Těhotná?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5420
6.2.14 23:19

@K-Black Bohužel, mám noční…si vždycky kolem 21h dřepnu na židli a žhavím emimino na mobilu, abych si trochu zvedla náladu a dneska sem se opravdu pobavila :mrgreen:

• načítám...
299
6.2.14 23:21
@K-Black píše:
proto říkám pořád, chlapy do rezervace a vybrat si vždy jen plození, pak ho šoupnout zpátky :cert: snad ti to dítě a těhotenství nezkazí postavu :hug:

Víc už to zkazit nejde :mrgreen: děkuji :kytka: :hug:

• načítám...
15575
6.2.14 23:23

.

• načítám...
299
6.2.14 23:25
@Rakia píše:
Víc už to zkazit nejde :mrgreen: děkuji :kytka: :hug:
  • načítám...
1573
6.2.14 23:57
@K-Black píše:
a ty taky :cert: :cert: :cert:

Jsem uz holt takova. 8o ukajim se na cizim nestesti :oops:

• načítám...
2028
7.2.14 08:02
@Rakia píše:

to je on :dance:

• načítám...
rozmary
7.2.14 08:15

K otěhotnění někdy stačí fakt málo, takže pokud by nepřišla ms, zkus test. Každopádně naběhni na gyndu pro nějakou antikoncepci ;)

• Upravit
5455
7.2.14 09:19

To mi připomíná ten vtip: Chlapec je se svou dívkou na lavičce v parku a přemlouvá jí ke krátkému zásunu. Dívka se upejpá, že ne, že na to ještě není připravená. Tak chlapec ze zoufalství řekne: „Neboj se, strčím ti ho tam jen půlku, víc ne.“ Dívka souhlasí, chlapec zasune a samozřejmě za chvíli jí ho tam šoupne celého a přiráží jako bejk. Holce se to začne líbit, tak po chvíli prohlásí: „Mě se to líbí, strč ho tam klidně celého“. A chlapec rudý hanbou si zapíná poklopec se slovy: „Ne, slib je slib“…Aby si zakladatelka vybrala toho správného chlapce, kdo ví, jestli to byly 3-4 cm, polovina nebo celý :think:. Chlapi jsou opravdu prolhaná stvoření :think: Příště bez ochrany ne a s takovu mít raději někde doma zašantročený postinor, co kdyby zase někdy ujely kapičky :hug: :mrgreen:

• načítám...
2028
7.2.14 09:29
  • načítám...
20804
7.2.14 11:43

Dobrý den,

tato diskuze byla uzamčena. Zakladatelka stejné téma již probírá v jiné diskuzi, není tedy potřeba ze stejných důvodů zakládat další diskuzi.

Martina

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí