Těhotenství v 16 - vaše názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12064
26.7.11 15:00
Januliiik píše:
já nevím, mě přijde, že když někdo odsuzuje druhého, že se nekoukne sám na sebe, nebo si tím řeší nějaký mindrák, či co :nevim:

Souhlasím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 15:01
Mar__tanka1983 píše:
no abych neřekla nějakou blbost - ale nakousává se to v šifře mistra leonarda, myslím…a i jiné knihy a filmy o templářích, i o svatém grálu, atd. že MM byla Ježíšova manželka, měli spolu děti a po jeho smrti dál šířila křesťanství, že napsala i evangelium atd. Ale proto, aby z Ježíše-„obyčejného člověka“, který měl myšlenku a lidé ho následovali, udělali svatého, tak z Máří v bibli udělali děvku a z Ježíše syna božího…

Myslim ze Zamarovsky, ale ista si tym nie som, tvrdi ze Jezis planoval ozbrojene povstanie, ale nevyslo to, a tak jeho stupenci zacali s posolstvom lasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 15:03
M-a-j-a píše:
Bábi já chápu co myslíš svou otázkou.
Víš ono je to tím, že jsi měla 16 v jiné době. V té době byl sex tak trochu tabu. Moc se o něm nemluvilo. Nebylo to něco „normálního“. Byla jsi v tomto duchu vychovávaná a proto takhle smýšlíš. Měla jsi třeba jiné zájmy atd.Dneska je to jiné. Sex je prostě úplně normální a běžný.
Já pokud se dozvím, že někdo čeká dítě v 16ti, tak určitě nezatracuji. Podivím se, že je to brzy. Řeknu si, že za nás tohle nebylo (spíše se tom nahlas nemluvilo) a tím to pro mě hasne.

Vdaka, ja tym tiez netravim polku zivota, len sa tu teraz podobne temy zisli tak ma to napadlo. Ale som rada ze aspon niekto rozumie a nie som uplny mimozemstan :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
26.7.11 15:03

baba: no vidíš…i tak mi to přijde vlastně pravděpodobnější, než že Marii oplodnil vítr, nebo že Lotova žena zkameněla při útěku ze Sodomy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
26.7.11 15:04

Já jsem kdysi viděla dosti zajímavě natočený film a panence Marii a Josefovi. Myslím že to byly 2 díly. Bylo to dost drsně natočené, tak realisticky, žádne kudrlinky okolo. Maria se tam po narození Ježíše přestala zajímat o Josefa a ten začal pokukovat po jedné paní co ji spravoval nábytek. Nevíte? Já si nemůžu vybavit název. Bylo to moc pěkné :kytka:

• Citovat
  • Upravit
23847
26.7.11 15:05
M-a-j-a píše:
Víš ono je to tím, že jsi měla 16 v jiné době. V té době byl sex tak trochu tabu. Moc se o něm nemluvilo. Nebylo to něco „normálního“. Byla jsi v tomto duchu vychovávaná a proto takhle smýšlíš. Měla jsi třeba jiné zájmy atd.Dneska je to jiné. Sex je prostě úplně normální a běžný.
Já pokud se dozvím, že někdo čeká dítě v 16ti, tak určitě nezatracuji. Podivím se, že je to brzy. Řeknu si, že za nás tohle nebylo (spíše se tom nahlas nemluvilo) a tím to pro mě hasne.

Hehe, zas z nás nedělej takové vykopávky (jsem stejně stará jak bábi) moje spolužačky souložily o 106. Všechny jsme moc dobře věděly, co je to kondom, dokonce jsme měli automat na gymplu na chodbě. Jj puberťáci si sice z toho dělali balónky a házeli jima po třídě :mrgreen: , ale mé spolužačky jej hojně využívaly, tak jakýpak nemluvilo. Jako fakt, že místní dětský gynekolog patnáctkámn HA předepisovat nechtěl, šestnáctky prudil s tím, aby si půl roku zapisovaly bazální teplotu a pak přišly, ale teď (i když se mě to netýkalo) ho téměř blahoslavím za jeho prozíravost, protože se ukazuje, že HA užívaná dívkami, co pořádně nemaj ovulku pak později způsobuje neplodnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
26.7.11 15:05

mě třeba na „téma Ježíš“ pobavil „Život Briana“ od Monty Pythonů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
26.7.11 15:07
protože se ukazuje, že HA užívaná dívkami, co pořádně nemaj ovulku pak později způsobuje neplodnost.

no prosimtebe? fakt? o tom sem ani nikdy neslyšela… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.7.11 15:07
Januliiik píše:
nj, kdysi to si snad ani nikdo nedovolil mít sex před svatbou ve 30 letech a když jo tak ho snad hnali z vesnice…nevím :lol: ale dneska je holt jiná doba. A já si vážím těch, co se jim tak brzy narodí dítě a dokážou se o něj skvěle postarat :-)
A zároveň chápu ty co si „to“ raději nechají vzít

hele já myslím, že i „kdysi“ (teeda nevím který kdysi :-D máš na mysli) byl předmanželskej sex :-D (Třeba moje mamka je „skleníkový dítě“) narodila se cca 3 měsíce po svatbě dědy s babičkou :-D

no a s tou těhotnou 16… já měla sex poprvé v necelejch 17 (uznávám, že bejt to později prd by se stalo :-D ), to byl první partner a druhej byl pak můj manžel… S nikým jiným jsem v životě nespala, ale je fajn, že kdyby se mi s tím prvním povedlo otěhotnět byla bych „do větru“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 15:09
Gina108 píše:
M-a-j-a píše:
Hehe, zas z nás nedělej takové vykopávky (jsem stejně stará jak bábi) moje spolužačky souložily o 106. Všechny jsme moc dobře věděly, co je to kondom, dokonce jsme měli automat na gymplu na chodbě. Jj puberťáci si sice z toho dělali balónky a házeli jima po třídě :mrgreen: , ale mé spolužačky jej hojně využívaly, tak jakýpak nemluvilo. Jako fakt, že místní dětský gynekolog patnáctkámn HA předepisovat nechtěl, šestnáctky prudil s tím, aby si půl roku zapisovaly bazální teplotu a pak přišly, ale teď (i když se mě to netýkalo) ho téměř blahoslavím za jeho prozíravost, protože se ukazuje, že HA užívaná dívkami, co pořádně nemaj ovulku pak později způsobuje neplodnost.

Ale to sme tiez mali na skole tehotnu sedemnastku … ale chodili sme sa na nu divat ako na opicku v zoo … bola to o rok starsia sesternica spoluziacky … ale tak celkovo mi postoj k nej prisiel iny :nevim: mozno aj tym ze sa potom vydala. Jo, a pre rypalov, jej dedo bol farar :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
26.7.11 15:11

kate: no vidíš, já měla první sex v 16 a 3 měsíce s mým prvním klukem a cca o 14 dní později s nyní (11 let od toho večera) nastávajícím tatínkem našeho prvního asisynátora :wink:
jsem do větru, když jsem během měsíce spala s dvěma chlapama, nebo nejsem, když jsem s tím druhým zůstala doteď s doufám, že se to nezmění ani nadále?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.7.11 15:12
ww píše:
A když se tady tak řeší nevyřešitelné a diskutuje o nesmrtelnosti brouka, můžu přidat dotaz? :kytka: Myslíte si, že panenka Marie byla opravdu panna když počala? Tuším, že ji bylo taky 16let :think: Občas nad tím tak dumám, jak to vlastně bylo :-D Co když zalhala, že byla „osvícena“ a přitom se s někým pomilovala a počala Ježíše? :lol: Co myslíte, jak to bylo? :wink:

hele tohleto jednou řešil v kázání kněz na studentské mši, že jí klidně mohlo být i 14, že by to i odpovídalo, protože dospělá ženská by na to v té době prostě nekývla, že to bylo obrovský riziko a ona měla štěstí, že Josef tehdy stál při ní, jinak by ji ukamenovali… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.7.11 15:12

Mě je 32 a zážitky mám tedy jiné :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.7.11 15:18
Mar__tanka1983 píše:
protože se ukazuje, že HA užívaná dívkami, co pořádně nemaj ovulku pak později způsobuje neplodnost.
no prosimtebe? fakt? o tom sem ani nikdy neslyšela… :think:

No četla jsem to kdysi na babywebu, tak nevím, co je na tom pravdy, ale přijde mi to celkem logické, třeba jak u koho taky. No a ten náš gyndař prostě zjišťoval, jestli ovulku má nebo ne. A taky ty holky chodily na jaterní testy. To já, když žádala antiko o pár let později, tak na to se už prdělo, ale třeba zas byla HA modernější :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 15:18

Takze sa vsetkym dotknutym ospravedlnujem, sadam na hnojisko, trham rucho a sypem popol na hlavu ze som si dovolila priznat sa k svojim nazorom a skusit trochu podebatit, nedaj boze poopravit zmyslanie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí