Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
34. týden, budou dvě ráno a já čumím do PC a marně vzpomínám jaké bylo spát v kuse třeba devět hodin … stačí to jako odpověď? ![]()
Taktéž 29 týden a momentálně nespím už druhou noc
necítím se unavená, ani nezývnu. Bříško mě nebolí, jen k večeru vždy, ale to proto, že furt někde lítám, moc mě nebaví odpočívat
Jinak kdo ví, dítě má diskošku
![]()
30tt a přidávám se do klubu nespacu
.U mě je to tím,že se mi furt něco honí hlavou…Vánoce,dárky, mladší syn,jak to bude až tu Mimi bude … ![]()
Presne hlavne kdyz predtim jsem spala jakoby nic x hodin v kuse..ale jeste k te nespavosti by me zajinalo jestli vas taky tak tahlo bricho proste jakoby bolelo ze stran no je to tezke popsat..fakt neprijemny pocit co je hlavnim duvodem ze mi nejde spat ![]()
Ja spim mnohem vic po porodu a hlavne v noci. V tehotenstvi jsem spala po kouscich i ctyrikrat denne.
@Tulipankaa píše:
Presne hlavne kdyz predtim jsem spala jakoby nic x hodin v kuse..ale jeste k te nespavosti by me zajinalo jestli vas taky tak tahlo bricho proste jakoby bolelo ze stran no je to tezke popsat..fakt neprijemny pocit co je hlavnim duvodem ze mi nejde spat
Přesně ve 28 tt mi začaly tahy, bolesti (první falešné kontrakce, které jsou naprosto v pohodě, nic to neznamená, jen si miminko „dělá prostor“ - teď jsem 31tt a je to zase pryč .. spíš malá boxuje
), nespavost a taky bolelo ze stran. Je to tím, jak se natahují a měknou děložní vazy, zvlášť jestli jsi drobná
Pomohla mi teplá (ne horká) koupel a někdy i podvázat břicho šátkem…
Jsem ve 29tt a bricho me taky ruzne poboliva, na stranach tahnou vazy..Mam i mnohem vetsi bricho nez ve stejnem tydnu u prvniho ditete. Obcas i tvrdne, je to normalni..V noci taky spatne spim, nacvik na to, az bude mimco na svete ![]()
31tt a spát jsem šla kolem pulnoci, od 5.00 zehlim a mam zadelano na linecky
.
@Barry1997 přesně
je hrozně živá a nejvíc v noci, podle mě mi to dělá schválně ![]()
@VánočníMáma @PetinaV tak jeste ze to taky znate
vetsina znamych tehotnych se mi vzdy divi co me to jako boliiiii briiiiichooo????no uplne bych vrazdila
kdyz jeste pak nekdo muze pect a zehlit tak to super ja si vzdy planuju co bych mohla ale opravdu takhle nespim uz mesice a rano jsem rada ze uz je rano a noc jsem prezila
20tt nespim.ja co sem v klidu davala 12 -15hodin v kuse poslednich 12 let
.nevim nepomaha nic.furt mi neco vadi a to amm velkej cistej pokoj kde spim sama.
Uz sem zkusila vsechno..od polstaru periny zima teplo.ser-u sama sebe