Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a ty máš muže nebo ne?
To je myslím dost podstatný.
Mám manžela, po pěkným chlapovi se samozřejmě kouknu, ale s nikým se teda nějak nevybavuju, max. par zdvořilostnich frazich, když se potkáme ve školce, o dětech, počasí apod. ![]()
Asi 2× se mi stalo, ze jsem někde potkala tatínka, co si evidentně chtěl povídat, já na to nejsem moc zvědavá, nerada se takhle random bavím i s cizíma mámama, takže… ![]()
@PepiKo píše:
No a ty máš muže nebo ne?To je myslím dost podstatný.
Mám manžela, po pěkným chlapovi se samozřejmě kouknu, ale s nikým se teda nějak nevybavuju, max. par zdvořilostnich frazich, když se potkáme ve školce, o dětech, počasí apod.
Asi 2× se mi stalo, ze jsem někde potkala tatínka, co si evidentně chtěl povídat, já na to nejsem moc zvědavá, nerada se takhle random bavím i s cizíma mámama, takže…
Ja mam, ale obcas si nekdo chce povidat a ja si klidne taky pokecam, ale pak vetsinou teknu neco o manzelovi, aby bylo jasno. Jenze zjistuju ze uz asi ani s chlapama mluvit neumim nebo co
a ted jsem to resila i s kamoskou, ktera je rozvedena a male dite, kde se seznamit. Jak poznat tatinka od rodiny a jak toho ve stridave peci treba
no jedine tak, ze se date do reci. Seznamky ji moc neberou, po zkusenostech. Tak asi kzdy to ma jinak, diskuze je spis pro pobaveni. ![]()
No jasně! Normalne se mrknu, obcas hodim vočko
abych vedela, ze to tam porad mam a je to.
![]()
A dokážu si i normalne pokecat s tatínkama. ![]()
@GirlsNick píše:
No jasně! Normalne se mrknu, obcas hodim vočkoabych vedela, ze to tam porad mam a je to.
![]()
A dokážu si i normalne pokecat s tatínkama.
Asi musim potrenovat, prijde mi, ze tato schopnost na materske zaostala spolu s par dalsima 😃
Mám aktivitu - zájem, která je spíš mužská doména, takže s muži mluvím často a úplně normálně. A manžela zmiňuji jenom, když je to k věci ![]()
To už je jedno, jakmile máš děti tak už stejně chlapy nezajímáš ![]()
Nemám čas koukat po kamínkách natož po chlapech. Dávám pozor na dítě. Kamarádka tvrdila, že třeba do bazénu chodí hezcí muži s dětmi.
@Lorre píše:
To už je jedno, jakmile máš děti tak už stejně chlapy nezajímáš
Ok ![]()
Tohle plkání na ulici s neznámýma lidma není pro každého. Mně to taky moc nejde. A u jedné musím být asi za úplné vemeno. ![]()
Ne… vůbec nemám na může čas kdyz někam jdu jsem i s malým dítětem případně s dítětem a svým chlapem. V kanclu samé ženy. A nějak chlapy neřeším.
Koukám po chlapech i po ženách, ráda pozoruju lidi a bavím se s každým, kdo o to stojí, jsem společenská.
Ne, a taky to neumím. Vlastně mě pěkně štvou, 99% mužských kolegů v práci nemůžu vystát.
A já jsem automaticky na ně napružená.
Koukám s normálně se s nimi bavim. Proč ne? Mám doma manžela. Od ledna jdu do práce tak mi muži pribydou ještě tam.
No, proč né? ![]()
To, že jsem se stala maminkou, ještě neznamená, že jsem tím zároveň i oslepla. ![]()
Ahoj, vy co mate male deti a jste doma, koukate po muzich, prohodite obcas neco s nekym? Prijde mi, ze snad ani s chlapama neumim mluvit, aby to vyznelo neutralne. Nedavno se se mnou dal do reci tatinek, starsi, vypadal dobre. Nejde mi s nima povidat jak s maminkama, on zjevne problem nemel. Pred detma jsem byla v pohode, ted vlastne nevim - co se hodi, co uz ne, jak moc se davat do reci. A co teprve kdyz se mi nekdo libi, radsi mlcim a koukam jinam.
doma jsem 4 roky, dve deti. Jak jste na tom vy?