Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@verjanc nj, rika sr ze 1.trim je pro cestovani vic nebezpecny… Nismene srpen-zari je pro dovcu taky bajecny ![]()
@Klairs píše:
@verjanc nj, rika sr ze 1.trim je pro cestovani vic nebezpecny… Nismene srpen-zari je pro dovcu taky bajecny
právě, vím, že holky sice lítají, ale na tom začátku se trochu bojím, aby se mimčo uchytilo a tak.. stačí, že se celý den točím kolem 1,5 leté treperendy ![]()
Ahoj holky, taky se podělím o zkušenosti, je to 14 dní co jsem se vrátila z dovolené v Turecku, byla jsem ve 26tt, cestu letadlem i celou dovču jsem si užila, vše bylo ok, potvrzení do letadla po mně nechtěli ale může se stát že ho bude po vás chtít posádka letadla tak je lepší ho mít, měla jsem i kompresivní punčocháče do letadla, dala jsem se pojistit u evropské pojišťovny, je to jediná pojišťovna, která vás pojistí a v případe předčasného porodu se postará jak o vás tak i o miminko, ostatní pojišťovny pojistí ale nevztahuje se to na porod nebo předčasný porod, na 8 dní mě to stálo 1240,– je to hodně ale pro zdraví důležité, přijela jsem krásne opálená(bříško jsem měla pořád zakryté)a byla jsem pod slunečníkem ale i na sluníčku, hodně vody jsem pila, neměla jsem žádné problémy, koupila jsem si probiotika pro těhotné kdyby mě postihli střevní problémy ale nic takového se nestalo, takže všem co by chtěli jít na poslední dovču s manželem, partnerem doporučuji, my jsme si dovču s manželem krásne užili, vrátila jsem se odpočatá, na hotelu jsme si nechali udělat krásné profi fotky na památku na dovolenou a na bříško.. všem těhulkám přeji krásnou dovolenou..
Tak uz se to blizi a nervozita stoupa
odletame pristi tyden a to budu zacinat 29tt navrat 31tt
doufam, ze si let i dovcu vsichni naramne uzijeme a v poradku se vratime domu ![]()
@Klairs dobry vecer
tak jak nakonec dopadla tenkrat dovca? pritel me prave premluvil na dovcu na Kypru s odletem 30.5. a to budu ve 22tt
letime my dva (tri) a nas malinkej Vojtisek, ktery ma ted 18 mesicu
pri prvnim tehotensti jsem delala vse naprosto normalne, skoro jem nepoznala, ze mam v brisku miminko…na prelomu 6 a 7 mesicejsme odcestovali autem do Chorvatska pdo Makarskou, takze celkem dlouha cesta a vse ok…ale ted mam krapet obavy..ani vlastne nevim proc
letadlem to potrva neco malo pres tri hodky, tak to bych mela zvladnout a na slunicku jsem i ted jak je krasne a snasim to dobre…tak jen tak informativne - uzili jste si to tenkrat? ![]()
Ahoj, bylo to naprosto úžasný! i letadlo v pohodě, a to jsme letěli skoro 6 hodin. Klárka se mi tam přetočila hlavou dolů
Vykrmila jsem ji palačinkama a i sangrii jsem si každý den dala, tři dny před návratem jsem si ji i trochu připálila
fakt doporučuju, pokud se cítíš dobře, není čeho se bát ![]()