Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pokud jsi mela MS v lednu tak si udelej test… myslet si tady muze kdokoliv cokoliv, ale 100% ti to rekne az test, nebo gyndr. ![]()
A co test..???
Jinak já to co popisuješ na začátku těhu měla
.
Anonymní píše:
Ahoj holky,
S pritelem se snazime nejakou dobu o miminko. V lednu jsem sice menstruaci mela, ale velice slabou. Mam zvetsena prsa a obcas me poboliva v brisku, poslední 2 dny je mi hodně na zvracení, vcera se mi zatocilo v hlavne az jsem malem omdlela. Myslite, ze bych mohla byt tehotna? Dekuju za radu
Kup si těhotenský test ![]()
Takhle ti nikdo neporadí. Těhotná být můžeš, ale dle vlastní zkušenosti vím, že se dá spousta příznaků vsugerovat, hlavně když si to člověk přeje.
Ať máš brzy // ![]()
freeonit píše:
proc si neudelas test? urcite muzes byt tehu, ja mela to same… dokonce jsem omdlivala v salinach atd…Příspěvek upraven 15.02.11 v 20:53
To ja jsem dneska jela v tramvaji a myslela jsem, ze se pobliju ![]()
meduzza píše:Anonymní píše:Kup si těhotenský test
Ahoj holky,
S pritelem se snazime nejakou dobu o miminko. V lednu jsem sice menstruaci mela, ale velice slabou. Mam zvetsena prsa a obcas me poboliva v brisku, poslední 2 dny je mi hodně na zvracení, vcera se mi zatocilo v hlavne az jsem malem omdlela. Myslite, ze bych mohla byt tehotna? Dekuju za radu
Takhle ti nikdo neporadí. Těhotná být můžeš, ale dle vlastní zkušenosti vím, že se dá spousta příznaků vsugerovat, hlavně když si to člověk přeje.
Ať máš brzy //
Z toho mam obavy, abych to nemela vsugerovane. Byla bych velice smutna ![]()
Co si nejdřív udělat test, než se ptát tady? máš zpoždnou ms?
nozu píše:
kup si test a testninikdo z nás neumí věštit na dálku. možné je všechno, včetně autosugesce
a držím palce, aby byly dvě čárky!
Zitra jdu do lekarny.
Dekuji ![]()
mikami píše:
A co test..???
Jinak já to co popisuješ na začátku těhu měla.
Tak snad to bude ono, zitra si zajdu do lekarny a uvidim ![]()
pikola píše:
Co si nejdřív udělat test, než se ptát tady? máš zpoždnou ms?
Chtela jsem se zeptat .......
Menstruaci jsem mela v lednu, ale velice slabou
Anetka K. píše:freeonit píše:To ja jsem dneska jela v tramvaji a myslela jsem, ze se pobliju
proc si neudelas test? urcite muzes byt tehu, ja mela to same… dokonce jsem omdlivala v salinach atd…Příspěvek upraven 15.02.11 v 20:53
jj je to hnus, ja jsem tam 2 krat v preplnene saline spadla, aspon ze lidi pomohli.. ![]()
s těma příznakama takhle brzo nevím nevím
to se mi zdá nepravděpodobné, možná je to jen sugesce, taky jsem to měla když jsem si přála otěhotnět
freeonit píše:Anetka K. píše:jj je to hnus, ja jsem tam 2 krat v preplnene saline spadla, aspon ze lidi pomohli..freeonit píše:To ja jsem dneska jela v tramvaji a myslela jsem, ze se pobliju
Jo jeste, ze jsem jela jenom kousek.
Jenom doufam, ze to nemam vsugerovane ![]()
Děvče, tady holky nejsou doktoři, takovýhle příznaky jsem už měla kolikrát a těhu to fakt nebylo, jistější bude si udělat nejprv test a pak si zajít k doktorovi.
Ahoj holky,
S pritelem se snazime nejakou dobu o miminko. V lednu jsem sice menstruaci mela, ale hodne slabou. Mam zvetsena prsa a obcas me poboliva v brisku. Posledni 2 dny je hodne na zvraceni, vcera se mi zatocilo v hlave az jsem male omdlela. Myslite, ze bych mohla byt tehotna? Dekuju za radu