Pomalejší tempo v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24.4.22 16:16

Pomalejší tempo v práci

Ahojky,
obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Mám problémy s prací kvůli tomu, že mám celkově pomalejší tempo. Teď budu v práci 2 týden, tudíž jsem ve zkušební době a proto bych se nedivila, kdyby vzali někoho lepšího. Některé nové věci se učím také pomaleji, ale snažím se vždycky všem vyhovět.
Moc mě to trápí, jsem kvůli tomu hodně vystresovaná, neustále na to myslím na to, že se musím více snažit, ale nejde to.

Jinak mám vystudovanou VŠ, obor Zdravotní laborant a pracuji v nemocnici. :)

Dokázal by mi někdo poradit, co s tím dělat? :)

Předem děkuji za odpověď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15398
24.4.22 16:55
@MaruSedlackova píše:
Ahojky,
obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Mám problémy s prací kvůli tomu, že mám celkově pomalejší tempo. Teď budu v práci 2 týden, tudíž jsem ve zkušební době a proto bych se nedivila, kdyby vzali někoho lepšího. Některé nové věci se učím také pomaleji, ale snažím se vždycky všem vyhovět.
Moc mě to trápí, jsem kvůli tomu hodně vystresovaná, neustále na to myslím na to, že se musím více snažit, ale nejde to.

Jinak mám vystudovanou VŠ, obor Zdravotní laborant a pracuji v nemocnici. :)

Dokázal by mi někdo poradit, co s tím dělat? :)

Předem děkuji za odpověď. :)

Prostě budeš muset hýbnout zadkem. Zvlášť, když pracuješ v nemocnici…
Proč sis zvolila takový obor? 8o Když to úplně nejsi schopná zvládat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
24.4.22 17:01

Hele, nic si z toho nedělej, práce kvapná, málo platná. Pokud budou rozumní, tak tě nevyhodí, protože spíš než na rychlosti záleží na přesnosti a správnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
24.4.22 17:01

@MaruSedlackova pokud je nedostatek lidí, tak je lepší i někdo pomalejší, než nikdo.

Navíc 14 dní je prd k tomu se zaběhnout, ale pokud to tak máš vždy a všude, tak si hledej místo, kde není nutné tak pospíchat a je kladen důraz na kvalitu a ne na rychlost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
24.4.22 17:09

Asi si z toho nic nedělej, mne taky říkali, ze jsem pomalá, a přitom to byla spíše osobni antipatie, protože jsem pracovala úplně normálně jako ostatní. Akorát jsem u toho nehekala a netvarila se sedrene a uhnaně, já byla rada, ze to místo mám :lol:

A už jsem dospěla k názoru, ze jako hadr na koštěti litat proste nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.22 17:11

@Da12 to je vlastně pravda.. V tomto oboru je důležitější přesnost i správnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.22 17:14

@Šmoulice obor mě baví. :)
A holt ne každý člověk má rychlé tempo, každý jsme nějaký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15398
24.4.22 17:15
@MaruSedlackova píše:
@Šmoulice obor mě baví. :)
A holt ne každý člověk má rychlé tempo, každý jsme nějaký :)

Však jasný. No maximálně tě vyhodí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.4.22 17:17

No laborantů je málo, tak oni ti tu šanci snad dají.

Ale základní zádrhel je v tom, že čím budeš vystresovanější, tím hůř se budeš soustředit a tím hůř ti půjde práce.

Takže se primárně snaž kašlat na všechny svoje úzkosti a pocity viny, co tě nutí se chytit do kolečka paniky, které ti ničí schopnost slušně pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
24.4.22 17:17

@MaruSedlackova Ahoj,
záleží, zda je to jen tvůj pocit, nebo něco, co ti třeba už nadřízení sdělili. Stejně tak je důležité, zda práci odvedeš sice pomalu, ale dobře, nebo jestli máš v práci i nedostatky. Nemocniční prostředí je sice specifické, ale jinak pomalý, ale dobrý a spolehlivý zaměstnanec je lepší než rychlý, zbrklý, chybující.
Bylo by dobré třeba v půlce zkušební doby promluvit s nadřízeným, jak prozatím tvou práci hodnotí, v čem by ses měla zlepšit a co děláš podle jejich představ. A dle toho, co řekne, zkusit věci ve zbytku doby dělat lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.4.22 17:37

Lepší dobře a pomalu než rychle a blbě. Učitě se ještě zapracuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18549
24.4.22 17:55

Pa

@MaruSedlackova po dvou týdnech bych to nějak extra neprozivala. Já dělala v kolektivu kde nás par jelo jako fretky, pak jedna fnukna a jedna vylozene zpomalena. Po mateřské - 6 let doma a teda organizace nic moc. Za den jsme měli třeba 25 zakázek. Ja udelala 10-12 a brala jsem ty náročnější at je to rychleji a nejsou zbytecne přesčasy. Další udelala třeba 7-8 jako standard a zbytek si rozdělily ty dvě a to většinou fakt jednoduche - zpomalena a zmatená se snazila a tam to člověk nějak přecházel, protože jinak byla fajn. Fnukna byla fakt na pěst. Prd udelala, zdrzovala a ještě se po ni plno věci predelavalo. Pokud jsi zpomalena, tak holt je lepší větší kolektivu kde se to víc rozptyli. Mala firma, která počítá každou korunu a minutu a mají omezené kapacity to neocení, když jeden ze tři lidi udělá půlku práce. Někdo na rychlejší tempo nemá a musí přijít ta kvalita. To zvládneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41774
24.4.22 18:44
@Ou píše:
No laborantů je málo, tak oni ti tu šanci snad dají.

Ale základní zádrhel je v tom, že čím budeš vystresovanější, tím hůř se budeš soustředit a tím hůř ti půjde práce.

Takže se primárně snaž kašlat na všechny svoje úzkosti a pocity viny, co tě nutí se chytit do kolečka paniky, které ti ničí schopnost slušně pracovat.

Laborantů je bohužel dost. Snad jen na patologii nemají plno, jinak každý rok odmítáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41774
24.4.22 18:47

Za 14 dní se nic neděje, holky se u nás zaškolují tak půl roku. Důležité je být ochotná, pečlivá, snažit se. Rychlost přijde - bohužel, i ta je v nemocnici potřeba, ale po 14 dnech to fakt nepoznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24592
24.4.22 19:00

Dala bych tomu ještě čas, žádný učený z nebe nespadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat