Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@GabaBen píše:
Je mi teprve 15. Mám super kluka nechtěli jsme spolu sex ještě tak jsem se jen mazlili atd, ale nějak do mě vnikl bylo to asi tak maximálně půl minuty a vnikl 3- 4 cm penisu pak sjem řekla dost že už ne. Bylo nám to jen příjemné neudělal se do mě nic takového, myslíte že bych mohla být těhotná? s kapiček lásek? nebo jak se tomu říká. zhruba za týden ani ne mi má přijít menstruace, ale mám nějaké nafouklé břicho a zdá se že mám kvasinky. Myslíte si že jsem těhotná? Na kolik procent? Už jsme se tady ptala včera jedna slčna mi řekla že nejpsíš ne že mám vydržet počkat než přijde menstruace, ale nějak mě začalo bolet i břicho. Proto se ptám na váš názor. děkuju za odpovědi
Zalezi na tom co ti tam na ty 3-4cm strčil pokud to byl penis tak je celkem pravděpodobné že se za pár sekund udělal a ty čekáš miminko, nepozoruješ na sobě nějaké změny třeba chut na zavináče, nebo na něco co jsi normálně nejedla pokud ano tak na 99% jseš v tom
@Mar__tanka1983, tak než ta holka jde tohle dělat s klukem, tak by si mhola k tomu netu sednou nejdřív a nastudovat, z čeho může a nemůže otěhotnět. Pak se chránit, případně nesouložit. A jestli je vyděšená, ať jde k doktorovi. Těžko jí tu někdo dá nějakou kloudnou radu a ještě chce vědět procenta. To tu snad ještě nebylo!! ![]()
@KPKristy píše:
@Mar__tanka1983, tak než ta holka jde tohle dělat s klukem, tak by si mhola k tomu netu sednou nejdřív a nastudovat, z čeho může a nemůže otěhotnět. Pak se chránit, případně nesouložit. A jestli je vyděšená, ať jde k doktorovi. Těžko jí tu někdo dá nějakou kloudnou radu a ještě chce vědět procenta. To tu snad ještě nebylo!!
Beztak si zase někdo dělá (!) ![]()
@vodolejka píše:
Spis se zas nekdo bavipomocte jo?!
ten háček nad C mi tam chybí ![]()
@vodolejka píše:
Spis se zas nekdo bavipomocte jo?!
je jí 15, ještě nevychodila základku ![]()
@GabaBen no a kdy jsi měla ten styk, kolikátého, v kolik hodin.
Teď ty kvasinky
to může být klidně těhu výtok, má to spousta těhulek. Popiš konzisteci, vůni a chuť.
A já trubka šla málem spát
. Takhle půjdu vysmátá a bude se mi určitě zdát o prázdninách, kapičkách lásky, pindících z modelíny a pomočování ![]()
@meringa píše:
A já trubka šla málem spát![]()
. Takhle půjdu vysmátá a bude se mi určitě zdát o prázdninách, kapičkách lásky, pindících z modelíny a pomočování
A já chtěla jít právě jednou spát včas
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no na tu bych zapomnela