Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Som az tak stara a uzkoprsa ked si o takej nic dobre nepomyslim?
No hlavne si neviem predstavit ako sa to da stihnut. Teda, viem, len mi to pride strasne skoro … kratko na vztah …
Já teda v 16 těhotná nebyla ani jsem nemohla, páč jsem ještě jaksi netento
Ale nemyslim si, že by taková holčina hned musela bejt špatná ![]()
už je to tu zas, někdo napíše deníček a hned se zakládá diskuse jak je to strašné. Starejte se o sebe a o své moralní prohřešky.
Bábi Zlopočasná píše:
No hlavne si neviem predstavit ako sa to da stihnut. Teda, viem, len mi to pride strasne skoro … kratko na vztah …
Myslim ale že v 16 moc plánovaných těhotenství neni ![]()
EvaG píše:
už je to tu zas, někdo napíše deníček a hned se zakládá diskuse jak je to strašné. Starejte se o sebe a o své moralní prohřešky.
Kdy ž jsem otěhotněla, byla jsem s partnerem skoro dva roky, teda přesně rok a půl… Samozřejmě to bylo neplánované a upřímně moje blbost. Dnes má Davídek 8 let, je hodňoučé zlatíčko-doma, ve škole se pere s klukama
Hraje na akordeon… Je to spokojené dítě ![]()
EvaG píše:
No jo naše BáBi, já věděla, že si o mě myslíš to nejhorší..No co nadělám.. Důležité je mít názor.
, zvlášt když o tom člověku víš pouze to , že otěhotněl a nic víc, ale už víš, že to není dobrý člověk..
Příspěvek upraven 26.07.11 v 13:56
EvaG píše:
Ja som si nevsimla ze by som odsudzovala slecnu co zalozila dennicek. Len mi tak zacalo vrtat hlavou … je to spatne?
deti se rodi z kratkych i dlouhych vztahu, i z lasky na jednu noc ![]()
treba spolu chodi od 15ti let a maji za sebou vztah rok a pul, teda spis asi randeni nez vztah
A když tak narážíte na deníček. Kdybych já šla na potrat, upřímně si myslím, že JÁ bych se měla o hodně líp, jednodušeji. Ale poprala jsem se ze situací, spoustu věcí vyřešila a dítě mám spokojené. ![]()
Lizbeth píše:
No jo naše BáBi, já věděla, že si o mě myslíš to nejhorší..No co nadělám.. Důležité je mít názor.
Nechcela som sa Ta dotknut, len mi to pride … moc skoro
ze sa niekde stala chyba ![]()