Těhotná do Afriky

1.5.24 20:44

Těhotná do Afriky

Dobrý den, za měsíc absolvuji dovolenou v Egyptě, teď jsem se dozvěděla že tou dobou budu ve 14 tt. Horka se nebojím letím do oblastni kde je středomořské klima a teploty by měly být max do 30 stupňů. Strach mám ale z průjmu, počítala jsem že si v případě potíží dám jejich Antinal, no těhotné ho nemůžou, kdo letate často do Egypta máte nějakou radu? Existuje něco podobneho Antinalu co zabere a můžou to těhotné ženy? Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6805
1.5.24 20:55
@Mandarinka Citronová píše: Více

Do Egypta bych neletěla ani jako netěhotná. Je spousta krásných destinací v Evropě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21648
1.5.24 20:56

Snažila bych se přesunout dovolenou do jiné destinace. Asi bych to neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
1.5.24 20:58

Do Egypta bych neletela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
1.5.24 21:04

Radu mám, do Egypta těhotná nelítej. Teda pokud je pro tebe dítě víc než dovolená. Pokud to bereš tak, že si případně uděláš další dítě, tak to holt riskni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
1.5.24 21:04

Brala jsem probiotika. Nejist ovoce a zeleninu neovarenou, ale ani vodu s ledem nebo zmrzlinu. Sama bych tam ale jako tehotna nebo s mensim ditkem nejela. Jinak je Egypt krasny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.24 21:09
@Mandarinka Citronová píše: Více

Zkusila bych prehodit na jinou destinaci. V Egypte jsem byla na poznavacce i u more, je to uzasne, ale tehotna ani nahodou, vycitala bych si, kdyby se neco stalo. :think: Jinak znama si brala zivocisne uhli, nevim, zda se muze v tehotenstvi. Ja byla v Egypte mnohokrat a nikdy jsem prujem nemela…

• Citovat
  • Upravit
76987
1.5.24 21:17

@Mandarinka Citronová
tak zdá se mi nerozumné otěhotnět, když mám naplánovanou dovolenou v Egyptě - nebo to bylo nechtěné těhotenství?
já bych to Egypta neletěla ani jako netěhotná, a může to tam být krásné jak chce, viděla jsem pár dokumentů o jejich lékařské péči a děkuji nechci, já se mám ještě ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
1.5.24 21:19

@stinga ja jednou v egypte byla a za nejakou krasu to tam nepovazuju, jdou daleko hezci země. Takze o nic neprichazis. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
1.5.24 21:25

Zdá se mi to nebo je těhotná na dovolené v Egyptě každoročním tématem emimina? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
1.5.24 21:27

@Panina nezda, nekdy minulej- predminulej tyden tu byla stejna diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76987
1.5.24 21:32
@Panina píše: Více

letos ještě nebylo téma - letíme do Egypta s dvouleťákem v srpnu - ale určitě to brzy začne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
1.5.24 22:18

Byla jsem v Africe jednou, v Maroku. Ještě měsíc po jsem měla takové zažívací trable, že jsem skončila na infekční klinice. Už se tam nikdy nepodívám. Takže ne, jako těhotná dvojnásobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
1.5.24 22:21

Užívej probiotika, dávej si pozor co jíš, nepij vodu z kohoutku a bude to ok. Samozřejmostí je být v nějakém slušném hotelu, ne v tom nejlevnějším, co seženeš. Létám do Egypta často a faraona jsem tam měla jenom jednou skoro před 20 lety. V dobrých hotelech už omyvaji i zeleninu balenou vodou. Předloni na Vánoce jsem tam taky byla těhotná ve 4.mesici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
1.5.24 22:21

Neletela bych tam, vybrala bych evropskou destinaci. Hele já třeba ve 13tt skoncila v nemocnici s brutálním krvácením, dostala sem infuze, par dni sem si tam polezela a pak měla doma přísný lidový režim. Tohle bych fakt v nějakém egyptském spitale absolvovat nechtěla, jde o náhodu. Přecejenom v Evropě je ta pece většinou na jiné úrovni, když se něco semele. Plus teda ty nemoci, hygiena tam, fakt bych to neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí