Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jojo, zni to srandovne. podobne by znelo „zkusili jsme i souložit“.
nicméně o tom, že by neurol způsoboval mužskou neplodnost, se nic neví - takže skoro určitě ne.
Veruš1 píše:
vysadila jsem i antikoncepci a furt nic - to je dobrý začátek, s antikoncepcí se těhotní špatně
Zakladatelko přeji ti ať se co nejméně stresuješ už to otěhotnění docela brání,buď v klidu a zajdi za gynekologem,hm?
andrejka87 píše:Veruš1 píše:
vysadila jsem i antikoncepci a furt nic - to je dobrý začátek, s antikoncepcí se těhotní špatněVeruš ale to je nemístná poznámka !!!já to chtěla také napsat,ale zakladatelka je smutná,přesto koukám že tobě to nedalo
![]()
Zakladatelko přeji ti ať se co nejméně stresuješ už to otěhotnění docela brání,buď v klidu a zajdi za gynekologem,hm?
Vždyť jsem se omluvila ![]()
No to mi připomnělo někde v Německu nebo kde, manželé dva roky po svatbě, že furt nemají dítě…tak šli za doktorama a ti zjistili, že manželé vůbec nesouloží a mysleli si, že dítě se prostě po svatbě nějak objeví nebo co
![]()
Příspěvek upraven 25.09.10 v 21:00
jde videt že to tady nema cenu… ja myslela že mi pot¨radite a ne vysmejete… jdete nekam… ![]()
jde videt že to tady nema cenu… ja myslela že mi pot¨radite a ne vysmejete… jdete nekam…
a mimochodem aby jstese jeste POBAVILI souložime!!!!!!!!!!!
Diginka píše:
jde videt že to tady nema cenu… ja myslela že mi pot¨radite a ne vysmejete… jdete nekam…a mimochodem aby jstese jeste POBAVILI souložime!!!!!!!!!!!
Hlavně klid ![]()
Nejlepší bude zajít za gynekologem ![]()
Prosim tě to nebylo žádné vysmívání.
Pokud chceš poradit,písni zda antikoncepci nebereš už jak dlouho?Ms pravidelná?Nějaké potíže,bolesti?
Stejnak nejlépe tvuj stav zhodnotí lékař a nebylo by na škodu aby si chlap nechal udělat spermiogram
prasky neberu už asi od pulky cervence prave že jsem slysela že když se vydati tk je pravdepodobnost že do 3mesicu mužu otehotnet a tyk jsem to skusila. mesicky mam previdelne a bolesti žadne. dekuji vam
Na gynde jsem byla nic mi neni muj pritel byl tež u doktora atake je v poradku tak je je chyba???
Diginko, pokud nebereš prášky 2 měsíce, tak buď v klidu. K lékaři se chodí cca po roce neúspěšného snažení ![]()
Příspěvek upraven 25.09.10 v 21:16
ahoj a to nebereš prášky od letošního července nebo od loňského???Protože mi to nějak nesedí,když píšeš že se snažíte rok a půl
![]()
Pokud je nebereš už od lonského července určitě je čas s tím něco dělat
Jo a nemůžeš čekat že budeš za 2 měsíce těhotná
Některé holky se o to snaží mnohem déle.
Přeju Ti ať se co nejdřív zadaří
A to mam cekat jeste tak dlouho??? mno.. ma maminka ted pred 4mesici porodila a pokažde když k ni jedu a vydim toho prcka tak se mi chce brecet… a to je mamce 43let a podarilo se ji to hned a to je se s vym pritelem cca rok a pul