Maminky, koukáte po mužích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tuhy_LU
22.10.23 05:17

Ja se zas nerada bavím s maminkami. S chlapy mi to baví. Sem tam si s někým zažertuji a zaflirtuji (a to jsem lehce odkvetla stara matka).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.23 06:54

S muzi mluvím normálně pokud je nějaká příležitost, moc jich teda není. Ale vůbec po nich nekoukam jakože jestli je zajimavej, jestli se mi líbí. To už je nějak dávno pryč. Kamarádka třeba kouká, občas má nějakou poznámku jako třeba jee, to je sympaťák, tam je peknej číšník v restauraci a tak, ale u me to jde úplně mimo. Maximálně ohodnotim že je někdo příjemný, dobře se s ním třeba povídá, ale s přitažlivosti to nemá nic společného. Manžela mám. Spíš máme problém že to už není ani mezi námi, pořád se věnujeme jen dětem, jako partneři nemáme kdy fungovat.

• Citovat
  • Upravit
4383
22.10.23 14:50

Maminka sice nejsem, ale i tak se podělím. Ano, koukám a vím že i můj manžel se koukne po pěkné babě. Ne jednou když jsme šli někde spolu a viděla jsem pěknou ženu, tak na muže: Dívej, ta, má dobrý šaty, nebo, ta má krásný nohy.. nebo když vidím pěknýho chlapa, tak ho okomentuji i před mužem…Bereme to oba úplně v pohodě. Nechápu proč se tohle téma neustále řeší. Není na tom nic špatného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí