Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem pila kofolu polovinu těhotenství koro denně awsi do 7 měce pak jsem zjistila, že je v ní kofein
tak jsem ji pít přestala ![]()
Já bych si dala
Jak na ní máš chut tak proč né?
Kofein je v mooooc věcech,, i v čajíku dokonce i prý v čokoládce pokud jsem dobře informovaná. Pila jsem čtyři malé kávy během těhu a při kojení minimálně dvě… tak proč to dramatizovat.. Maličká je navíc děsný klidas ![]()
Moje kamarádka pila celý těhu CocaColu a živila se chlebíčkama, vaječnýma řízkama, dortama a kilama gumovejch bonbónů a má doma neuvěřitelně hodnýho buřtíka ![]()
Mám doma knížku o těhotenství a tam píšou, že kofola v normálním množství neškodí, že by se muselo vypít víc jak 6 šálků denně, aby to miminku vadilo. Takže já osobně bych ji nepila každý den, ale když bych na ni dostala chuť, tak bych si klíďo skleničku dala. Jo a kafe klidně taky, ale radši jen jedno a slabý.
tak to jsem klidan.. domu kofolu nekupujeme uz jen kvuli male, protoze deti ji maji nejradsi a nekam na ni tak casto nechodim, takze muzu zustat v klidu..diky holky:-D
musím říct že Nataša mě opravdu uklidnila já si prostě kafe neodpustím i když jsem v pátém měsíci
dávám ho 1:1 s mlíkem a ještě je rozpustný ale prostě to patří k mému životu - po ránu zahrada,kafe a líbačka s manželem