Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ach jo, ono se to s tou biblí chytlo. ![]()
Víra a věřit. Když jsem u té bible. Není nějaký divný, že byl jen Adam a Eva a ty spolu měli děti atd. takže vlastně to byl inces, ne???? ![]()
EvaG píše:
ach jo, ono se to s tou biblí chytlo.
Víra a věřit. Když jsem u té bible. Není nějaký divný, že byl jen Adam a Eva a ty spolu měli děti atd. takže vlastně to byl inces, ne????
Mar tanka psala, že když se začne probírat bible tak tu budem do srpna ![]()
eva: zrovna sem na to myslela: chjo, ono se to chytlo ![]()
mmch: jo, to je fakt, a ještě navíc bysme byly velmi pravděpodobně všichni degenerovaný…
No a to si vemte jen naši vesnici, každý je z každým rodina
Ale je pravda, že jsou tu degeneranci někteří opravdu velcí ![]()
No já slyšela dokonce od jednoho faráře, že Ježíš fakt ty sourozence měl ![]()
A ohl. toho incestu se to zas vysvětluje tak, že tenkrát byli ti lidé tak dokonalí, bez gen. poruch, že teda prý mohli.
A když to vezmem historicky, tak egyptští faraóni si běžně brali za manželky své sestry, ale těžko říct, jestli byli geneticky dokonalí ![]()
ww, že?
a další mě osobně moc sympatická teorie o manželství Ježíše a Máří Magdaleny??
Gina108 píše:
No já slyšela dokonce od jednoho faráře, že Ježíš fakt ty sourozence měl
A ohl. toho incestu se to zas vysvětluje tak, že tenkrát byli ti lidé tak dokonalí, bez gen. poruch, že teda prý mohli.A když to vezmem historicky, tak egyptští faraóni si běžně brali za manželky své sestry, ale těžko říct, jestli byli geneticky dokonalí
Ono se říká, že měli tím příbuzenským početím hodně genetických vad! I šlechtici…
Mar__tanka1983 píše:
ww, že?a další mě osobně moc sympatická teorie o manželství Ježíše a Máří Magdaleny??
A o tom nevím nic
Povídej, přeháněj ![]()
Bábi já chápu co myslíš svou otázkou.
Víš ono je to tím, že jsi měla 16 v jiné době. V té době byl sex tak trochu tabu. Moc se o něm nemluvilo. Nebylo to něco „normálního“. Byla jsi v tomto duchu vychovávaná a proto takhle smýšlíš. Měla jsi třeba jiné zájmy atd.
Dneska je to jiné. Sex je prostě úplně normální a běžný.
Já pokud se dozvím, že někdo čeká dítě v 16ti, tak určitě nezatracuji. Podivím se, že je to brzy. Řeknu si, že za nás tohle nebylo (spíše se tom nahlas nemluvilo) a tím to pro mě hasne.
No vravim ze som divna ![]()
A este k tomu neviem formulovat otazky ![]()
Ale zase, radsej budem za blazna na emiminu nez v reali, aj ked urcite prechrustam co ste mi napisali inym sposobom nez ste to mysleli.
no abych neřekla nějakou blbost - ale nakousává se to v šifře mistra leonarda, myslím…a i jiné knihy a filmy o templářích, i o svatém grálu, atd. že MM byla Ježíšova manželka, měli spolu děti a po jeho smrti dál šířila křesťanství, že napsala i evangelium atd. Ale proto, aby z Ježíše-„obyčejného člověka“, který měl myšlenku a lidé ho následovali, udělali svatého, tak z Máří v bibli udělali děvku a z Ježíše syna božího…
ww píše:Mar__tanka1983 píše:A o tom nevím nic
ww, že?a další mě osobně moc sympatická teorie o manželství Ježíše a Máří Magdaleny??Povídej, přeháněj
Niekoho napadlo ze svaty gral je lono Marie Magdaleny ktore nosilo Jezisove deti. Ale tu uz neviem ci je to fantazia, alebo to naozaj bolo aj v apokryfoch.