pokud chceš poradit,písni zda antikoncepci nebereš už jak dlouho?Ms pravidelná?Nějaké potíže,bolesti?
Stejnak nejlépe tvuj stav zhodnotí lékař a nebylo by na škodu aby si chlap nechal udělat spermiogram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.9.10 21:12

prasky neberu už asi od pulky cervence prave že jsem slysela že když se vydati tk je pravdepodobnost že do 3mesicu mužu otehotnet a tyk jsem to skusila. mesicky mam previdelne a bolesti žadne. dekuji vam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.9.10 21:12

Na gynde jsem byla nic mi neni muj pritel byl tež u doktora atake je v poradku tak je je chyba???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
25.9.10 21:15

Diginko, pokud nebereš prášky 2 měsíce, tak buď v klidu. K lékaři se chodí cca po roce neúspěšného snažení :wink:

Příspěvek upraven 25.09.10 v 21:16

• Citovat
  • Upravit
7805
25.9.10 21:16

ahoj a to nebereš prášky od letošního července nebo od loňského???Protože mi to nějak nesedí,když píšeš že se snažíte rok a půl :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.9.10 21:17

Pokud je nebereš už od lonského července určitě je čas s tím něco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
25.9.10 21:17

Jo a nemůžeš čekat že budeš za 2 měsíce těhotná :wink: Některé holky se o to snaží mnohem déle.
Přeju Ti ať se co nejdřív zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.9.10 21:18

A to mam cekat jeste tak dlouho??? mno.. ma maminka ted pred 4mesici porodila a pokažde když k ni jedu a vydim toho prcka tak se mi chce brecet… a to je mamce 43let a podarilo se ji to hned a to je se s vym pritelem cca rok a pul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí