Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, jsem v 5.měsíci a najednou se nám zbláznila fena, každý den když přijdu z práce utiram louže, občas i hromádku to stejné ráno. Nikdy to nedělala, jen když harala tak se pocurala ale po hárání, má víc jak měsíc a teď začala dělat tohle. Má s tím někdo zkušenost, může to být tím že jsem těhotná, třeba to cítí a žárlí? Jinak vencena je dost, večer s ní jdu kolem 22h ven, tam vykoná potřebu a v 6 ráno už je pohroma. Je jí 5 let, takže předpokládám že to nebude tím že by to neudrzela, určitě s ní zajedu příští týden pro jistotu k veterináři.
@Deni-sa ten nadpis je strašný. To zní jako vy jsi to čekala s tím psem
. Cítí z tebe to dítě a hormony, tak blázni
Tak to se mi ještě nestalo a jsem teda ve 3 měsíci.. fena bude mít 4 roky v neděli…
těžko říct, jestli žárlí… spíš mě napadá, jestli neleží dlouho na podlaze a třeba nenastydla.. teď jak se ochladilo tak podlahy bývají zrádné… se psy zkušenosti mám dost, ale člověk nikdy neví no… zkusila bych toho veterináře
@hospodki
No jo zni to fakt divně 😀 třeba to zaujme více lidí a dozvím se víc rad a zkušenosti ![]()
Taky jsem se lekla že paní myslí doslova těhotenství se psem
![]()
@Denny97
Ne ne ona na zemi vůbec neleží, ma velký pelech a může na sedačku takže využívá hlavně tu
@Deni-sa S tvým problémem ti bohužel neporadím, ale chci ti poděkovat… hezky jsem se takhle po ránu zasmála… ten nadpis je fakt super ![]()
@Deni-sa dle nadpisu mě taky napadlo, že někdo je těhotná se psem ![]()
Nemůže to být třeba falešnou březosti? My měli fenku malinoise a ta měl jednou zánět dělohy s falešnou březosti, taky se začala pocuravat a trošku i pokadavat. To psi dělají hlavně při horečce. Určitě běžte na veterinu. Na falešnou březost by to sedělo i tím, že má měsíc po harani. Nebo některé feny při falešné březosti trpí i separační úzkosti.
@aiwwa
To se samozřejmě snažím, zajímá mě spíš jestli to může dělat kvůli těhotenství, chodím s ní i 5× denně to mi přijde u dospělého psa dostačující, nikdy to nedělala.. ![]()
@Tarinka
Tu už taky párkrát měla a takový průběh to nemělo ale určitě zajdeme k veterináři..
@stinga
Děvčata no tak, vždyť by to nebylo ani možný
na vět. Určitě zajdeme ![]()
Jak jsem psala, nechala bych jí vyšetřit, může mít sama hormonový problém. A jak píše @Tarinka - u falešné březosti jsou podobné příznaky. Nenosí si hračky, hlavně plyšáky do pelíšku? Nemá nateklé cecíky?