Těhotenství a pochopení

606
9.2.19 14:07

No v 6tt fakt ne, to až později :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
9.2.19 14:09

Chápu no ja už zvracím několikrát denně takže jsem rada, ze si lehnu občas :g :poblion: rin:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
9.2.19 14:12
@korunkapx píše:
Ahoj :) jsem nyní v 6tt. Přítel byl zvyklý, že se mu hodně věnuji, což se snažím dělat i teď, ale je mi hodně zle. Do toho ještě problémy se psem máme je nemocný těžce. Je toho na mě nějak moc. Vyčítá mi nebo ne přímo vyčítá jen vždy upozorní ze se mu tolik nevěnuji nemazlím se tolik. Jsem z toho unavená. Stalo se Vám to taky? Děkuji za reakce :) :)

V 6.tt jsem ještě ani nevěděla,že jsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
9.2.19 14:15

To víš tak dva týdny, že jsi těhotná, ne? A jestli už po čtrnácti dnech partner frflá, tak to je gól :potlesk: Dobře sis vybrala. Snad si zvykne a nebude se k tobě chovat čím dál hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
9.2.19 14:16

No. Starej se v první řadě o psa - ten to potřebuje nejvíc. Máte za něj zodpovědnost a dlužíte mu to za všechnu jeho lásku. Potom se starej o sebe, ale jako těhotenství není nemoc, nesleduj se tolik. A chlap sobeček ať si zvyká :roll:
Pejskovi přeju ať se uleví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.2.19 14:17

Jejda, já měl něco podobného. Taky mi bylo v 6tt špatně od žaludku a byla jsem více unavená. Ten můj pořád vrtěl hlavou a říkal co prý budu dělat až budu v 8 - 9 měsíci. Chlapi to nechápou, o tyhle věci se moc nezajímají. Většina ani neví co je ovulace, menstruace atd.
Najdi mu nějaký článek, jsou pitomí tím jak o tom ví kulové a myslí si, že na začátku těhotenství může žena fungovat stejně jako když těhotná není.
Já měla pořád kocovinu bez bolení hlavy, usínala jsem v 8 večer, budila se v 1 ráno a četla si do 5 knížku, protože jsem zase neusla. Od druhého trim. jsem zase uplakaná a s nervama na pochodu.
Teď si stěžuje?? No počkej až bude mít mrňouse. Prý málo mazlí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.2.19 14:19

@Čičorečka Ano. Ale díky zvracení to není nic moc zatím. Jenže do toho řešíme ze má pes asi nádor je to jako naše dítě. Prostě je toho moc. Jemu ale překáží pouze to, že se nemazlím 24/7 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.2.19 14:22

@lilithlilith Právě pes je teď pro mě na prvním místě. Hodně mě to vzalo je teď po operaci tak jsem s nim doma a on kroutí hlavou ikdyž jdu za ním pohladím ho nebo prostě se mu teď věnuji víc než jemu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

@korunkapx tak to ať si hosik zvyká :mrgreen: bude podstatně hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
@korunkapx píše:
Ahoj :) jsem nyní v 6tt. Přítel byl zvyklý, že se mu hodně věnuji, což se snažím dělat i teď, ale je mi hodně zle. Do toho ještě problémy se psem máme je nemocný těžce. Je toho na mě nějak moc. Vyčítá mi nebo ne přímo vyčítá jen vždy upozorní ze se mu tolik nevěnuji nemazlím se tolik. Jsem z toho unavená. Stalo se Vám to taky? Děkuji za reakce :) :)

Budeš mít mimino s miminem. To si ještě užijete oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
9.2.19 14:23
@korunkapx píše:
@Čičorečka Ano. Ale díky zvracení to není nic moc zatím. Jenže do toho řešíme ze má pes asi nádor je to jako naše dítě. Prostě je toho moc. Jemu ale překáží pouze to, že se nemazlím 24/7 :zed:

Tak je to sobec, no. Nebudeš s ním mít lehkej život. Ale to už asi víš, určitě se zase zásadně nezměnil během 14 dnů, jako se to většina nastávajících mamin, co mají doma hulváta a sobce, snaží tvrdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
9.2.19 14:26

Muj mel/ma z toho srandu, dneska pronesl, ze jsem jak medved- furt bych spala, lezela… :mrgreen: jsem ve 21tt, onehda jsem jeste chodila na 12h smeny. Ma pochopeni, pomaha mi se vsim. A nejake “tuleni” je podledni co bych chtela. :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
9.2.19 14:26

Já bych se teda přiklonila na stranu chlapa. V 6tt je to tak čerstvý, že pokud už teď na něj sypes tunu tehotenskych příznaků, snažíš se si vše ulehčit, skuhras, jak je ti špatně atd…Tak se mu ani nedivím, že se mu to nelíbí. Špatně ti být samozřejmě může, on by to měl tolerovat. Asi byste se měli zmírnit oba. On by měl pochopit, že ti teď nějakou dobu nemusí být dobře, tudíž se mu asi nebudeš věnovat, jako dřív. Ty zase pochop, že těhotenství není nemoc. Opravdu pockej par týdnů nebo měsíců, pak budeš na ten 6tt vzpomínat s láskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.2.19 14:30
@chaela píše:
Já bych se teda přiklonila na stranu chlapa. V 6tt je to tak čerstvý, že pokud už teď na něj sypes tunu tehotenskych příznaků, snažíš se si vše ulehčit, skuhras, jak je ti špatně atd…Tak se mu ani nedivím, že se mu to nelíbí. Špatně ti být samozřejmě může, on by to měl tolerovat. Asi byste se měli zmírnit oba. On by měl pochopit, že ti teď nějakou dobu nemusí být dobře, tudíž se mu asi nebudeš věnovat, jako dřív. Ty zase pochop, že těhotenství není nemoc. Opravdu pockej par týdnů nebo měsíců, pak budeš na ten 6tt vzpomínat s láskou.

pod to se musim podepsat. prispevek zakl. me rozesmal. diky za pobaveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
9.2.19 14:51

Můj chlap moc to těhotesntví taky nechápal, ale gol byl můj poslední těhotesnký den (byla jsem 39+3), celý den mi bylo zle, všechno mě bolelo, nemohla jsem se pohnout, bylo mi jasné, že se jde do finále. A večer si ke mně chlap sedl a s vážnou tváří se mě zepta:„Co ti je, že jsi taková nepříjemná?“ Jako fakt to málem dostal mezi oči, tak příjemně mi bylo, no, co mi asi bylo, těhotná na konci 9. měsíce :mrgreen: Tu noc jsem porodila…Takže tak :-D Chlapi, no. Ale jinak souhlasím s holkama, chlap je dětisnký a to si teda užiješ a ty se míň pozoruj ;-) Bude hůůůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí