Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu 🙃 Snažíme se s přítelem o mimi,29.5. nechráněný pohl. styk, už týden mi je hrozně špatně, pětkrát jsem zvracela, občas se mi motá hlava, ms mi má dorazit až za týden, mám zkusit test nebo myslíte že ne?
@Anonym346 píše:
Prosím o radu 🙃 Snažíme se s přítelem o mimi,29.5. nechráněný pohl. styk, už týden mi je hrozně špatně, pětkrát jsem zvracela, občas se mi motá hlava, ms mi má dorazit až za týden, mám zkusit test nebo myslíte že ne?
Pokud by mělo být těhotenství ze sexu 29.5., tak dnes už je to 14 dní a test by něco ukázat měl, na druhou stranu pokud má přijít MS až za týden (podle čeho soudíš?) pak ovulace proběhla až někdy týden po vašem styku a z toho mimi nebude.
Pochybuju, že týden po sexu už by došlo k oplodnění takovému, že by byly nevolnosti a jiné příznaky. Zkus počkat zda přijde menstruace nebo si v týdnu udělej test. 2 týdny od sexu už to jsou ![]()
@Anonym346 píše:
Blbost aby jsi takhle brzo měla příznaky ![]()
Takhle brzy by jsi příznaky asi neměla. To spíš máš nějakou virózu ![]()
A kdy byla ovulace vis? Jako pokud bys těhotná byla, tak při takových příznacích bys musela mít na testu dálnice, takže bych ho klidně zkusila, ale myslím si, ze mas spis virozu nebo sis příznaky vsugerovala, protože týden před ms takové příznaky mít nemuzes.
Pokud jediný nechráněný sex byl 29.5. a menstruaci máš dostat až za týden, tak jste se s velkou pravděpodobností vůbec netrefili do ovulace a nic z toho nebude
Ale počkej ten týden a pokud se ms nedostaví, udělej si test. Ta nevolnost každopádně od případného těhotenství není určitě, nastupuje až později.
Zkus test, to už by ti ukázal. Já jsem nějakých 11DPO, příznaky mám a čárku na testu taky. ![]()
Dobry den dámy
Dnes jsem byla u doktora. Minuly tyden v pondeli mi vysel pozitivni test. Podle ms 5+4 a dneska nic nevidel, ani vacek. Test normalne sili. Odebral mi hcg a mam si ve čtvrtek zavolat. Strasil mimodeloznim
Ale pry je jeste mozny, ze je plod o tyden mensi a nic nevidel. Posledni styk byl 19.5. a pak uz nic, nebyla jsem doma. Takze to me moc neuklidnilo. Nemate nekdo zkušenost, ze treba ovulace probehla o dva dny pozdeji od styku a nidace byla delsi nebo pomalejsi narust hcg? Tim me dr uklidnoval, ze to tak muze byt. Ve ctvrtek si mam volat na vysledky hcg a podle toho, ze se pry uvidi..Meli by byt do 1500 max a kdyz budou vic tak je to spatny, ze to uz by neco videl dneska ![]()
@Anonymní píše:
Dobry den dámyDnes jsem byla u doktora. Minuly tyden v pondeli mi vysel pozitivni test. Podle ms 5+4 a dneska nic nevidel, ani vacek. Test normalne sili. Odebral mi hcg a mam si ve čtvrtek zavolat. Strasil mimodeloznimAle pry je jeste mozny, ze je plod o tyden mensi a nic nevidel. Posledni styk byl 19.5. a pak uz nic, nebyla jsem doma. Takze to me moc neuklidnilo. Nemate nekdo zkušenost, ze treba ovulace probehla o dva dny pozdeji od styku a nidace byla delsi nebo pomalejsi narust hcg? Tim me dr uklidnoval, ze to tak muze byt. Ve ctvrtek si mam volat na vysledky hcg a podle toho, ze se pry uvidi..Meli by byt do 1500 max a kdyz budou vic tak je to spatny, ze to uz by neco videl dneska
Ahoj. Jedna hodnota hcg nic nerekne. Chce to alespon po 2-3 dnech zopakovat. Aby byl videt narust.
Kdyz mel podezreni na mimodelozni, dival se poradne na vejcovody? Mohl te poslat do nemocnice, kde maji lepsi UZ 🙏🏻.
Ahoj, dekuji za odpověď.
Prý jedna hodnota stačí, že pokud vcera nic na utz neviděl, tak musim mit hcg max 1500, že kdyby to už bylo víc, tak by včera už,,něco,, viděl. No jsem z toho špatná, včera jsem šla jen na prevetivku a na kontrolu po konizaci čípku, tak rovnou mrknul a mozna to byla chyba…mela jsem rict, ze prijdu pozdeji a byla bych klidnější ![]()
Jeste uklidnoval, ze to muze byt mladsi těhotenství, ale na 100% vim, ze nemuze, kdyz styk byl jen 19.5. a pochybuju, ze by spermie vydrzely treba 5-6dni ![]()
Zitra volam na vysledky krve a stejne pak budu cekat do pristiho tydne, kdy mam zase prijit.
Bude to dlouhy tyden
@Anonymní píše:
@If88Ahoj, dekuji za odpověď.
Prý jedna hodnota stačí, že pokud vcera nic na utz neviděl, tak musim mit hcg max 1500, že kdyby to už bylo víc, tak by včera už,,něco,, viděl. No jsem z toho špatná, včera jsem šla jen na prevetivku a na kontrolu po konizaci čípku, tak rovnou mrknul a mozna to byla chyba…mela jsem rict, ze prijdu pozdeji a byla bych klidnější
Jeste uklidnoval, ze to muze byt mladsi těhotenství, ale na 100% vim, ze nemuze, kdyz styk byl jen 19.5. a pochybuju, ze by spermie vydrzely treba 5-6dni
Zitra volam na vysledky krve a stejne pak budu cekat do pristiho tydne, kdy mam zase prijit.Bude to dlouhy tyden
Jeste si muzes zitra skocit jako samoplatce na hcg, stoji to cca 250kc. Vysledek ten den odpoledne. At jsi klidnejsi. Pokud by byl narust dvojnasobny, tak bych se mimodelozniho tolik nebala.
Dej vedet, jak jsi dopadla. A kdybys mela jakekoli pochybnosti, krvaceni, bolesti bricha, jed radeji do nemocnice.
Jinak na internetu uvadi az 5 dni preziti, jaka je realna hodnota, nikdo nevi. Ale mozne je vse 🙂
Naštěstí mi vůbec nic není, na druhou stranu si nepřijdu ani jako těhotná. Jen občas takové ms bolesti, ale to jsem měla i u dcery
Zítra napíšu jak dopadly hodnoty, ale pořád mě uklidňuje, že holky měli hcg treba 2500 a taky nebylo nic vidět, az pry o týden déle. Takže tak jako tak budu čekat. Ale když už by mělo být něco špatně, tak ať je to radši zamlklé než mimodelozní ![]()
@Anonym346 píše:
Snědla jsi něco zkazenyho ![]()
@Anonymní píše:
@If88Ahoj, dekuji za odpověď.
Prý jedna hodnota stačí, že pokud vcera nic na utz neviděl, tak musim mit hcg max 1500, že kdyby to už bylo víc, tak by včera už,,něco,, viděl. No jsem z toho špatná, včera jsem šla jen na prevetivku a na kontrolu po konizaci čípku, tak rovnou mrknul a mozna to byla chyba…mela jsem rict, ze prijdu pozdeji a byla bych klidnější
Jeste uklidnoval, ze to muze byt mladsi těhotenství, ale na 100% vim, ze nemuze, kdyz styk byl jen 19.5. a pochybuju, ze by spermie vydrzely treba 5-6dni
Zitra volam na vysledky krve a stejne pak budu cekat do pristiho tydne, kdy mam zase prijit.Bude to dlouhy tyden
Mé gynekoložce taky stačila jedno odebrala hodnota hcg. V děloze též nic neviděla. Ale já k tomu i špinila a později krvácela. Hodnota byla nad 1500.. po pár dnech jsem skončila pohotovosti, byl vidět malý gs.. za dalších pár dní u gynekoložky opět nic vidět nebylo. Vzala hcg a už o polovinu kleslo.