Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi napsala,ale pak by ti asi neschopenku musela vést ona…Buďto se obrať na gynekologa ať neschopenku vypíše a nebo si zkus vzít do té doby dovolenou…
Já být tebou tak jdu rovnou na gyndu. Já byla na gyndě v 5tt poprvé, prostě jsem tam zavolala, že musim nutně na kontrolu, tak mě objednali hned na druhý den. Až tam jsem jim řekla, že mám pozitivní těhotenský test. Doktorka mě prohlídla, potvrdila těhotenství a okamžitě mi dala bez ptaní neschopenku. Ví, že mám práci, kde zvedáme těžké věci apod. Takže být tebou si dojdu na gyndu co nejdříve ![]()
@TrissR Napíše ti to i praktická. Já začala těhotenství ošklivým infektem horních cest dýchacích a anibiotiky, pak si mě přebrala gynekoložka vzhledem k iminitnímu defektu a dalším komplikacím hned na rizikové. V papírech ti pak napíšou změnu diagnózy a lékaře. ![]()
Ďakujem dievčatá. Zajtra idem za obvodnou a tak jej to poviem. A ak nepochodim tak zájdem na gynekológiu. ![]()
Ja zacala u praktika a po prvnim trimestru si me prevedl k sobe gynekolog
@TrissR píše: Ďakujem dievčatá. Zajtra idem za obvodnou a tak jej to poviem. A ak nepochodim tak zájdem na gynekológiu.
Tak já ve 4 tt vůbec netušila, že jsem těhotná a vesele dělala noční. Na gyndu jsem šla až na 5+5 ![]()