Těhotenství ve zkušebce

Anonymní
2.11.23 20:58

Těhotenství ve zkušebce

Ahoj,

1.10.23 jsem nastoupila do nové práce, kde mám 3 měsíce zkušební dobu a smlouvu na dobu určitou 1 rok.
Zjistila jsem, že jsem těhotná a nevím, jak se to bude řešit.
Když to teď v práci oznámí, tak mě vyhodí ve zkušebce? Když mě nevyhodí, tak mi neprodlouží smlouvu a já budu bez peněz?

Díky,
Lucka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16230
2.11.23 21:04
@Anonymní píše:
Ahoj,

1.10.23 jsem nastoupila do nové práce, kde mám 3 měsíce zkušební dobu a smlouvu na dobu určitou 1 rok.
Když to teď v práci oznámí, tak mě vyhodí ve zkušebce? Když mě nevyhodí, tak mi neprodlouží smlouvu a já budu bez peněz?

Díky,
Lucka

Co děláš za práci? Když to půjde, výdrž do nástupu na MD :nevim: Kdyz mas smlouvu na rok, proč bys měla být bez peněz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8858
2.11.23 21:22

Když tě nevyhodí ve zkušební době, tak ti na 99% skončí smlouva po tom roce a to už budeš stejně doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.11.23 21:23

Oznámila bych to zaměstnavateli až po skončení zkušebky, pak budeš pracovat až do nástupu na MD, pak máš rodičák. Co bude potom je už na domluvě mezi tebou a zaměstnavatelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35726
2.11.23 22:21

Oznámit až po zkušebce. Předtím si pracovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
2.11.23 22:29
@Anonymní píše:
Ahoj,

Díky,
Lucka

Oznámila bych až po zkušebce. Dvě třetiny těhotenství bohužel nedopadají v prvním trimestru dobře, takže oznámila bych fakt později, až bude jistota, že vše je, jak má být, těhotenství je prosperující atd. Aby tě ve zkušebce nevykopli pro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí