Těhotenství a hádky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
2.8.18 07:08

Tehotenstvo

Ahoj holky s pritelem jsem už 8 krásnych mĕsicu všechno funguje tak jak ma ale občas ty hádky???? ale to k tomu patri???????? ale hlavne to nejdulezitejsi 8 mĕsicu se snažíme o miminko a stále nic 2krat sem si myslela že už se asi konečne povedlo ale nic vzdicky sem to dostala… menstruaci mám někdy pravidelnou a pak zas o tyden pozdeji… už opravdu nevim chceme moc miminko založiť si rodinu postarať se..rikaji mi ad nato prestanu myslet ale to se fakt neda???? myslíte že bich měla si už dojit k dochtorce treba nafoknout vajecniky? Prosím poraďte co by ste udelali na mem miste nebo Jestli to nektera zvas mela take tak a co stim udelala sem opravdu zoufala???? dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5810
2.8.18 07:17

To jste se jako poznali a hned se pustili do dítěte? :nevim: další troll :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21524
2.8.18 07:19

no, já bych tomu klidně dala ještě tak půl roku čas. Neschopnost otěhotnět se řeší až po roce a víc snažení. Navíc teda si myslím, že byste měli i trochu zvolnit a nechat uzrát váš vztah. Ve vztahu podle mě po 8 měsících nejsou hádky normální. Také mě zaráží, že jste spolu 8 měsíců a 8 měsíců se snažíte o miminko 8o neberete to trochu hopem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
2.8.18 07:21

@Sofi56 ahoj chapu tve obavi mi se s pritelem snazily skoro 7 let . Nerikam ze to muze byt i tvuj pripad ale ja mela pravidelne opozdenou menstruaci a nakonec mi rekli ze mam PCO .Ale jestli chces mit jistotu dojdi si do IVF centra a tam ti nejdrive udelaj veskery vysetreni a povi ti co a jak.konzultace a vysetreni ti hradi pojistovna . Me taky pritel povidal at na to nemyslim ale ANO pro nas zensky se to neda . U nas mel problem i pritel tak sme nakonec museli na umely ale ted sem 7+3 tt a stejne porad panikarim aby to dobre dopadlo . pokud bydlis nekde pobliz Prahy doporucuji Pronatal mam s nim dobrou zkusenost sou dost hodny a mily . drzim ti palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
2.8.18 07:30

znate se 8 mes. a chces 8 mes.otehotnet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.8.18 07:32

Trole, si češka nebo slovenka? Tohle si aspoň ujasni.
Doporučuji ti, aby sis užívala prázdniny a neztrácela čas na těchto stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.8.18 07:44

@Obeli komu rikate trole ?!
Prosím vás když chcete mit takovy blby keci tak sem ani napíšte radeji si běžte vy užívať prázdniny dokud to de ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.8.18 07:46

@Sofi56 radši si nastuduj základy pravopisu. Aspoň ty prázdniny vyuzijes smysluplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.8.18 07:48

@katuska1984 pre zvedavosť už od prvni chvíle čo sme sa spoznali sa snažíme o male ;) o poprosím vás na také debilne otázky vazne nemám naladu to asi snat chápete mám jine starostí treba ako je tahle čo sem vám napisala ďakujem za pochopenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.8.18 07:56

@Sofi56 tobě říkám trole. :lol: . Píšeš jak náctiletá, která si myslí, že umí poslovensky. Jinak včera ses ptala, zda si těhotná, a že si ještě nikdy nekupovala těhotenský test …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.8.18 08:01

Radši si tady nastuduj pravidla diskuzí. Jsi tu nová a už všechny okolo urážíš. Výrazy, které používáš jsou tady zakázané. A jen tam mimochodem, dáma je nepoužívá ani v běžné konverzaci. A nediv se. Není normální poznat chlapa a okamžitě se s ním snažit o dítě. Normální je totiž toho člověka nejdřív poznat. Pak se tu zakládají diskuze o tom, jak přejde zamilovanost, spadnou růžové brýle a najednou je ženská překvapená, koho má doma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.18 08:15

Nafouknutí vaječníků pomáhá… Ale ty sejdiri doktoři za to chtěj hrozny prachy… Takže si nenech nic nutit a normálně si to udělej doma. Stačí pumpička na míče (bez toho ostrého na konci). Správný tlak poznas, až ti trochu povylezou oči z důlků ;)

• Citovat
  • Upravit
483
2.8.18 08:16
@Sofi56 píše:
Ahoj holky s pritelem jsem už 8 krásnych mĕsicu všechno funguje tak jak ma ale občas ty hádky???? ale to k tomu patri???????? ale hlavne to nejdulezitejsi 8 mĕsicu se snažíme o miminko a stále nic 2krat sem si myslela že už se asi konečne povedlo ale nic vzdicky sem to dostala… menstruaci mám někdy pravidelnou a pak zas o tyden pozdeji… už opravdu nevim chceme moc miminko založiť si rodinu postarať se..rikaji mi ad nato prestanu myslet ale to se fakt neda???? myslíte že bich měla si už dojit k dochtorce treba nafoknout vajecniky? Prosím poraďte co by ste udelali na mem miste nebo Jestli to nektera zvas mela take tak a co stim udelala sem opravdu zoufala???? dekuji moc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.8.18 13:31
@Janli píše:
Radši si tady nastuduj pravidla diskuzí. Jsi tu nová a už všechny okolo urážíš. Výrazy, které používáš jsou tady zakázané. A jen tam mimochodem, dáma je nepoužívá ani v běžné konverzaci. A nediv se. Není normální poznat chlapa a okamžitě se s ním snažit o dítě. Normální je totiž toho člověka nejdřív poznat. Pak se tu zakládají diskuze o tom, jak přejde zamilovanost, spadnou růžové brýle a najednou je ženská překvapená, koho má doma.

Troll se baví a pokud by něco takového byla pravda, tak o nějaké normálnosti zde vůbec nelze mluvit - tady jde pak totiž o závažnou diagnózu „dimidium-ingenii“ (dutá hlava). A ta je nevyléčitelná 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí