Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vokishka píše:
tak ono to není jednoduché třeba s penězma. Ředitel nedostane najednou peníze na dva učitele naráz, takže by musel toho zastupujícího zaplatit z peněz, které jsou určené na něco jiného, třeba z prémií, které i tak jsou jednou za čas. Nebo se nekoupí něco jiného, co je třeba. Ono je i přesně určené, jaké peníze na co se dají použít.
Já vím. Proto bych zrovna u učitelů nějaké obcházení zákona opravdu neřešila. Jen se zakladatelka bude muset řídit vycházkami a bude mít méně peněz na nemocenské než kdyby byla v práci.
Stejne porad nechapu, jakou dovo zakladatelka mysli. Ted vycerpe 40 dnu, studijni neni narokove.
@Yorkmut mateřská a plus část rodičovské se počítá jako odpracovana doba, takže ji naběhne část dovolené za školní rok 21/22. Tu si může vybrat při přechodu z MD na RD. Nebo po skončení RD.
@janickaIII píše:
@Yorkmut mateřská a plus část rodičovské se počítá jako odpracovana doba, takže ji naběhne část dovolené za školní rok 21/22. Tu si může vybrat při přechodu z MD na RD. Nebo po skončení RD.
Naskoci ji dovolena za rok 2022. Za rok 2021 ji vycerpe ted o prazdninach, pokud je na dovoleny. Takze nastup PN ted v zari s dovolenou za 2022 nema zadnou spojitost.
Edit. : Ucitelum naskakuje dovolena za kalendarni roky, ne skolni.
Když jsem ještě učila, tak jsem dokončila školní rok a od září vypomáhala v kanceláři sekretářce. Rodila jsem v listopadu. Takže - jde to.