Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Prosím poradtě nebo máte zkušenosti?.Celý tento cyklus mně bolí prsa zvetšila se občas mě tu sem píchalo v boku,ale pak přišla MS ale i tak mně stale bolí prsa,MS je hodně slabá,bolí mně hlava malinko se i motá.mněla jste někdo MS a byla těhu?před ms test negativní.cyklus mám 29-29 kdy byla ovulka nevím
ahojda…stát se tp může ale pro jistotu si udělej další test abys věděla jak jsi a tom jo??a pak napiš jak si dopadla ![]()
Ahoj, já byla těhu a ms jsem měla až do třetího měsíce, kdy jsem to zjistila. Zkus si udělat test po ms a uvidíš ![]()
Hm tak jako šanci si nedávam jen mám takovi tušení který mizí a ty prsa a hlava no uvidiím kéžby
Ahoj, mě taky pořád bolely prsa, už jsem z toho byla nervozní, měla jsem totiž zpoždění, pak jsem MS dostala, sice slabší, ale uklidnilo mě to…Ale pak už zas nepřišla a prsa byla taaak veliká, no a nakonec jsem dorazila k Dr. a už jsem byla v 10tém týdnu.. No a teď jsou malý už tři měsíce
test jsem si dělala, u mě byl ale pozitivní ![]()
Zááávidím
,mám stašnou zimnici a hlavička bolí třeba to jen jen kvuli ms ale vetšinu to nebývalo no uvidím třeba se ději zázraky!.jen machruju na seru že mám vetší prsa ![]()
Já měla slabě pozitivní test, pak přišla menstruace. Myslela jsem, že je to v pytli, ale čárka nadále sílila a těhotenství se udrželo. Dr. se nad tím ani nijak nepozastavovala, prý to není žádná rarita.
hm tak to vám zavidím moc a já určo nic pač už bych ho asi mněla pozitivní před ms.
já když čekal první dceru měla slabí ms, pak domácí test poz., kontrola u doktora negat., další měsíc se to opakovalo a až když jsme byla v 11tt ukázal se test z krve poz. Dnes je dceři 19 a já čekám v červnu chlapečka
Ahoj, jsi tehotna. mam skusenost- byla jsem tehotna, dostala jsem to a skoncilo to potratem. nesnesitelna bolest prsou, motani hlavy, pichani v brichu v tehotenstvi je normalni pokud neni na jednom miste. drzim palce k stasnemu konci.pa
Prosím poradtě nebo máte zkušenosti?.Celý tento cyklus mně bolí prsa zvetšila se občas mě tu sem píchalo v boku,ale pak přišla MS ale i tak mně stale bolí prsa,MS je hodně slabá,bolí mně hlava malinko se i motá.mněla jste někdo MS a byla těhu?před ms test negativní.cyklus mám 29-29 kdy byla ovulka nevím