14 dní zpoždění ms a tt negativní

15
1.5.24 17:00

14 dni zpoždění ms a tt negativní

Dobry den, měla jsem 14 dni zpoždění ms a mezitím jsem měla dost příznaků k těhotenství ale včera přišlo spineni a dnes mi přijde ze spis dorazila ms. Mám to slabší i bez bolesti což je nezvykle u mě. V pondělí jdu na gyndu zda jsem nebo nejsem tehotna. Testy mi ukazuji negativní ale já jim moc nevěřím. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
177
1.5.24 17:02

Možná biochemické. Dělala sis i driv test? Třeba v den kdy si to měla opravdu dostat? Třeba se ti ms rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.5.24 17:04

@katkaa_s1 test jsem si dělala při zpoždění ms a byl negativní 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
1.5.24 17:08

Třeba se ti jen posunul cyklus. Pokud je tt negativní a špiníš tak těhotná nejspíš nebudeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.5.24 17:11

@katkaa_s1 včera jsem spinila jen to bylo na toaletním papíru a dnes slabší krvácení světle růžová a hnědá. Běžne mám pravidelnou ms a silnou hlavně. Tak jsem z toho trochu smutná, ze to vypadá ze miminko nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
1.5.24 17:32

@Luci733hj ještě je možné, že si měla posunutou ovulaci ale pokud máš pravidelnou ms tak nevím 😕 uvidíš co ti řekne doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.5.24 17:46

@katkaa_s1 uvidíme ale ztrácím naději ze bych mohla být tehotna.😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
1.5.24 17:46

@Luci733hj tehotna nebudes, testuv verit muzes, v dnesni dobe je skoro miziva sance, ze to test nezachyti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.5.24 17:53

@DandátkoP nevěřím, znám spoustu ženských kterým test pozitivní neukazal a to byli ve 3-4 měsíci a měli potvrzené těhotenství od Dr. Uvidíme v pondělí jdu na gyndu ale ztrácím naději ze bych tehotna mohla být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
1.5.24 17:59

@Luci733hj ve 3-4 mesici uz je to ale zas jinej pripad, to je to hcg tak vysoky, ze uz to ten test nemusi zachytit. Na zacatku muzes byt klidna, test to zachyti. Za 6 let snahy o dite a procitani diskuzi jsem ale jeste nezachytila nikoho, kdo by mel test negativni a byl tebotnej. A snazilek je tu dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15193
1.5.24 18:49
@DandátkoP píše: Více

Tehotensky test je pozitivní celé těhotenství. Nevím, kdo šíří ten nesmysl, že není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
1.5.24 19:06
@karkarka píše: Více

Jooo tak cetla jsem to castokrat, tak soudim jen z toho. Muzu schvalne zkusit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
1.5.24 19:39

Je to běžnější než si myslíte. Stačí aby žena měla posunutou ovulaci, k oplodnění může dojít klidně i o dva týdny později. Švagrova je gynekoložka a říkala, že to není až tak neobvyklé.
Počítejte, cyklus 28 dní, posune se ovulace, k oplodnění dojde třeba 26. den, potom pár dní nidace, a test bude pozitivní kolik? Tak 10 až 14 dní po nidaci?
To máme celkem 40 dní, při 28. denním cyklu to vychází 12 dní zpoždění, někdy víc, záleží jak rychle roste HCG to u každé ženy jiné, to víme.
Takže jo, je možné mít i 14 dní zpoždění, mít negativní test a být těhotná.
Jak velká je ta šance, těžko říct, ale je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.5.24 19:47

@Rádkyně dekuji, víc budu vědět až v pondělí na gynde a snad to vyjde když jsem dnes začala krvacet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
1.5.24 20:03

@Rádkyně jenze ona nema zpozdeni, dostala ms, to pak meni celou situaci. Navic jeste zminuje priznaky, ty prichazeji ve vetsine pripadu prave se zvysujicim se hcg a to by test zachytil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí