Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny. Chtěla jsem se zeptat. Od narození mám tříselnou kýlu. Nikdy mě neoperovali, protože jsem neměla problémy. Teď se chceme pokoušet o miminko a mě to začlo vrtat hlavou, zda je to problém nebo ne. Občas ji cítím, při velkém kašli nebo tak. Ale nebolí nic. Nemáte s tím někdo zkušenost? Nechce se mi na operaci, protože se tím všehno prodlouží, ale zase kdyby to byl velký problém, tak s ní radši půjdu. Budu ráda za každou radu nebo zkušenost. ![]()
Ahoj, tak já ji mám taky a většinou mi vylezla před ms. teď zase o ní už půl roku nevím, je to jak kdy. Když jsem plánovala mimčo, tak jsem chtěla jít na operaci, ale prý to není tak akutní a prý mi to udělají až po porodu. Bála jsem se, že až otěhotním, že mi vyleze a já budu muset jen ležet, nebo sedět, ale opak byl pravdou. Vůbec jsem i ní nevěděla. Myslím, že je to individuální a všechno záleží na hormónech. Možná ale by jsi se měla poradit z doktorem. Držím palce ![]()
děkuji moc, určitě to nějam pořeším. Ale myslím, že to u mě také nebude akutní. Ještě jednou díky:)
Já ji mám už asi 20 let a prostě jsem si s ní naučila žít a přizpůsobila jsem se jí, tak že vím, co si můžu a nemůžu dovolit. teď musím zaklepat, ale opravdu tak půl roku, jako bych ji neměla. Tak hodně štěstí ![]()