Těhotenství v 16 - vaše názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10937
26.7.11 14:46

ach jo, ono se to s tou biblí chytlo. :think:
Víra a věřit. Když jsem u té bible. Není nějaký divný, že byl jen Adam a Eva a ty spolu měli děti atd. takže vlastně to byl inces, ne???? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
26.7.11 14:48
EvaG píše:
ach jo, ono se to s tou biblí chytlo. :think:
Víra a věřit. Když jsem u té bible. Není nějaký divný, že byl jen Adam a Eva a ty spolu měli děti atd. takže vlastně to byl inces, ne???? :think:

Mar tanka psala, že když se začne probírat bible tak tu budem do srpna :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31333
26.7.11 14:48

eva: zrovna sem na to myslela: chjo, ono se to chytlo :lol:
mmch: jo, to je fakt, a ještě navíc bysme byly velmi pravděpodobně všichni degenerovaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
26.7.11 14:49

srpen to jistí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
26.7.11 14:50

No a to si vemte jen naši vesnici, každý je z každým rodina :mrgreen: Ale je pravda, že jsou tu degeneranci někteří opravdu velcí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23847
26.7.11 14:51

No já slyšela dokonce od jednoho faráře, že Ježíš fakt ty sourozence měl :nevim:
A ohl. toho incestu se to zas vysvětluje tak, že tenkrát byli ti lidé tak dokonalí, bez gen. poruch, že teda prý mohli. 8-o A když to vezmem historicky, tak egyptští faraóni si běžně brali za manželky své sestry, ale těžko říct, jestli byli geneticky dokonalí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ

A Bábi nikde :cry: :wink:

• Citovat
  • Upravit
23847
EvaG píše:
srpen to jistí. :palec:

Srpen 2013 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
26.7.11 14:52

ww, že?

a další mě osobně moc sympatická teorie o manželství Ježíše a Máří Magdaleny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
26.7.11 14:52
Gina108 píše:
No já slyšela dokonce od jednoho faráře, že Ježíš fakt ty sourozence měl :nevim:
A ohl. toho incestu se to zas vysvětluje tak, že tenkrát byli ti lidé tak dokonalí, bez gen. poruch, že teda prý mohli. 8-o A když to vezmem historicky, tak egyptští faraóni si běžně brali za manželky své sestry, ale těžko říct, jestli byli geneticky dokonalí :nevim:

Ono se říká, že měli tím příbuzenským početím hodně genetických vad! I šlechtici…

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
26.7.11 14:53
Mar__tanka1983 píše:
ww, že?a další mě osobně moc sympatická teorie o manželství Ježíše a Máří Magdaleny??

A o tom nevím nic 8-o Povídej, přeháněj :pankac:

• Citovat
  • Upravit
16492
26.7.11 14:53

Bábi já chápu co myslíš svou otázkou.
Víš ono je to tím, že jsi měla 16 v jiné době. V té době byl sex tak trochu tabu. Moc se o něm nemluvilo. Nebylo to něco „normálního“. Byla jsi v tomto duchu vychovávaná a proto takhle smýšlíš. Měla jsi třeba jiné zájmy atd.

Dneska je to jiné. Sex je prostě úplně normální a běžný.
Já pokud se dozvím, že někdo čeká dítě v 16ti, tak určitě nezatracuji. Podivím se, že je to brzy. Řeknu si, že za nás tohle nebylo (spíše se tom nahlas nemluvilo) a tím to pro mě hasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 14:54

No vravim ze som divna :nevim:

A este k tomu neviem formulovat otazky :think:

Ale zase, radsej budem za blazna na emiminu nez v reali, aj ked urcite prechrustam co ste mi napisali inym sposobom nez ste to mysleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
26.7.11 14:57

no abych neřekla nějakou blbost - ale nakousává se to v šifře mistra leonarda, myslím…a i jiné knihy a filmy o templářích, i o svatém grálu, atd. že MM byla Ježíšova manželka, měli spolu děti a po jeho smrti dál šířila křesťanství, že napsala i evangelium atd. Ale proto, aby z Ježíše-„obyčejného člověka“, který měl myšlenku a lidé ho následovali, udělali svatého, tak z Máří v bibli udělali děvku a z Ježíše syna božího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 14:59
ww píše:
Mar__tanka1983 píše:
ww, že?a další mě osobně moc sympatická teorie o manželství Ježíše a Máří Magdaleny??
A o tom nevím nic 8-o Povídej, přeháněj :pankac:

Niekoho napadlo ze svaty gral je lono Marie Magdaleny ktore nosilo Jezisove deti. Ale tu uz neviem ci je to fantazia, alebo to naozaj bolo aj v apokryfoch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí