Možné těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anetka K.
15.2.11 21:17
Denino píše:
s těma příznakama takhle brzo nevím nevím :think: to se mi zdá nepravděpodobné, možná je to jen sugesce, taky jsem to měla když jsem si přála otěhotnět

Toho se prave bojim, aby to nebylo jenom vsugerovane.
Snazime se uz docela dlouho :cry:

• Citovat
  • Upravit
1477
15.2.11 21:17

Držim pěsti.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
15.2.11 21:18
viky23 píše:
udělej si testík, určitě už by měl něco ukázat :palec:

Zitra to zkusim :-)

• Citovat
  • Upravit
Anetka K.
15.2.11 21:19
Pettulle píše:
Děvče, tady holky nejsou doktoři, takovýhle příznaky jsem už měla kolikrát a těhu to fakt nebylo, jistější bude si udělat nejprv test a pak si zajít k doktorovi.

No prave, chtela jsem poradit at vim co a jak :)

• Citovat
  • Upravit
Anetka K.
15.2.11 21:20
freeonit píše:
Držim pěsti.. :wink:

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
9859
15.2.11 21:34

„v lednu“ je dost širokej pojem. Buďto ti MS mešká nebo máš před :think:

Já měla příznaky stejný jako máš teď ty, ale to je „kus od kusu“ :mrgreen:

Každopádně udělej testík a ať vyjde jak si přeješ  :wink:

A dej nám vědět! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
15.2.11 21:39
MirušeProdigy píše:
„v lednu“ je dost širokej pojem. Buďto ti MS mešká nebo máš před :think:

Já měla příznaky stejný jako máš teď ty, ale to je „kus od kusu“ :mrgreen:

Každopádně udělej testík a ať vyjde jak si přeješ  :wink:

A dej nám vědět! :mavam:

Zitra jdu pro test :wink:

• Citovat
  • Upravit
18223
15.2.11 21:42

Souhlasím, udělej testík :palec: Tam by to již bylo vidět.
Hodně žen má při snažení o miminko příznaky každý měsíc a nic :palec: :mrgreen: Tak držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
15.2.11 21:42

tohle bude hodně individuální, takže ti asi nikdo neporadí, ani doktor by ti nic neřekl bez vyšetření. Udělej si zítra testík a dej vědět jak dopadl, budu zvědavá a držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
15.2.11 21:53
Nainuva píše:
Souhlasím, udělej testík :palec: Tam by to již bylo vidět.
Hodně žen má při snažení o miminko příznaky každý měsíc a nic :palec: :mrgreen: Tak držím pěsti

Právě aby to enbyly jen ty priznaky.
Jinak dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
Anetka K.
15.2.11 21:53
Jahudka87 píše:
tohle bude hodně individuální, takže ti asi nikdo neporadí, ani doktor by ti nic neřekl bez vyšetření. Udělej si zítra testík a dej vědět jak dopadl, budu zvědavá a držím palečky :hug:

Zitra jdu do lekarny tak uvidim.
Dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
1
21.6.12 18:32

Že by těhotná ?

Nevím jestli je to možné, ale vysadila jsem antikoncepci a měla jsem dostat měsíčky 12.června což bylo minulé úterý. Jenže je furt nemám přes celou dobu jsem s nikým neměla pohlavní styk až v neděli s přítelem. Používali jsme ochranu jenže když jsem ho uspokojovala udělal se hned vedle pochvy jak kdyby na nohu. Je možné že mi to tam mohlo stéct? Bojím se že ano jenže musím ještě počkat a po týdnu jsi udělám těhotenský test ale mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
21.6.12 18:48

@paja17 Někdy po vysazení antikoncepce tělu může trvat, než si nastartuje svůj normální cyklus…asi bych to na těhotenství neviděla moc pravděpodobné, pokud jste se chránili a stalo se to jen jak popisuješ. Držím pěsti, ať je výsledek, jaký chceš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 19:00

Je možné že jsen těhotná ?

Ahoj holky ;)
23.8. jsem vysadila HA a ihned jsem dostal MS, trvala cca 6 dni, což je normální :) no a pak jsem už HA nenasadila. S přítelem jsme měli několikrát nechráněný sex, no a samozřejmě se udělal do mne. :D no a pak jsem měla asi deset dni hrozné stavy :lol: výkyvy nálad, pocit na zvracení a to hlavně v autě a mimo domov, strašně chutě, bolavá, zvětšena a citlivá prsa, zvláštní bílí hlen, byla jsem straaasne moc nadrzena :D no a pak to přešlo. Myslela jsem si že by se tak mohla projevit ovulace, ale divné bylo, že takhle jsem ji nikdy neměla.. No a pak jsem čekala na MS a ta měla tři dny zpoždění, dělala jsem si test, ale negativní. A pak MS přišla.. Trvala cca jen čtyři dny a byla zvláštní. Ani ne silná… Jen takové spíš spineni… No a teď mam opět ty zvláštní pocity… Nechci se plasit, myslíte že bych mohla být těhotná? :)

• Citovat
  • Upravit
4284
5.10.15 19:15

Ne. Pokud máš negativní těhotenský test, tak nejsi těhotná. Jen taková otázečka, přítel o tom ví, že už HA nebereš? Působíš dojmem hodně mladé slečny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí