Těhotenství po ovitrelle

16.2.20 19:06

Těhotenství po ovitrelle

Zdravím všechny maminky chtěla bych se zeptat snažíme se s přítelem o mimi přes kliniku,20.1. jsem si píchala injekci ovitrelle a za 2dny jsem začala brát utrogestan, očekávaná MS 9.2 nevím jestli se to dá nazvat, přišla 7.2. jeden den červený hlen druhý den slabé krvácení a pak nic.11.2 jsem zkusila TT který byl negativní, jinak jsem poslední dobou unavená, stěhovavá bolest podbřišku, pálení žáhy na kterou netrpím a špatně od žaludku ve slabší formě. Chci se zeptat jestli jste měla některá stejně. Jinak zítra jdu opět na kliniku, kde uvidíme co a jak jinak zkusíme ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20848
20.2.20 17:00

Dobrý den.

Všimla jsem si, že vám nikdo neodpověděl na diskusi…

Zkuste pohledat ve starších diskusích na toto téma… třeba tam odpověď naleznete ;-)

Každopádně - přeji, abyste na testu brzy objevila druhou čárku ;-)

Hezký den!

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
21.2.20 10:50

@Hanula-kobylka to bude cysta :( tez se mi to ted stalo neprisla ms jen spineni dva dny a na ultrazvuku 4 cysty prerostla vajicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.20 06:07

@naka1911 cystu jsem měla dvakrát udělala trochu paseky, ale teď už tam není. Byla to ms i když tak krátká. Tak jsme teď zkusili iui, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.2.20 15:15

Ja jsem měla poslední ms 2.12, 12.12 přítel mi dělal injekci ovitrelle, ovulaci musela být někde 14-16.12, 13 a 14 prosince jsme měli sex, a teď čekáme na mimi, už mámě 12 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.20 16:08

Tak to gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat