Maminky, koukáte po mužích?

Anonymní
21.10.23 15:42

Maminky, koukate po muzich?

Ahoj, vy co mate male deti a jste doma, koukate po muzich, prohodite obcas neco s nekym? Prijde mi, ze snad ani s chlapama neumim mluvit, aby to vyznelo neutralne. Nedavno se se mnou dal do reci tatinek, starsi, vypadal dobre. Nejde mi s nima povidat jak s maminkama, on zjevne problem nemel. Pred detma jsem byla v pohode, ted vlastne nevim - co se hodi, co uz ne, jak moc se davat do reci. A co teprve kdyz se mi nekdo libi, radsi mlcim a koukam jinam. :roll: doma jsem 4 roky, dve deti. Jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2801
21.10.23 15:47

No a ty máš muže nebo ne? :lol: To je myslím dost podstatný.
Mám manžela, po pěkným chlapovi se samozřejmě kouknu, ale s nikým se teda nějak nevybavuju, max. par zdvořilostnich frazich, když se potkáme ve školce, o dětech, počasí apod. :D
Asi 2× se mi stalo, ze jsem někde potkala tatínka, co si evidentně chtěl povídat, já na to nejsem moc zvědavá, nerada se takhle random bavím i s cizíma mámama, takže… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.23 15:54
@PepiKo píše:
No a ty máš muže nebo ne? :lol: To je myslím dost podstatný.
Mám manžela, po pěkným chlapovi se samozřejmě kouknu, ale s nikým se teda nějak nevybavuju, max. par zdvořilostnich frazich, když se potkáme ve školce, o dětech, počasí apod. :D
Asi 2× se mi stalo, ze jsem někde potkala tatínka, co si evidentně chtěl povídat, já na to nejsem moc zvědavá, nerada se takhle random bavím i s cizíma mámama, takže… :mrgreen:

Ja mam, ale obcas si nekdo chce povidat a ja si klidne taky pokecam, ale pak vetsinou teknu neco o manzelovi, aby bylo jasno. Jenze zjistuju ze uz asi ani s chlapama mluvit neumim nebo co :D a ted jsem to resila i s kamoskou, ktera je rozvedena a male dite, kde se seznamit. Jak poznat tatinka od rodiny a jak toho ve stridave peci treba :D no jedine tak, ze se date do reci. Seznamky ji moc neberou, po zkusenostech. Tak asi kzdy to ma jinak, diskuze je spis pro pobaveni. 8)

• Citovat
  • Upravit
1699
21.10.23 16:00

No jasně! Normalne se mrknu, obcas hodim vočko :mrgreen: abych vedela, ze to tam porad mam a je to. :mrgreen: :mrgreen:
A dokážu si i normalne pokecat s tatínkama. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.23 16:03
@GirlsNick píše:
No jasně! Normalne se mrknu, obcas hodim vočko :mrgreen: abych vedela, ze to tam porad mam a je to. :mrgreen: :mrgreen:
A dokážu si i normalne pokecat s tatínkama. :mavam:

Asi musim potrenovat, prijde mi, ze tato schopnost na materske zaostala spolu s par dalsima 😃

• Citovat
  • Upravit
21293
21.10.23 16:35

Mám aktivitu - zájem, která je spíš mužská doména, takže s muži mluvím často a úplně normálně. A manžela zmiňuji jenom, když je to k věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30554
21.10.23 17:27

To už je jedno, jakmile máš děti tak už stejně chlapy nezajímáš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
21.10.23 18:39

Nemám čas koukat po kamínkách natož po chlapech. Dávám pozor na dítě. Kamarádka tvrdila, že třeba do bazénu chodí hezcí muži s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.23 19:33
@Lorre píše:
To už je jedno, jakmile máš děti tak už stejně chlapy nezajímáš :P

Ok :lol:

• Citovat
  • Upravit
phdr.jelen
21.10.23 20:36

Tohle plkání na ulici s neznámýma lidma není pro každého. Mně to taky moc nejde. A u jedné musím být asi za úplné vemeno. :roll:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
21.10.23 20:39

Ne… vůbec nemám na může čas kdyz někam jdu jsem i s malým dítětem případně s dítětem a svým chlapem. V kanclu samé ženy. A nějak chlapy neřeším.

• Citovat
  • Upravit
10461
21.10.23 21:00

Koukám po chlapech i po ženách, ráda pozoruju lidi a bavím se s každým, kdo o to stojí, jsem společenská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
21.10.23 21:09

Ne, a taky to neumím. Vlastně mě pěkně štvou, 99% mužských kolegů v práci nemůžu vystát.
A já jsem automaticky na ně napružená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3729
21.10.23 23:44

Koukám s normálně se s nimi bavim. Proč ne? Mám doma manžela. Od ledna jdu do práce tak mi muži pribydou ještě tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15908
22.10.23 00:02

No, proč né? :nevim:
To, že jsem se stala maminkou, ještě neznamená, že jsem tím zároveň i oslepla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí