14 dní zpoždění ms a tt negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
1.5.24 20:09

@DandátkoP měla jsem 14 dni, a nejsem si jistá jestli to co dnes přišlo je ms. Jsem zvykla na bolestivou a silnou menstruaci a teď strašně slabe krvacim světle růžová a hnědá krev bez bolesti. A stále mi přetrvávají nevolnosti které byli i při zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
1.5.24 20:23

@Luci733hj precti si, z ceho ty nevolnosti pochazej, co je zpusobuje. Uz nevim moc, jak jinak to psat. Kazdopadne, muzes si zitra dojit na krev jako samoplatce, rekni, ze chces nabrat hcg hormon a budes mit jasno a nemusis cekat do pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.5.24 20:35

@DandátkoP Nemám jen nevolnosti, mám tech příznaků více ale na tohle jsem se tu neptala. počkám si do pondělí. Chtěla jsem vědět i někoho jiného názor na moji situaci. Ale přijde mi ze vy na mě zbytečně útočíte. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.24 21:41

Do toho než jsme se začali snažit o miminko jsem měla pravidelnou menstruaci, v momentě, kdy jsme se začali snažit (cca rok) mi délka cyklů lítala jak blázen. I intenzita menstruace.
Ani u měsíčního zpoždění nebylo na „vině“ těhotenství, testům jsem moc nevěřila, ale měly pravdu. Test jsem měla pozitivní opravdu až v momentě, kdy to dopadlo.
Každopádně držím palce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.25 13:41

Ahoj holky. Momentálně řeším něco podobného. 15 dnů zpoždění, žádné příznaky tedy nemám, testy negativní. Minulý týden v úterý jsem byla na vyvolávače a zatím tedy nic, tak uvidíme, kdy to dorazí🤷‍♀️ Menstruaci jsem měla vždy pravidelnou, ale třebas mám rozházené hormony… 3 měsíce neberu antikoncepci.

• Citovat
  • Upravit
6626
20.10.25 13:48
@Anonymní píše: Více

Menzes je při užívání antikoncepce logicky pravidelná a to, že po jejím vynechání nemusí být cyklus úplně pravidelný, je taky normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.25 13:54

@Janli Jo to chápu. Já teda měla 2 měsíce po vysazení pravidelně, ale teď se někde zatoulala. Ale nějak to nehrotím, uvidím co po té vyvolávačce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky