Těhotná - můžu pít kofolu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrejka87
26.7.10 12:44

musím říct že Nataša mě opravdu uklidnila já si prostě kafe neodpustím i když jsem v pátém měsíci :) dávám ho 1:1 s mlíkem a ještě je rozpustný ale prostě to patří k mému životu - po ránu zahrada,kafe a líbačka s manželem :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
26.7.10 13:01

Já jsem pila kofolu polovinu těhotenství koro denně awsi do 7 měce pak jsem zjistila, že je v ní kofein :oops: tak jsem ji pít přestala 8-)

• Citovat
  • Upravit
344
7.9.10 22:48

Já bych si dala :) Jak na ní máš chut tak proč né? :) Kofein je v mooooc věcech,, i v čajíku dokonce i prý v čokoládce pokud jsem dobře informovaná. Pila jsem čtyři malé kávy během těhu a při kojení minimálně dvě… tak proč to dramatizovat.. Maličká je navíc děsný klidas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
8.9.10 17:35

Moje kamarádka pila celý těhu CocaColu a živila se chlebíčkama, vaječnýma řízkama, dortama a kilama gumovejch bonbónů a má doma neuvěřitelně hodnýho buřtíka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.9.10 12:36

Mám doma knížku o těhotenství a tam píšou, že kofola v normálním množství neškodí, že by se muselo vypít víc jak 6 šálků denně, aby to miminku vadilo. Takže já osobně bych ji nepila každý den, ale když bych na ni dostala chuť, tak bych si klíďo skleničku dala. Jo a kafe klidně taky, ale radši jen jedno a slabý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
13.9.10 16:54

tak to jsem klidan.. domu kofolu nekupujeme uz jen kvuli male, protoze deti ji maji nejradsi a nekam na ni tak casto nechodim, takze muzu zustat v klidu..diky holky:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí