Těhotenství a rozchod

Anonymní
28.10.12 15:21

Těhotenství a rozchod

Předem se omlouvám za anonimitu. Ale necítím se psát tohle pod svým nikem :/

Situace je u nás taková. Jsem v pátem měsíci těhotenství. Jsme oba mladí ale já mám z predesleho vztahu skoro triletou dcerku. Ted se porad ptám jestli to opravdu neni moje chyba :roll: Žijeme spolu dva roky. Po roce spolu jsme si řekli že by jsme chteli vlastni mimčo, hlavne on hrozne chtel, ne kvuli male ze by nebyla jeho to on ji bere jako vlastni stara se a je na ni opravdu hodnej.
Ale od okamziku ze jsem mu sdelila ze jsem tehotna je vsechno spatne. Nedavno se to snazil resit. Tim ze sel do hospody a psal mi ze je vsechno jiny a ze on nevi cim to je ale ze je ze me nestastny. Ja porad nechapala co se deje. Ano tehotensky hormony mohli za me nalady. Ale ty jsem se snazila opravdu drzet na uzde a nevidim v tom az takovy problem. Ze by byl problem v tom ze on dela v baru a proste endokazal prijit domu aniz by v sobe nemel aspon 4 piva ktere jsem z nej pri prichodu domu proste citila a rekla mu uplne v klidu kolik toho zase mel ze smrdi.
Verim ze jina by mu dala facku uz ve dverich, ale ja mela pokazde nejakou omluvu :zed:
Ze zacatku byl v pohode a sel spat rano jakoby se nic nedelo. Ale pozdeji mi zacal nadavat ze jsem krava blba a proto pije. Proto si proste da dve tri piva vsak co na tom je :?: :!
Vztah sel ke dnu. Já se snazila zachranovat jak to slo. Delala jsem jeho oblibene jidla, snazila se vymyslet program pro vsechny 3. Ale to on vzdy zaspal a nakonec jsem sla jen já a mala. On pak vycitave ze jsem nepockala nez se probudi :zed:
Vcera vse vyvrcholilo tim ze se silene opil dosel domu a opet silene reci o tom jak ja z nej delam toho spatneho ze ja jsem ta dokonala. No hruza. Bylo mi z nej na zvraceni…
Dnes odesel a já doufám ze se nevrati. Byt je psany na me a jsem rozhodla ze volam policii pokud dojde.
Myslite ze jsem udelala dobre. Mluvit s nim nejde on proste neuzna to ze me jeho chovanim vlastne psychicky vydira a ze je potreba neco zmenit…
Nikoho jineho nema ani ja ne. Jen proste doufam ze by mohl za mesic prijit a rict ze je kreten ze si nevazil toho co ma.
Pisi tohle tema, protoze tu nikoho nemam komu bych se sverila a silene me to trapi jestli jsem udelala spatne…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
28.10.12 15:26

Hlavní problém je teda to, že si dá pivo? Jak časo? Ono můj si teď taky jednou měsíčně s chlamapa z práce zajde, nikdy nechodil, začal posledního půl roku… Taky to z něho táhne, taky smrdí kouřem (oba jsme nekuřáci)… Ale nemůžu po něm chtít aby byl nonstop se mnou… Pokud chodí každej den, tak to by mi teda taky vadilo, ale četnost jsem buď přehlídla nebo tak chybí… Každopádně pokud nechodí na mol a denně, tak za sebe říkám, že pro mě by to důvod k rozchodu nebyl, pokud tam nejsou další faktory, chová se k oběma hezky, není násilnickej a tak :nevim: Taky zažívám stereotyp, bohužel :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.12 15:30
@Seizdra píše:
Hlavní problém je teda to, že si dá pivo? Jak časo? Ono můj si teď taky jednou měsíčně s chlamapa z práce zajde, nikdy nechodil, začal posledního půl roku… Taky to z něho táhne, taky smrdí kouřem (oba jsme nekuřáci)… Ale nemůžu po něm chtít aby byl nonstop se mnou… Pokud chodí každej den, tak to by mi teda taky vadilo, ale četnost jsem buď přehlídla nebo tak chybí… Každopádně pokud nechodí na mol a denně, tak za sebe říkám, že pro mě by to důvod k rozchodu nebyl, pokud tam nejsou další faktory, chová se k oběma hezky, není násilnickej a tak :nevim: Taky zažívám stereotyp, bohužel :zed:

Ne dá si ho každy den co je v práci nekdy i mimo praci…
Takze vicemene 15mesicne. Me to normalni proste neprijde… Ale duvod je vic. On si mysli ze tohle je asi jediny. Ale on se zacal silene urazet, prestal vse resit. Kdyz byl problem driv jsme ho resili ted kdyz neni po jeho je hruza. Já tu zmenu nechapu :zed:

• Citovat
  • Upravit
21848
28.10.12 15:35
@Anonymní píše:
Ne dá si ho každy den co je v práci nekdy i mimo praci…
Takze vicemene 15mesicne. Me to normalni proste neprijde… Ale duvod je vic. On si mysli ze tohle je asi jediny. Ale on se zacal silene urazet, prestal vse resit. Kdyz byl problem driv jsme ho resili ted kdyz neni po jeho je hruza. Já tu zmenu nechapu :zed:

No, tak to by mi taky vadilo, navíc když to nechce řešit, to je na prd, protože se ani nedozvíš proč taková změna… A co problémy v práci, finance, strach jak to utáhnete atd… Jako můj chlap taky chce málokdy co řešit, věčně to nechává na mně, taky mě to štve, ale chlapi (někteří určitě) jsou prostě takoví :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.12 15:52
@Seizdra píše:
No, tak to by mi taky vadilo, navíc když to nechce řešit, to je na prd, protože se ani nedozvíš proč taková změna… A co problémy v práci, finance, strach jak to utáhnete atd… Jako můj chlap taky chce málokdy co řešit, věčně to nechává na mně, taky mě to štve, ale chlapi (někteří určitě) jsou prostě takoví :zed:

Jo to chápu, ale on takovy nebyl vazne jde az o psychicke vydirani já vim ze nikdo neni bez chyb a jsem az moc tolerantni clovek moc veci dokazi prehlizet. On vyleti kvuli akzde ptakovine a i to jsem prehlizela. Ted v posledni dobe. Ja nevim praci ma ted svou vysnenou. Ono se porad deje neco ale nic z toho ho neopravńuje semnou ejdnat jak jedna nekolikrat jsem mu to rekal a snazila se ho podrzet. Ja proste enzvladam to ze za kazdou cenou jsem spatna ja uplne me to zdima. Uvidim je ted doma. Psal mi ze nemuze dychat ze mu kdyztak mam zavolat zachranku, chova se proste jak dite, jak holcicka kterou opustil kluk a ona vyhrozuje ze si enco udela. Já mu napsala at si jede k rodicum pokud mu neni dobre.Ja sanitku volat nebudu. Proste at klidne ze me dela tu nejhorsi rika si jak ho nemiluji ze mi nezalezi na rodine a kecy hrdinske co ted ma. DOkud neuzna ze neco podelal tak snim byt nechci. Silene se mi hnusi tim jak si mysli ze je v pravu on… :zed: Kdyby jsi jen vedela kolik jsem mu dala sanci v posledni dobe…

• Citovat
  • Upravit
mončís
28.10.12 16:26

Je mi líto, že si narazila na takovýho blbce kterej Ti sprostě nadává! taky jsem měla přítele, a když byli dva dny v týdnu kdy přišel domu bez toho aby si nedal jedno pivo tak to byl zázrak! bohužel, se nezměnil a i on řek že prostě takovej je a jinej nebude. Našla jsem si jiného(abstinenta :D ) a je mi fajn! Věřím že i ty najdeš někoho s kým Vám bude fajn :kytka:

• Citovat
  • Upravit
108
28.10.12 16:41

Ahoj, naprosto tě chápu já měla doma něco podobného. Než jsem zjistila že jsem tehotná tak už nám to neklapalo a když jsem otěhotněla tak jsem si ríkala tak ted má důvod se změnit ikdyž ditě bylo neplánované ale ba naopak bylo to jestě horší než předtím. Za to že on pil jsem mohla ja a když přišel opitý a já si mu dovolila něco říct tak to bylo ještě horší a nebo se sebral a odesel a prisel az na druhý den a tvářil se jako by se nechumelilo… :-D A tak jsem si řekla že než se takhle trapit a rozcilovat tak je lepší se rozejít a vztah jsem po skoro dvou letet ukoncila byla jsem cca ve 4 mesici… ted jsem 31tt a myslím si ze nic lepsí ho jsem udelat nemohla… Držím ti palecky at to zvládnes… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
28.10.12 19:27

Ne sanitku, chocholouška bych na něj zavolala :cert: to je komediant :lol: ježiši to s ním musí být fakt radost být :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.12 17:25

15× měsíčne si dá 3-4 piva za den? chápu to správně? aje z nich opilý nebo z něj jdou jen cítit? hele jeslti dělá v baru, tak 4 piva za směnu je v pohodě… já bych asi nevyšilovala, je to způsob odreagování! můj chlap má teď novou náročnou práci a dá si pivo nebo skleničku whiskey denně! a co? není opilej… taky mi to trochu vadí, ale vím, kolik toho má!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.15 23:39

Zjištěné těhotenství po rozchodu

Ahoj, jsem čerstvě po rozchodu a právě jsem zjistila, že jsem těhotná. O dítě jsme se nesnažili, brala jsem HA, takže mě to zjištění opravdu překvapilo. Rozchod byl ze strany přítele, jak se mám zachovat? Ještě nic neví.. Je mi 20 let.

• Citovat
  • Upravit
1349
25.9.15 23:51
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem čerstvě po rozchodu a právě jsem zjistila, že jsem těhotná. O dítě jsme se nesnažili, brala jsem HA, takže mě to zjištění opravdu překvapilo. Rozchod byl ze strany přítele, jak se mám zachovat? Ještě nic neví.. Je mi 20 let.

popravde rekl bychmu to a treba se k tobe vrati treba po diteti touzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.9.15 23:55

Každopádně mu to řekni a pak to vyřešte spolu, jestli o to vůbec vy dva stojíte nebo ty sama jestli o to stojíš. V dnešní době být svobodnou matkou není nic moc abych pravdu řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148930
26.9.15 00:10

@B4RC3LON4 zajímalo by mě kolik je ti let. Už jsem tu párkrát četla tvoje příspěvky a názory. A jsi opravdu světlá výjimka mezi mladými muži. A to nemyslím nijak zle nebo útočně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148930
26.9.15 00:12
@Anonymní píše:

Nejdřív mu to řekni. Ale připrav se psychicky na obě varianty radši. Že radost mít bude a vràtí se. A nebo taky že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.15 00:25

Děkuji za reakce.. Radši počítám s tou horší variantou, abych si nedělala zbytečné naděje a pak nepadla na hubu. Každopádně nevím, jak mu to říct? Zatím jsme spolu ještě vůbec nekomunikovali a nevím, jestli se mnou vůbec bude chtít mluvit.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky