Těhotná - nepřibírám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
136
29.7.09 11:02

Těhotná - nepřibírám

Ahoj,

jsem na začátku 6. měsíce a ještě nemám ani kilo nahoře… teda, ne že bych to potřebovala :oops: (BMI 32 - obezita), ale u kluků jsem vážila na začátku stejně a v šestým už měla cca 6-7 kg nahoře..... Podle UTZ v 21. týdnu je mimčo Ok, spíš o trošku větší - ale to je u nás normální (kluci měli 4,5 kg, když se narodili).
Myslíte, že se tím nepřibíráním mám nějak trápit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
29.7.09 11:09

Pokuď jsi obézní, tak buď jen ráda. Mám kamarádku, která je silnější, nebudu psát přímo obézní a je v 18 týdnu a má kilo nahoře, tak jí chválím, ať se pěkně drží a moc nenabere, shazovat to bude jen a jen ona a jí to bude dělat problémy. Tvoje miminko si vezme od tebe a pokuď má z čeho brát, nezaobírala bych se tím :wink: Hezký těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
29.7.09 11:21

Ahoj.

Klid, pokud přibírá miminko tak jak má, tak se neřeší ani případné hubnutí, já zhubla za první těhotenství do 24tt 5 kilo a pak přibrala ještě dost, v druhém jsem jen zhubla 9kilo nepřibrala nic a nevadilo to ničemu holky byly v průměru - první 3500, druhá v 38tt 3250. Nikdy se nic neřešilo jen u Sofie mě poslali na průtoky pupečníkem - ale to nebylo jen hubnutím, ale i jinými faktory. :wink:

Perlička: Když jsem se někdy v 7 měsící těhotenství ptala doktora jestli je to v pořádku, že jen hubnu tak říkal. Buďte ráda aspoň nepřiberete pětadvacet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
29.7.09 11:24

Já bych si s tím hlavu nelámala, pokud je miminko zdravé a prospívá tak je všechno v naprostém pořádku!!!

Já jsem taky silnější - po porodu Kubíka mám pořád nahoře 30 kg :oops: :oops: :oops: , které prostě nejdou a nejdou dolů a teď s Karolínkou jsem přibírala až ke konci těhu a měla jsem nehoře 9 kg, všechno zůstalo v porodnici! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Přeji pohodové a bezproblémové těhu :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
136
29.7.09 11:34

Holky, díky za uklidnění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.7.09 11:41

MOje kamaradka az do osmeho mesice nepribrala ani deko takze bud v klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
29.7.09 12:08

Ahoj, já jsem přibrala u prvního kluka 7 kg, u druhého 8 kg a u malé jsem nepřibrala ani deko. A v porodnici jsme nechala 8 kilo, takže jsem měla takovou 9-ti měsíční odtučňovací kůru :wink:

Cítila jsem se dobře, břicho rostlo a malá měla po porodu 3,23 kg.

Přeju pěkný zbytek těhotenství a bezproblémový porod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
29.7.09 12:46

Obě moje těhotenství probíhají naprosto stejně - normálně vážím 62 kg, během prvních dvou měsíců jsem o 6 kg zhubla (bez jakýchkoli nevolností či problémů, prostě váha šla sama dolů) a pak to začalo jít pomaličku nahoru. V prvním případě jsem nakonec přibrala cca 8 kg, momentálně to vypadá na podobné číslo.
Takže si s tím nelámej hlavu - každé tělo reaguje na těhotenství jinak - pokud jsi v pohodě a nemáš zdravotní problémy, miminko si vezme, co potřebuje.

Bohunka ________________
Helenka, 27 měs.
24. týden, TP 10.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.09 13:32

Jak čtu tak mimčo je vpořádku, gratuluji, já sama jsem a říkám to naplno tlustá, ale v těhu jsem shodila 12kg a zpět nabrala 16 kg, no a po porodu do tří týdnů shodila 18kg 8O ( u mě dost zapříčinila laktačka) a teď vážím 85kg a chci shodi ještě 5kg, na víc to nedotáhnu.

Při větší váze to absolutně nevadí, dokonce je to i dobře, sleduje se vývoj dítěte a KO matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
29.7.09 14:32

Kdybys byla tehotna s prvnim, tak se nedivim, ale takhle bud jen rada :lol: :lol: :lol: Ja vysilovala s prvnim tehotenstvi na mne nebylo moc znat, v 4mesici si lidi mysleli, ze jim kecam, ze jsem tehotna, v osmim jsem vypadal jak nektere ve druhem :twisted: :twisted: :twisted: vaha asi +8kg, pred otehotnenim jsem byla na svem historickem minimu.

No a tech 10kg co jsem nabrala s druhym si zavolalo posily, a mam rok a pul od porodu nahore 18 :oops: :oops: :oops: Zrovna jsem najela na dietu, takze bud stastna a uzivej tehu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
29.7.09 20:55

Ahoj,

já jsem před těhotenstvím vážila 62kg a ještě v šestém měsíci jsem měla stále 62kg. Sousedi mi nevěřili, že čekám mimčo, protože jsem nosila stále stejné kalhoty jako před těhotenstvím. Pak jsem nabrala sedm kilo, rodila jsem se 69kg a teď cca tři měsíce po porodu mám 60kg. Buď v klidu, mimčo si z tebe vezme, co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
30.7.09 17:18

Ahoj.Když se mimičo vyvíjí dobře,jak říkaj doktoři tak se neboj.Jinak já jsem ve 32tt a zatím jsem přibrala půl kila,ale břicho mi roste pěkně a malý mělo na 29tt už 1,9kg.Taky trošku nechápu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.4.24 06:33

Ja jsem nenabrala ani v jednom tehotenstvi, po obou porodech hmotnost nizsi, nez pred otehotnenim. Spatna zpráva je, ze mi ta ztrata hmotnosti ani v jednom pripade nevydržela dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí