Ja a muj přitel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
25.9.10 21:34
papu píše:
Diginka píše:
papu píše:
Diginka píše:
predepsal mi je doktor na ty 3mesice a že to je mam pak vysadit a skusit to.. no a tak jsem to udelala
To se dělá, to je pravda. No tak počkej 3 měsíce a když nic, tak zajdi za dr, pošle vás nejspíš do Centra asistované reprodukce. Vyšetří tě, partnerovi udělají spermiogram a uvidíte.
no aspon že nejsem sama.. tkže ja ty prasky neberu teprv 2mes. to je teda jeste brzy že???dekuji
No být tebou, tak ještě dva měsíce počkám. Jestli máš pravidelnou menses, tak se snažit cca v prostředku cyklu (ale nemusí být pravidlo) . Kdybys to jo chtěla hnát, tak si můžeš koupit ovulační testy.
Ale taky je dost důležitá psychika, pokud se zablokuješ tím, že po dvou měsících šílíš, že to nejde, tak to půjde opravdu těžko.

ja jsem slysela že až po 8 dnech po mensesu tk nevim ted jsem z toho jelen zase ja :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.9.10 21:36
kacudka píše:
Diginka píše:
kacudka píše:
teda já tomu už asi nerozumím.Takže - před rokem a půl jste se začali snažit,pak si 3 měsíce brala prášky a od letošního července(tzn.asi 2 měsíce) se opět snažíte??Chápu to dobře??
A můžu se ještě zeptat kolik ti je?
Ano chapete to dobre… je mi 19 proc?? ted mi bude píše: Více
protože mi z tvých příspěvků přišlo že si hodně mlaďounká.A teda obdivuju tě že se od 18 snažíš o mimčo…To já v tvém věku měla úplně jiné starosti. :wink:

to se ted divim i ja ale skolu jsem dodelala v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.9.10 21:38

ni jdu spat tak vse preji dobrou noc a vsem dekuji zitra ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
25.9.10 21:39
Diginka píše:
kacudka píše:
Diginka píše:
kacudka píše:
teda já tomu už asi nerozumím.Takže - před rokem a půl jste se začali snažit,pak si 3 měsíce brala prášky a od letošního července(tzn.asi 2 měsíce) se opět snažíte??Chápu to dobře??
A můžu se ještě zeptat kolik ti je?
Ano chapete to dobre… je mi 19 proc?? ted mi bude píše: Více
protože mi z tvých příspěvků přišlo že si hodně mlaďounká.A teda obdivuju tě že se od 18 snažíš o mimčo…To já v tvém věku měla úplně jiné starosti. :wink:
to se ted divim i ja ale skolu jsem dodelala v pohode

jen chci podotknout že jsem to nemyslela nijak zle.Pokud si seš jistá že to chceš,tak směle do toho.Aspoň budeš mladá babička :palec:
A nevěš hlavu že se to ještě nepovedlo,určitě se brzo dočkáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
25.9.10 21:40
Diginka píše:
ni jdu spat tak vse preji dobrou noc a vsem dekuji zitra ahoj

dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.9.10 21:40
kacudka píše:
Diginka píše:
ni jdu spat tak vse preji dobrou noc a vsem dekuji zitra ahoj
dobrou :mavam:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
25.9.10 22:38

Muj pritel bral v minulosti prasky Neurol muže se stat že je kvuli temto praskum neplodny???

Na gynde jsem byla nic mi neni muj pritel byl tež u doktora atake je v poradku tak je je chyba???

Já teda nerozumím vůbec. Máš strach, že by mohl být přítel neplodný, ale byl u doktora a je v pořádku? Mamka otěhotněla ve 43 letech hned a ty v 19 hned ne? O věku to není. Mě bylo 24, když jsme se začali snažit a nešlo to 2 roky. Dělal ti dr. hormonální profil nebo HA zkusil jen tak? Jaké vyšetření dělal příteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
26.9.10 09:18

Hele, já to trochu zrekapituluju, jestli se v tom vyznávám dobře - takže před rokem a půl jste se začali snažit, zhruba po roce ti doktor jako pomoc predepsal na tri mesice antikoncepci, kterou jsi tri mesice brala a vysadila pred dvema mesici a snazite se dal. Po antikoncepci se nekdy tehotní, to je pravda, ale jen kdyz ji nekdo bere par let a pak najednou vysadi, nekdy se telo zblazni a podari se. Jinak trva tak 6-8 mesicu, nez ucinky antikoncepce z tela odejdou, ale zas to plati pri brani par let.
Ale „lecit“ takhle neuspesne snazeni mi prijde teda na hlavu. Byt tebou pockala bych jeste tak do konce roku, ty tri mesice, a pak se objednala do nejakeho Centra asistovane reprodukce na kompletni vysetreni sebe i partnera. Nevim, u jakeho doktora byl a delal mu tento doktor spermiogram? To je zakladni vec, bez ni se nepohnete.
My jsme po 14 mesicich snazeni bez antikoncepce sli na gynekologii oba, jako prvni udelali manzelovi spermiogram, mne ultrazvuk vajecniku v plodnych dnech, jak se tvori vajicka. Nicmene kvuli katastrofalnimu vysledku spermiogramu (manžel má pouze 1% zdravych spermií) to bylo jasne a mame miminko pres umele oplodneni. Ale rozhodne teda mi gynekolog nedal jako lecbu antikoncepci, naopak po tom roce a kousek jsme sli proste na zakladni vysetreni.

Příspěvek upraven 26.09.10 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
26.9.10 09:55

a jeste u tebe by bylo vhodne (rikalas,ze jsi v poradku,tak nevim jestli dr delala)folikulometrii, hormonalni profil…spermiogram priteli.

Pokud je i tady vse v poradku,dal se tusim resi jestli jsou v poradku vejcovody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.4.15 14:10

Bude to trvat jeste par let, nez holkam dojde ze takovy nadmira uzivani HA jako v cr neni nikde jinde na svete, jo jsme v tom jednicka, jako v piti piva… Dlouhodoby uzivani potom dost snizuje sanci otehotnet… Plus partner, co mel takhle drsny leky +spatny styl zivota atd. atd… :think:

Nebudu se sahodlouze rozepisovat co, proc, kdy a jak. Infa o tom mam dost. Dam vam sem zaver…

TU NEPLODNOST SI Z CASTI DELATE TOU HORMONALNI ANTIKONCEPCI SAMI… Hold kazdy pohodly neco stoji… Treba i moznost mit dite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí