Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím,
Ráno jsem byla na gynekologii na prohlídce. V moči našli krev a ptali se, jestli špinim nebo tak. Řekla jsem, že ráno jsem si ničeho nevšimla. Ale že to pro jistotu pošlou do laboratoře. Ultrazvuk a tak mě dělali a vše okey. Akorát se mi zase rozjel zánět tak mám tablety do pochvy. Ale přijela jsem dom a zjistim, že špinim a je to spíše nahnědlý. Tak jsem byla celkem vyděšená. Nikdy se mi to nestalo ani u prvního těhotenství. Mám plašit? Já teď nevím co teď, když jsem přijela z gyndy a doma zjistím y že špinim ![]()
Jsem 8mesic
Já špiním průběžně většinu těhotenství a vše je v pořádku, třeba ti praskla nějaká žilka/cévka, to se děje a tobě ani mimču to nic nedělá. Nepanikař. ![]()
@wolfie605 já už chtěla volat na gyndu.. ale přítel mě zadržel, že jsme tam teď byli a nemám panikařit.
Jo člověk má strach, jestli je vše v pořádku… Zažívám po prvé právě. Takže to nemám tak hrotit? ![]()
Zřejmě to máš k tomu zánětu. Kdyby se to opakovalo, tak zajeď na gynekologii znovu. U mě to vedlo k předčasnýmu porodu.
@Simik12 píše: Více
Lepší jednou panikařit, než si to pak vyčítat. Podle mě jsi zavolat měla a přesně takhle to probrat s doktorem, od toho tam taky je.
Podle mě to máš z toho zánětu, nicméně hnědé špinění je "stará " krev. Já nejdřív hnědě špinila, pak rovnou krvácela. Navíc když ti našli krev v moči. Zavolala bych a nechala rozhodnutí, co s tím, na lékaři.
@Simik12 píše: Více
Ja ze zacatku radsi na gyndu jezdila. Nikdy nevis, co to je. Az kdyz se ukazalo, ze to bude delsi stav (uz se mi to deje 2 mesice, vzdy obdobne) tak jsem prestala jezdit… musis si zvazit ty, ja vzdy jela “zbytecne” no:) tezko radit, jsem jen clovke z netu, chapes:D