Těhotná?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
299
6.2.14 22:20
@nikol.ondrášovka píše:
A bude to tu i zitra :D

A možná přijde i kouzelník ;)

• načítám...
1573
6.2.14 22:22
@K-Black píše:
@GabaBen no a kdy jsi měla ten styk, kolikátého, v kolik hodin.Teď ty kvasinky :think: to může být klidně těhu výtok, má to spousta těhulek. Popiš konzisteci, vůni a chuť.
:poblion: :mrgreen:
  • načítám...
17715
6.2.14 22:25

@K-Black :lol: :lol: :lol: já se z tebe jednou picnu :pankac: :pankac:

• načítám...
1497
6.2.14 22:28

A já si myslela že to co jsem četla kdysi v bravíčku už je dávno minulostí a holky z dnešní doby jsou zase o něco chytřejší. Asi jsem se mýlila a je to furt stejný. :nevim:

• načítám...
1005
6.2.14 22:32

Skoda, ze tu neni takovej smajl kde by se valel po zemi a mlatil pestickama a kopal nozickama a desne se tomu smal… protoze to presne ted delam!!! :D ale ne ty slecne, ale zeny ty Vase komenty, jako klasa!!! :palec:

• načítám...
299
6.2.14 22:35
@K-Black píše:
@GabaBen no a kdy jsi měla ten styk, kolikátého, v kolik hodin.Teď ty kvasinky :think: to může být klidně těhu výtok, má to spousta těhulek. Popiš konzisteci, vůni a chuť.
:lol: se pobleju jako :poblion: :lol:
  • načítám...
2028
6.2.14 22:35

@Kikushe Ten mi tady taky chybí :palec: :mrgreen:. Hoď video, jak mlátíš pěstičkama :dance:

• načítám...
5420
6.2.14 22:57
@K-Black píše:

Po přečtení tvého příspěvku jsem se málem udusila chipsama :mrgreen:

• načítám...
K-Black
6.2.14 23:01
@Rakia píše: :lol: se pobleju jako :poblion: :lol:
:roll: :roll: opravdu úroveň, děvčeti něco svědí nebo kape a tobě je na zvracení, počkej až budeš mít podvozek v prde.. ty :cert:
@roksy25 píše:
Po přečtení tvého příspěvku jsem se málem udusila chipsama :mrgreen:

proč to žereš? beztak jsi tlustá :zed:

• Upravit
K-Black
6.2.14 23:01
@Pizlam píše: :poblion: :mrgreen:

a ty taky :cert: :cert: :cert:

• Upravit
5420
6.2.14 23:08

@K-Black Nuda a otrava v práci, to je vina zákazníků, dělají mi tu chutě… :lol:

• načítám...
657
6.2.14 23:09

Holky ja z vas potratim :dance: :lol: to je prdel, me je uz 14dni blbe, furt :poblion: ale ted chytam zachvaty a krece do bricha a uz mi ani neni zle :mrgreen: :potlesk: :pankac:

• načítám...
299
6.2.14 23:10
@K-Black píše:
proč to žereš? beztak jsi tlustá :zed:
@K-Black píše:
a ty taky :cert: :cert: :cert:

Ze mě to kape taky, je to běloučkej výtok, bez chuti a zápachu ale jsem v 17tt tak na to mám nárok :jazyk: :lol: jo nebudeš tomu věřit ale otěhotněla jsem ve vaně 8o normálně jsem se s přítelem koupala a víš co se stalo? Přítel masturboval a nastříkal to do vody a ty mrchy se mě dostaly až dovnitř :cert: ;)

• načítám...
K-Black
6.2.14 23:13
@roksy25 píše:
@K-Black Nuda a otrava v práci, to je vina zákazníků, dělají mi tu chutě… :lol:

ty jsi teď v práci? 8o to tě lituju :hug:

@Rakia píše:
Ze mě to kape taky, je to běloučkej výtok, bez chuti a zápachu ale jsem v 17tt tak na to mám nárok :jazyk: :lol: jo nebudeš tomu věřit ale otěhotněla jsem ve vaně 8o normálně jsem se s přítelem koupala a víš co se stalo? Přítel masturboval a nastříkal to do vody a ty mrchy se mě dostaly až dovnitř :cert: ;)

proto říkám pořád, chlapy do rezervace a vybrat si vždy jen plození, pak ho šoupnout zpátky :cert: snad ti to dítě a těhotenství nezkazí postavu :hug:

• Upravit
299
6.2.14 23:19
@meringa píše:
@Kikushe Ten mi tady taky chybí :palec: :mrgreen:. Hoď video, jak mlátíš pěstičkama :dance:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+