Těhotenství v 16 - vaše názory

26.7.11 13:44

Tehotna v 16...

Som az tak stara a uzkoprsa ked si o takej nic dobre nepomyslim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
26.7.11 13:45

Já byla těhotná v 16ti. Jestli tě něco zajímá tak se ptej :wink:

• Citovat
  • Upravit
3544
26.7.11 13:50

stat se muze cokoliv :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.11 13:51

No hlavne si neviem predstavit ako sa to da stihnut. Teda, viem, len mi to pride strasne skoro … kratko na vztah …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
26.7.11 13:52

Já teda v 16 těhotná nebyla ani jsem nemohla, páč jsem ještě jaksi netento :oops: Ale nemyslim si, že by taková holčina hned musela bejt špatná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937

už je to tu zas, někdo napíše deníček a hned se zakládá diskuse jak je to strašné. Starejte se o sebe a o své moralní prohřešky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
Bábi Zlopočasná píše:
No hlavne si neviem predstavit ako sa to da stihnut. Teda, viem, len mi to pride strasne skoro … kratko na vztah …

Myslim ale že v 16 moc plánovaných těhotenství neni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
26.7.11 13:53
EvaG píše:
už je to tu zas, někdo napíše deníček a hned se zakládá diskuse jak je to strašné. Starejte se o sebe a o své moralní prohřešky.
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
26.7.11 13:54

Kdy ž jsem otěhotněla, byla jsem s partnerem skoro dva roky, teda přesně rok a půl… Samozřejmě to bylo neplánované a upřímně moje blbost. Dnes má Davídek 8 let, je hodňoučé zlatíčko-doma, ve škole se pere s klukama :cert: Hraje na akordeon… Je to spokojené dítě :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12064
26.7.11 13:55
EvaG píše:
:pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

No jo naše BáBi, já věděla, že si o mě myslíš to nejhorší..No co nadělám.. Důležité je mít názor. :mavam:, zvlášt když o tom člověku víš pouze to , že otěhotněl a nic víc, ale už víš, že to není dobrý člověk..

Příspěvek upraven 26.07.11 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvaG píše:

Ja som si nevsimla ze by som odsudzovala slecnu co zalozila dennicek. Len mi tak zacalo vrtat hlavou … je to spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
26.7.11 13:56

deti se rodi z kratkych i dlouhych vztahu, i z lasky na jednu noc :nevim:

treba spolu chodi od 15ti let a maji za sebou vztah rok a pul, teda spis asi randeni nez vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
26.7.11 13:58

A když tak narážíte na deníček. Kdybych já šla na potrat, upřímně si myslím, že JÁ bych se měla o hodně líp, jednodušeji. Ale poprala jsem se ze situací, spoustu věcí vyřešila a dítě mám spokojené. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26.7.11 14:00
Lizbeth píše:
No jo naše BáBi, já věděla, že si o mě myslíš to nejhorší..No co nadělám.. Důležité je mít názor. :mavam:

Nechcela som sa Ta dotknut, len mi to pride … moc skoro :nevim: ze sa niekde stala chyba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí