Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky jsem tu nová chtěla bych radu nebo jestli to také někdo z vás má mám 9 dní zpoždění. ms se měla do stavit 7/6 ale pořád nic bolí mě podbriskem prsa lechce bolí zatím jsem ještě netestovala
@Mimo24 píše:
Ahoj holky jsem tu nová chtěla bych radu nebo jestli to také někdo z vás má mám 9 dní zpoždění. ms se měla do stavit 7/6 ale pořád nic bolí mě podbriskem prsa lechce bolí zatím jsem ještě netestovala
Udělej test.🤷🏻♀️
Dobrý den, může se jednat o těhotenství pohlavní styk jsem měla 16.6 a za pár dní bolest pod bříšku a bolest zad a nafouklé bříško plus mám výtok, pozitivní test nemám, myslím si že je to ještě krátka doba Děkuji
@Olga1957 po peti dnech od sexu ani // na tt mit nemuzes. Neprobehla nidace 🙏🏻 doporucuji si neco precist o poceti ditete.
16.6. nemusela byt ani ovulace, ta mohla probehnout, kdyz te bolela zada a podbrisek.
Zkus test za 14 dni. Tehdy zjistis, zda jsi tehotna.
@Anonymní píše:
@Olga1957 po peti dnech od sexu ani // na tt mit nemuzes. Neprobehla nidace 🙏🏻 doporucuji si neco precist o poceti ditete.
16.6. nemusela byt ani ovulace, ta mohla probehnout, kdyz te bolela zada a podbrisek.Zkus test za 14 dni. Tehdy zjistis, zda jsi tehotna.
Děkuji, zkusím to za 14 dní