Těhotná učitelka v MŠ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Asi takhle když bude na PN počítej že budeš doma sedět na zadku a začne ti brzo hrabat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já šla marodit hned, ale mám za sebou komplikace s otěhotněním a potrat. Bylo mi to doporučeno ze všech stran, jak od ředitelky, tak od doktorů.
Každopádně můj první trimestr byl tak šílený, že bych v práci platná nebyla
byl to masakr. Ve druhém lepší, ale i tak bída.
Jinak kolegyně šla cca v šestém měsíci, možná v sedmém, ale už to fakt nedávala fyzicky, hodně jsme ji museli do té doby beztak pomáhat. Ulevovat…atd.
Uvidíš sama, jak ti bude. Když bude dobře, proč by ne. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ucim v Ms. Chodila jsem normalne az do mastupu ma Md. Nevidim duvod byt doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barččaa píše:
@JancaS84 @Lucka1111
S těma neštovicema je to takový trochu o „polemizování“, protože podle mamky jsem měla jako malá asi jen dva pupínky a doktorka prý nepoznala, zda jde o neštovice, takže vím prd. Nicméně za celé 3 roky jsem v té stejné MŠ zaznamenala snad jen dvě děti s neštovicemi, nicméně kdyby se za tu dobu u nás vyskytly, tak bych asi zůstala raději doma, jinak ne
Si nech vzít krev zda jsi je prodělala a máš protilátky. To ti udělá obvoďák. A jak už se vyskytnou je stejně pozdě… neštovice jsou infekční 2-3 dny před výsevem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně řekla doktorka, že neštovice v těhotenství nevadí, že ona je jako těhotná dokonce měla. Problém jsou zarděnky, to se ukončuje těhotenství, protože plod je vždy poškozený. Přesně takto mi to řekla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@impossible píše:
Mně řekla doktorka, že neštovice v těhotenství nevadí, že ona je jako těhotná dokonce měla. Problém jsou zarděnky, to se ukončuje těhotenství, protože plod je vždy poškozený. Přesně takto mi to řekla.
Neštovice v těhotenství vadí na konci, novorozenec je může od matky chytnout a to je pak průser. Známe rodila s neštovice a převáželi ji rychlou do fakultní nemocnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1987 Tak to jo, to je logické. Ale naše mudr mi řekla, co jsem psala výše. Byla jsem totiž přesvědčená o tom, že neštovice v těhotenství vadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako ucitelka MS jsem chodila do prace az do nastupu na materskou. Tehotenstvi bylo me nejzdravejsi obdobi pri praci ve skolce. Celou dobu zdrava, jak rybicka. Nestovice probehly, ale ja uz je mela v detstvi. Pak nejaka silena strevni viroza, kterou jsem jako jedna z mala nechytla. Me teda nikdo neschopenku nenabizel. Kdyz na ni pujdes, tak budes omezena vychazkama. V tehotenstvi probehla jeste posledni dovolena jen ve dvou a ruzne vylety. Byla by skoda sedet doma, kdyz cloveku nic neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem učitelka v mš, chodila jsem do 8.mesice, naopak moje doktorka mi řekla, že to není důvod jít na nemocenskou, že jsem učitelka 😁 🙈 šla jsem 8 týdnů před porodem už jen z důvodu, že jsem byla děsně utahaná a obří břicho už mi vadilo na procházkách apod. Nemocná jsem byla několikrát (klasika kasel, rýma) a vše bylo v pořádku, ale nebyl covid. Rodila jsem v březnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit