Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Deni-sa píše:
@stinga
Děvčata no tak, vždyť by to nebylo ani možný![]()
![]()
na vět. Určitě zajdeme
@Heivka
Já určitě pripouštět nechci, nemám ji papírovou, vzala jsem si ji v jejich 4. měsících od paní která ji nezvládala. Děkuji sna bude vše v pořádku ![]()
Psi delaji nekdy fakt divny veci, kdyz maji pocit, ze prichazi o pozornost. Nas zacne lezt ke kocicimu pisku a zere to i s tim „vonavym“ obsahem.
Radeji bych k veterinari zasla, vyloucit nejaky problem, ale jinak, ano, to tehotenstvi zvirata citi, vedi o tom.
Moji rodice se kdysi ujali kocky, kterou nekdo trapil, ona na sebe nenechala pomalu ani sahnout, ale kdyz jsem k nim prisla tehotna, sedala mi na klin a nehla se ode mne…
@Lenka_Hal
Přitom pozornost má pořád stejnou
Jinak si mě ani břicha nijak zvlášť nevšímá, že by se na mě víc lepila nebo byla furt u mě tak nevím..
Snad to brzo přejde a nebude to nic vážného
@Deni-sa píše:
@Lenka_Hal
Přitom pozornost má pořád stejnouJinak si mě ani břicha nijak zvlášť nevšímá, že by se na mě víc lepila nebo byla furt u mě tak nevím..
Snad to brzo přejde a nebude to nic vážného
Ja jsem nad tim dumala, ja si myslim, ze mu jinak vonis a je to takovy citlivy pes jak ten nas (to je takovy neurotik v dobrem slova smyslu), tak je proste rozhozeny z toho, ze neco je jinak… ![]()
Nedávno sme řešili to samé, ale se psem. Taky sem tam loužička, bobek naštěstí ne. Začali jsme s ním chodit častěji ven, ale tím to asi nebylo, teď už je zase v pořádku (v tomhle případě). Jinak začal se neskutečně vtírat, ne že by neměl pozornost, ale teď si ji vyloženě vynucuje. Pokaždé když spím musí ležet blízko a běda tomu, kdo mně chce probudit včetně přítele
sice neútočí a nekouše, ale začne vrčet a štěkat.
Diky tomu nadpisu jsem tuhle diskuzi otevřela 😀 Ja mám psa a co jsem těhotná, tak kdykoliv vstanu z nějakého místa (oblečená), tak tam to místo olizuje asi tři minuty. Všude mám mokrý fleky. Takže je možné, že to cítí a je z toho nesvá.
Někteří psi jsou citlivější. Na prvním místě bych vyloučila zdravotní problém, můžeš zkusit venčit ještě častěji a pokud ji nic není, tak ji věnuj víc pozornosti. Určitě tak týden si s ni hodně hraj, mazli a uvidíš. Já bych ale vsadila na to těhotenství, protože 5× denně venčit je dost a jestli máš fakt pocit, že netrpí zánětem
… Hlavně bych taky sledovala na jaké místo chodí, jestli pořád na stejné nebo spíš náhodně po bytě. Náhodně by odpovídalo tomu, že má fakt problém to udržet. Nám tohle delala spolubydliciho fena, když pořád běhal za ženskýma a nechával ji věčně doma a vůbec se ji nevěnoval ani když přišel. Tak potom okázale kadila přesně doprostřed místnosti na jedno místo a roztahavala koš s odpadky. Moji psi nikdy v bytě potřebu nevykonali. Ale oba byli kluci…
@Deni-sa píše:
@aiwwa
To se samozřejmě snažím, zajímá mě spíš jestli to může dělat kvůli těhotenství, chodím s ní i 5× denně to mi přijde u dospělého psa dostačující, nikdy to nedělala..
Tipuju nemoc, ne zarleni. Zkus odebrat vzorky moči a stolice a vem to rovnou s sebou
Feny nereagují na těhotenství, ani na březost kočky. Nemají z toho rozum.
@hospodki píše:
@Deni-sa ten nadpis je strašný. To zní jako vy jsi to čekala s tím psem. Cítí z tebe to dítě a hormony, tak blázni
zoofilka
. Bože, ženské, to je problém trochu zapojit mozek a nepsat takové pitomosti? Dříve myslet a pak psát?
Ahoj. Pokud do teď bylo vše v pořádku pak NE. Pes neumí dělat naschvály a to ani vlivem žárlení, takže to řeš s veterinářem jako zdr. problém případně možno psychický. Kvůli tvému těhotenství to opravdu nedělá.
@tothova
Ještě si říkám, jestli to nemůže být tím že jsme ji zatrhli přístup do ložnice. Dřív byla zvyklá že tam přes den mohla normálně chodit, teď to má cca 14 dní zákazane a občas i v noci ale to už delší dobu nemůže. To by ukazovalo spíš na ty naschvaly nebo žarlení.. Uvidíme co mi řekne vet. V pondělí.. Včera přes den nic, už jsem si myslela že je to dobry a dnes zase hromádka a louže
![]()
@Deni-sa Jenže zvíře naschvál nedělá, to je jen špatná lidská vlastnost.
@Deni-sa jak moc s ní trávíš čas? Je na tebe hodně upnuta? Naše fena je na mě hodně fixovana. Je hodně citlivá a má problém i s náhlými změnami režimu. Občas prostě, ačkoli netrpí separační úzkosti, se třeba pokadi u mojí mamky kde je na hlídání. Řešili jsme to. Taky je to jakoby „naschvál“. Pokud to nebude zdravotní problém a je na tebe dost fixovana tak bych sazela na tu ložnici, že ji vadí, že jste ji odloučili od smečky… Ale těhotenství se mi nezdá, pokud to nedělá od začátku. To mám zkušenost vycítí a věnují tomu pozornost spíš kočky…
@Heivka můžu se zeptat off-topic proč vylučujete z chovu? Máme zdravou moc hezkou fenu, ale je taková… Nevím jak to popsat. Není vyloženě histerická, ale je taková až hyperaktivní a uštěkaná… Taky si u ní nejsem 100% jistá
![]()