Jaké máte pocity z pohybů miminka?

Anonymní
19.9.19 10:03

Pocity z pohybů miminka?

Ahoj maminy :D
mám takový asi zvláštní dotaz, ale najde se tu taky nějaký exot, který má strach z pohybů miminka? Čekám první dítko a jsem 17tt..každým dnem můžou přijít pohyby no a já se toho bojím :lol: přijde mi to jako sci-fi a říkám si jestli mi z toho nepřeskočí, že mi to bude nekomfortní..když se mi občas zavlní bříško tak hned zpozorním a mám takový divný pocit :D asi jsem cvok..nebo se taky někdo tak cítil? Pořád doufám, že až pohyby fakt začnou tak se to srovná a přijde mi to normální..doufám :D uklidněte mě prosím někdo :zed: :lol: díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
19.9.19 10:11

Ahoj, ja se k tomu klidne prihlasim, ze pohyby miminka jsou pro me taky zvlastni. Resp. nekdy delaji ty mimca tak zvlastni pohyby, ze clovek ma strach co to je. Ale da se s tim zit, nesmíš to moc resit. :lol: Pak zas prijde reseni, zda se nehybe malo nebo moc… Jsem podruhé tehotna a mam stesti na trosku linejsi deti v brise. V noci me nechaji vyspat. A ty pohyby jsou takove spise prevalovaci. Az na tu skytavku. Tu ma druhe ditko, ted aktualne 36tt, skoro furt… :roll:
Ale nakonec, kdyz me kopne, tak jsem rada a vim, ze je ok a ze se mu dari a tak to taky beru. Ono to treba pak budes vnimat uplne jinak. Ber to jako takovou komunikaci mimca :)
Tak hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
19.9.19 10:24

Me malej moc nekopal. Spis se boulil a bylo to dost neprijemny vetsinou… Kdyz uz kopal, tak ve velky mire do mocaku. Byl KP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
19.9.19 10:28

Pohyby hlavně ke konci byly nepříjemný, jsem ráda že to mám za sebou. Nesnášela jsem to. Čekala jsem že vyskočí vetřelec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
19.9.19 10:35

Mě teď čeká porod a zrovna včera jsem si říkala, že to bude zas zvláštní změna, až se člověku ze dne na den přestane něco hýbat v břiše. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85394
19.9.19 10:42
@Samy píše:
Mě teď čeká porod a zrovna včera jsem si říkala, že to bude zas zvláštní změna, až se člověku ze dne na den přestane něco hýbat v břiše. :lol:

Mne to po prvnim tak tyden dva chybelo a to se moc nehybala. Druhej se sebou mele, ze mi to bude chybet asi jeste dyl :mrgreen: :srdce:

@Anonymní píše:
Ahoj maminy :D
mám takový asi zvláštní dotaz, ale najde se tu taky nějaký exot, který má strach z pohybů miminka? Čekám první dítko a jsem 17tt..každým dnem můžou přijít pohyby no a já se toho bojím :lol: přijde mi to jako sci-fi a říkám si jestli mi z toho nepřeskočí, že mi to bude nekomfortní..když se mi občas zavlní bříško tak hned zpozorním a mám takový divný pocit :D asi jsem cvok..nebo se taky někdo tak cítil? Pořád doufám, že až pohyby fakt začnou tak se to srovná a přijde mi to normální..doufám :D uklidněte mě prosím někdo :zed: :lol: díky

Ja se toho taky bala, ale je to super :mrgreen: i kdyz zrovna ted se mi vlni cele bricho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
19.9.19 10:57

Pohyby byly celé zvláštní. Začalo to bublinkami, pak takovým boulenim. Díky tomu, že malá byla pořád hlavičkou dolů jsem pak dostávala koncem těhotenství dost kopačky na žebra a to teda už vážně příjemný nebylo. Neboj ono se to spraví, pak budeš i ráda, že se ti tam trošku hýbe a víš o něm. Nicméně to, že je to jako vetřelec je docela trefné, manžel rád večer sledoval jak se mi bouli břicho, to byla nejaktivnější, což na klidném spánku moc nepřidalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
19.9.19 11:40

Naše princezna byla strašný lenoch, tak že nekopala, jen občas někde vystrčila ruku, nebo nohu…jinak jsem nic moc necítila, ale nepříjemné to tedy nikdy nebylo. Teď jsem v 19tt a už tak dva týdny mám pocit, že mám v briše vývrtku…občas cítím jak se dítě otáčí, a taky v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
19.9.19 12:37

Na mě prcek začal ťukat někdy kolem 20. tt a taky jsem z toho na začátku měla dost smíšené pocity :mrgreen: Bylo to fakt divný. No a teď o 13 týdnů později už v břiše asi jezdí rodeo, ale jsem za to ráda - aspoň o něm vím :mrgreen: Taky si spíš říkám, jak divný to bude, až se to po porodu najednou vytratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
19.9.19 12:54

Pohyby jsem si „užívala“ už od 19. týdne. Dcera je dost aktivní už od porodu. Sestřičky na šestinedělí z ní šílely, protože byť jsem rodila předčasně, tak byla schopná se nohama odstřelit pomalu na opačný konec přebalovacího pultu. Suma sumárum pohyby jsem vnímala hodně, příjemné mi nebyly. Ani trochu. A to jsem ji měla hlavou nahoru jen čtyři dny. Kdyby mi tohle měla předvádět do močáku delší dobu, tak zešílím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
19.9.19 13:24

Teď u třetího cítím pohyby už od 17. týdne a zatím je to takové příjemné lechtání. Spíše jsem nervózní z toho, když o něm dlouho nevím. Jinak z předešlých dvou dětí mě nejvíce fascinovalo to, když najednou např. ručička přejela vevnitř přes břicho. Je to fakt jak sledování filmu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
19.9.19 19:29

Pro mě začaly být ty pohyby od 30tt celkem nepříjemné. Občas to i dost bolí. Divné to je, ale rychle si zvyknes a pak už to řešit nebudeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
20.9.19 09:48

Jsem teď 29tt, pohyby mám už cca od 18tt a děsně si to užívám :) Vždycky malou hladím a ona pak oplácí kopnutím a tak :) Malá je hodně akční takže pohyby cítím hodně, teď už tolik nekope ale spíš se tam otáčí a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí