Tehotenstvi,rada

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
15.6.23 14:03

Ahoj holky jsem tu nová chtěla bych radu nebo jestli to také někdo z vás má mám 9 dní zpoždění. ms se měla do stavit 7/6 ale pořád nic bolí mě podbriskem prsa lechce bolí zatím jsem ještě netestovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.23 14:17
@Mimo24 píše:
Ahoj holky jsem tu nová chtěla bych radu nebo jestli to také někdo z vás má mám 9 dní zpoždění. ms se měla do stavit 7/6 ale pořád nic bolí mě podbriskem prsa lechce bolí zatím jsem ještě netestovala

Udělej test.🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
14
21.6.23 14:28

Dobrý den, může se jednat o těhotenství pohlavní styk jsem měla 16.6 a za pár dní bolest pod bříšku a bolest zad a nafouklé bříško plus mám výtok, pozitivní test nemám, myslím si že je to ještě krátka doba Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.23 14:36

@Olga1957 po peti dnech od sexu ani // na tt mit nemuzes. Neprobehla nidace 🙏🏻 doporucuji si neco precist o poceti ditete.
16.6. nemusela byt ani ovulace, ta mohla probehnout, kdyz te bolela zada a podbrisek.

Zkus test za 14 dni. Tehdy zjistis, zda jsi tehotna.

• Citovat
  • Upravit
14
21.6.23 14:50
@Anonymní píše:
@Olga1957 po peti dnech od sexu ani // na tt mit nemuzes. Neprobehla nidace 🙏🏻 doporucuji si neco precist o poceti ditete.
16.6. nemusela byt ani ovulace, ta mohla probehnout, kdyz te bolela zada a podbrisek.Zkus test za 14 dni. Tehdy zjistis, zda jsi tehotna.

Děkuji, zkusím to za 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital