Těhotenství v 16 - vaše názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.7.11 11:58
kaczka89 píše:
Bábi tak mě napadlo. Proč si o holkách co mají v 16ti dítě nemyslíš nic dobrého? Protože měli pohlavní styk? To si teda o všech holkách co mají v 16ti pohlavní styk nemyslíš nic hezkého. :think:

No jo, ja priznavam ze som staromodna. Proste mi sex u sestnastky pride strasne skoro, ved su to este deti s rodicmi za zadkom. Ja viem ze kedysi sa rodilo v takomto veku, ale kedysi zenska v takomto veku uz zvladala sama svoju vlastnu domacnost, pripadne sa uz starala aj o svojich rodicov. :nevim:

Ano, je fakt ze sex je povoleny od 15. Ked sa znizi trestna zodpovednost na 13 rokov, co sa sem tam navrhuje, tak sa automaticky posunie aj ta hranica povoleneho sexu na 13 rokov. Budete rovnako obhajovat 14 rocne mamicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
27.7.11 12:10
Bábi Zlopočasná píše:
kaczka89 píše:
Bábi tak mě napadlo. Proč si o holkách co mají v 16ti dítě nemyslíš nic dobrého? Protože měli pohlavní styk? To si teda o všech holkách co mají v 16ti pohlavní styk nemyslíš nic hezkého. :think:

No jo, ja priznavam ze som staromodna. Proste mi sex u sestnastky pride strasne skoro, ved su to este deti s rodicmi za zadkom. Ja viem ze kedysi sa rodilo v takomto veku, ale kedysi zenska v takomto veku uz zvladala sama svoju vlastnu domacnost, pripadne sa uz starala aj o svojich rodicov. :nevim:

Ano, je fakt ze sex je povoleny od 15. Ked sa znizi trestna zodpovednost na 13 rokov, co sa sem tam navrhuje, tak sa automaticky posunie aj ta hranica povoleneho sexu na 13 rokov. Budete rovnako obhajovat 14 rocne mamicky?

Já nechápu,proč by holka co má sex v 16ti měla být hned do větru. Já měla první sex týden po 16tých narozeninách,lae od větru jsem rozhodně nebyla. Bylo to po 11ti měsích co jsme byli spolu s přítelem a jsme spolu do teď. Myslí, že tu jde hlavně o to,že odsuzuješ sex v takovém věku. Né že bys tvrdila,že 16ti letá je automaticky špatná matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 12:13
kaczka89 píše:
Bábi Zlopočasná píše:
kaczka89 píše:

Já nechápu,proč by holka co má sex v 16ti měla být hned do větru. Já měla první sex týden po 16tých narozeninách,lae od větru jsem rozhodně nebyla. Bylo to po 11ti měsích co jsme byli spolu s přítelem a jsme spolu do teď. Myslí, že tu jde hlavně o to,že odsuzuješ sex v takovém věku. Né že bys tvrdila,že 16ti letá je automaticky špatná matka.

No ja pisem o tehotnych :-P Moze sa stat ze dievca dospeje, kym dieta donosi a bude z nej vyborna matka. Ale ziadna nie je v tom veku „hotova“ na dieta. A spoliehat sa na to ze sa jej pocas tehotenstva rozsvieti … je to stavka do loterie, aspon z mojho pohladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.7.11 12:15

Bábi asi jsi vážně staromodní a to nemyslím pejorativně.
Jen uvaž , že každý pohlavně ( fyzicky i psychicky) dozrává jindy - plus mínus měsíce či roky.
A osobně mi přijde zvláštní představa ,že 16 ti leté dítě má rodiče za zadkem..Mé dceři je dvanáct a už to tak není..Jak to myslíš tedy?? Že 16ti leté dítě tráví veškerý svůj volný čas s rodinou a né s vrstevníky a u svých zájmů?
V Rumunsku jsou 12 -14 leté matky už menší raritou - bohužel. Ale jiný kraj jiný mrav. Když se nad tím ale člověk zamyslí, tak na tom není zřejmě nic zvláštního. Příroda jim umožnila otěhotnět, donosit a porodit dítě - takže kde je vlastně problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
27.7.11 12:20

bábi tak v tom případě už opavdu nevím o co ti jde. Přeci i kdyby byla nezrala tak není špatná ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 12:30
Lizbeth píše:
Jen uvaž , že každý pohlavně ( fyzicky i psychicky) dozrává jindy - plus mínus měsíce či roky.
A osobně mi přijde zvláštní představa ,že 16 ti leté dítě má rodiče za zadkem..Mé dceři je dvanáct a už to tak není..Jak to myslíš tedy?? Že 16ti leté dítě tráví veškerý svůj volný čas s rodinou a né s vrstevníky a u svých zájmů?
V Rumunsku jsou 12 -14 leté matky už menší raritou - bohužel. Ale jiný kraj jiný mrav. Když se nad tím ale člověk zamyslí, tak na tom není zřejmě nic zvláštního. Příroda jim umožnila otěhotnět, donosit a porodit dítě - takže kde je vlastně problém?

Ale ja viem ze fyzicky to ide. Fyzicky to ide snad o prvej menstruacie … dobre, ovulacie …

Tak inak, s akou radostou by ste doma privitali svoju sestnastku tehotnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 12:34
kaczka89 píše:
bábi tak v tom případě už opavdu nevím o co ti jde. Přeci i kdyby byla nezrala tak není špatná ne? :nevim:

Ale o nic mi nejde, len rozmyslam nahlas a verejne. Nikoho sa nechcem dotknut, dokonca mi Liz padla do oka :jazyk:
Akoby povedala moja mama - kusla som do smradlaveho … one … a neviem ho pustit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.7.11 12:34
Bábi Zlopočasná píše:
Lizbeth píše:

Ale ja viem ze fyzicky to ide. Fyzicky to ide snad o prvej menstruacie … dobre, ovulacie …

S žádnou radostí pochopitelně..Ale o tom jsi diskuzi nezaložila..Protože dál by to byla moje milovaná dcera - nemyslela bych si o ní " nic špatného" tak jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
27.7.11 12:38

!

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
27.7.11 12:41

azyk:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.7.11 12:45

Já teda nevím, jak je kdo tady na diskuzi starý, kolik má let, ale už když já jsem byla na střední je mi 29, tak v naší třídě to… :mrgreen: za sebou pomalu většina a to nám bylo 17.. Naopak já jsem začala v 20 a byla jsem pro okolí divná…
Holt je taková doba, že prostě se sexuje brzo a upřímně viděly jste n+ěkkterá facebook, jak se tam 14 fotí?????
Radši bych zmalovala prdel takové holce..
I když dneska jdu na gyndu , tak tam většinou potkám 15 které si zaklepou jenom na prášky u sestřičky :think: ..
Takže já v tomto nejsem naivní, že si myslím, že když řeknu holce až po 18, že to dodrží.. Neni to jak dřív, bohužel

Příspěvek upraven 27.07.11 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 12:45
Lizbeth píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Lizbeth píše:

S žádnou radostí pochopitelně..Ale o tom jsi diskuzi nezaložila..Protože dál by to byla moje milovaná dcera - nemyslela bych si o ní " nic špatného" tak jako ty.

No aby som si o nej myslela len to spatne, na to by som prisla skor ako by som ju videla tehotnu, to mi ver :-P
Sused o dcere, mojej rovesnicke, obcas hovorieval - aby sa uz niekde prespala a vydala, o kamoske ze s nou ani svaty neporadi, nech sa uz vyda a nech sa s nou manzel zlosti (naozaj bola viac do vetra). Takze ak vychovavam doma adeptku na tehotenstvo v 16, poznam to skor. Stale to bude moja dcera a budem ju milovat, ale ked budem zatvarat oci a chapat nic to na jej povahe a zmyslani nezmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 12:53
zuzulenda píše:
Bábi, ale nevyzrálá může bý i 30letá ženská. Třeba naše 2známé, se chovají jako puberťačky a je jim 32let. A je jedno jestli dospěje až v těhotenství nebo už před. Dobrá máma bude i tak.
Co tedy říkáš na 30leté matky, které otěhotněly nechtěně. Taky na to dítě nejsou psychicky připravené, nepočítaly s ním… To znamená hned, že budou špatné mámy?

No u 30 predpokladas ze by aspon skusenosti mohla mat :think:

A přesně jak píše Liz. Kdyby 16letá holka měla za zadkem rodiče, ťukala bych si na čelo. Protože si myslím, že 16letá holka má být schopná se o sebe svým způsobem postarat. :wink:

Svym zpusobem, nie domacnost na pleciach :wink:

A upřímně lituji tvoji dceru, jestli tomu tak bude…
Znám to z vlastní zkušenosti. Všechno jsem dostávala (s prominutím) pod rypák, nemusela jsem doma nic dělat, nesměla jsem téměř nikde chodit, když, tak pod dozorem. Pro mě to bylo trochu peklo. Dneska to svým rodičům tak trochu vyčítám… Ze dne na den jsem se musela naučit všechno, musela jsem se o sebe začít starat sama, začít hospodařit s penězma, atp… Na to všechno mě měli rodiče připravit. Ne jen tím, že mi o tom budou vykládat, ale nechat mě tak trochu žít… :think:
A neustále nechápu smysl této diskuze… Proč tě to tak velmi vytáčí, proč to pořád musíš řešit, když se tě to v tuhle chvíli netýká…??? :nevim: :think:
Nebylo by lepší si všímat věcí, které se týkají tebe?!

Ja som mala tiez mamu furt za zadkom a nikam som nesmela, ale v 14 som piekla babovky a v 16 zacinala fungovat ako gazdina …

A mna nic nevytaca, vytocene ste vy, ja som zalozila diskusiu zo zvedavosti. To ze mam 9 mesacne babo znamena ze mam pravo riesit len plienky a kasicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.7.11 12:59
Bábi Zlopočasná píše:
Lizbeth píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Lizbeth píše:

S žádnou radostí pochopitelně..Ale o tom jsi diskuzi nezaložila..Protože dál by to byla moje milovaná dcera - nemyslela bych si o ní " nic špatného" tak jako ty.
No aby som si o nej myslela len to spatne, na to by som prisla skor ako by som ju videla tehotnu, to mi ver :-P
Sused o dcere, mojej rovesnicke, obcas hovorieval - aby sa uz niekde prespala a vydala, o kamoske ze s nou ani svaty neporadi, nech sa uz vyda a nech sa s nou manzel zlosti (naozaj bola viac do vetra). Takze ak vychovavam doma adeptku na tehotenstvo v 16, poznam to skor. Stale to bude moja dcera a budem ju milovat, ale ked budem zatvarat oci a chapat nic to na jej povahe a zmyslani nezmeni.

Bábi, ale ted jsi mě dožrala.. :-? :cry:
Můžeš mi povědět, jak to poznáš? Jak taková adeptka vypadá a co dělá??
Jistě je tu skupina dívek, které trajdají po nocích, opíjí se, fetují a tahají se - tam je těch atdeptek asi dost..
Ale pak jsou tu holky co se neliší ani vláskem od ostatních a přesto se jim stane to samé..
Tak jak probůh, chceš něco takového poznat předem?? Myslíš, že otěhotnět se dá jen od 23,00 na diskotéce a bez antikoncepce?
Věř mi, že JÁ jsem na to rozhodně nevypadala a rodičům na to rozlišovací schopnosti nestačili. :oops:

Co když tvá 16 ti letá dcera bude brzy vyspělá, bude mít zamilovaný vztah a zodpovědně tě poprosí o návštěvu gynekologa v tvém doprovodu, aby mohla brát antikoncepci..A ona selže.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.11 13:19
Lizbeth píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Lizbeth píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Lizbeth píše:

Bábi, ale ted jsi mě dožrala.. :-? :cry:
Můžeš mi povědět, jak to poznáš? Jak taková adeptka vypadá a co dělá??
Jistě je tu skupina dívek, které trajdají po nocích, opíjí se, fetují a tahají se - tam je těch atdeptek asi dost..
Ale pak jsou tu holky co se neliší ani vláskem od ostatních a přesto se jim stane to samé..
Tak jak probůh, chceš něco takového poznat předem?? Myslíš, že otěhotnět se dá jen od 23,00 na diskotéce a bez antikoncepce?
Věř mi, že JÁ jsem na to rozhodně nevypadala a rodičům na to rozlišovací schopnosti nestačili. :oops:

Co když tvá 16 ti letá dcera bude brzy vyspělá, bude mít zamilovaný vztah a zodpovědně tě poprosí o návštěvu gynekologa v tvém doprovodu, aby mohla brát antikoncepci..A ona selže.. :wink:

No ja si myslim ze to poznam z toho ako sa sprava, co si mysli, ked sa doma rozpravame ako reaguje, co mi povie. Leda by mi vravela jedno a robila druhe … neviem … ja som mala strasne prudernu mamu, este ani dnes sa s nou neda o sexe na rovinu hovorit. A predsa sa o nom doma hovorilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí