Těhotenství v 16 - vaše názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
10219
28.7.11 12:08

Ale kdyby ji nevyhodili měla by střechu nad hlavou,práci a péči o dítě by stejně musela zastat sama.A kdo tenkrát chodil na střední školu,že?Hodně lidí šlo hned makat někam do fabriky.Mě jde opravdu jen o střechu nad hlavou a tu by měla i kdyby zahynuli.
Tak si vzala tyrana,já s ní o tom nikdy nemluvila,já ji ani pořádně neznala neb aby od něj měla pokoj odešla i od dětí co měla s ním.Když se člověk zamyslí a měla by kde složit hlavu tak by byla třeba i vybíravější v partnerech,podotýkám,že to byla neskutečně krásná žena.Takže já si myslím,že život dokáží řádně pohnojit přísní, neústupní, rodiče,ala hlavně ,aby nebyla ostuda a lidi si na nás neukazovali :jazyk:

Příspěvek upraven 28.07.11 v 12:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
28.7.11 12:10

Hlavně, dospělou by ji z domu asi nikdo nevyhodil,že?Na to nejsou žádné předsudky,dospělá-těhotná je přece v naší společnosti dobře zaškatulkovaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
28.7.11 12:30

Mně přijde, že tady se pořád hrozně moc řeší to finanční zajštění, ale ruku na srdce, kolik lidí má v dnešní době svoje (opravdu svoje, tzn. ne pořízený na hypotéku) bydlení… Protože i o ten dům na hypotéku člověk může přijít, když nebude moct splácet a co pak? Čekat do 50ti, až bude ten barák splacenej a pak mít děti? Prostě lidí, co má v dnešní době 100% jistý bydlení, práci atd. je jako šafránu…

Do nás pořád ryje tchýně, že to je hrozný, že bydlíme v podnájmu, že je lepší být ve vlastním, že o to nepříjdem… ALE… Pokud nebudem mít na to, platit nájem, vystěhujou nás, když nebudem moct doplatit hypotéku, u které budem ručit tím domem (což budem muset, protože čím jiným, že jo), tak se budem muset vystěhovat taky… V tom prostě vůbec žádnej rozdíl nevidím a jistotu taky ne. Dokud ta hypotéka není zaplacená… :think: Dřív to v tomhle bylo jednodušší. Když člověk měl aspoň „něco“, stačilo, aby žil z platu na plat a za rok - dva měl bydlení hotový, ale teď to podle mě až tak jednoduchý není… Takže kecy, že ani nemáme vlastní bydlení a už máme děti pouštím jedním uchem tam, druhým ven… Zvlášť od lidí starších o generaci, kteří nemají vůbec představu, jak to funguje teď… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.11 13:54
29 píše:
Ale kdyby ji nevyhodili měla by střechu nad hlavou,práci a péči o dítě by stejně musela zastat sama.A kdo tenkrát chodil na střední školu,že?Hodně lidí šlo hned makat někam do fabriky.Mě jde opravdu jen o střechu nad hlavou a tu by měla i kdyby zahynuli.
Tak si vzala tyrana,já s ní o tom nikdy nemluvila,já ji ani pořádně neznala neb aby od něj měla pokoj odešla i od dětí co měla s ním.Když se člověk zamyslí a měla by kde složit hlavu tak by byla třeba i vybíravější v partnerech,podotýkám,že to byla neskutečně krásná žena.Takže já si myslím,že život dokáží řádně pohnojit přísní, neústupní, rodiče,ala hlavně ,aby nebyla ostuda a lidi si na nás neukazovali :jazyk:Příspěvek upraven 28.07.11 v 12:11

Tak preco si vzala tyrana? Mala byt s otcom svojho dietata :nevim:
Ale ked je uz zrela na dieta, tak by mala byt aj zrela na to zariadit aby malo jej dieta kde hlavu zlozit. A nie otec, mama daj, lebo ja som uz taka dospela ze som tehotna. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ja.svojtkova
28.7.11 13:58

Pro má těhotenství v 16ti jeden jediný výraz a to:ZKAŽENÉ MLÁDÍ, Bohužel

• Citovat
  • Upravit
29
10219
28.7.11 15:26

A co když ji nechtěl?Chlapi nejsou košér a život není nalinkovaný román.A jestli tě manža poslouchá na slovo tak bych chtěla vidět co dělá za tvými zády.To bejvaj největší hajzlíci mimo domov.
Ty bys lezla za někým a doprošovala se ,já ne.Jinak jsem z jižní Moravy a tady je to odjakživa samý ožrala,vztekloun a uzurpátor.Končím debatu neb mě přijde,že buď nevíš nic o reálném životě nebo si tu z holek děláš srandu.Já bych taky nechtěla být těhotná v 16,ale když se stalo mají si hodit mašli.Daleko větší mazec mi přijde pořídit si další děti,aby měla žena zase na čas příjem,to je hnus.A dělá to spousta lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
28.7.11 15:59
Bábi Zlopočasná píše:
Ach jaj, tak este raz a naposledy.

Nic neriesim, pozastavila som sa, diskutujem, po jednej diskusii nazor nezmenim - to by ste neurobili ani vy keby bol pomer opacny, v moj prospech.

Nevadia mi mlade matky, ale 16 povazujem este za dieta.

Sex v 16 je hra s ohnom a zbytocne skoro … kedze su to este deti …

A o 16 rokov moze byt kludne zase v mode sex az po svadbe :jazyk: V tejto uvolnenej spolocnosti zacina byt vidiet ze az tak moc zase nefunguje. (Ale teraz nemam na mysli sex, ale to ako vsetko tolerujeme, aj vlastnu skodnu, len nie konzervativny nazor)

rozhodne si nemyslim, ze jsem byla v 16. jeste dite. Tohle je hodne individualni zalezitost. Tyka se to rekla bych zivotnich zkusenosti atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
28.7.11 16:03

** kate02** ja v tom vidim rozdil celkem velky. Bydlela jsem s muzem v najmu jeste cca pred dvema roky.. do najmu bych si dite neporidila…ale to je ciste muj nazor. To ze si poridis dum z hypoteky, kterou nebudes moct platit… ruku na srdce jisty nemas nikdy nic… muzes mit vlastni dum bez hypoteky a muzes o nej taky snadno prijit..nejaka zivelna pohroma…vzdyt je to kazdej den nekde…
Ac platime hypoteku muj dum je muj dum.. kdyz ho budu chtit prodat, tak ho prodam..jeho hodnota se zvysuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
28.7.11 16:26

Ja tuhle diskuzi porad tak sleduji a premyslim… Ja myslim, ze ani nejde o to, jestli je v 16ti brzo na sex. Asi je, ale nekdo na nej muze byt vyspely, fyzicky i psychicky. Nekdo je v 16ti dite, nekdo je vyrovnany a dospely. Me spis vadi, kdyz si nekdo (treba Babi) o 16ti lete tehotne holcine hned mysli neco spatneho, ma predsudky, vytvari si v hlave vlastni scenare o tom, ze je to pobehlice. Na zaklade ceho? Ze mela sex v 16ti?? Kdyz bych to hnala do extremu, tak to klidne muze byt obet znasilneni a jinak skoro svata zena. Vim, ze to neni pravdepodobne, ale proc hned odsuzovat?
Ja vcera koukala na nejaky porad z prostredi zachranky a zrovna tam privezli nejakeho typka po pokusu o sbevrazdu. Rozvedla se s nim zena, nemohl se stykat s detmi. A vite proc chtel skoncit se zivotem? Ne proto, co se mu stalo, ale proto, ze nemohl vydrzet, jak si na nej vsichni ukazuji prstem a mysli si o nem buh vi co, protoze mu zena vzala roha. Ono to verejne mineni ma vetsi silu, nez si uvedomujeme, proto prosim nesudte nikoho, o kom nic nevite, jen proto, co vidite na prvni pohled…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
28.7.11 16:36

teredes: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
28.7.11 19:17

Priklad (ano je to vyjimka, ale neni takovych zase tak malo)- mam kamaradku /v kvetnu se vdala/ je ji 23let(jemu je 33) se svym muzem je od mene nez 15let (mam dojem, ze 9let) … je pobehlice, kdyz se spolu v jejich 15 poprve milovali?
Jineho partnera nemela. Uz nekolik let se snazi o dite… v srpnu se jim snad konecne poradi…

Co o ni nekdo v tech 16. vedel? Akorat to, ze je to mlada holka a taha se se starsim klukem… co naplat, ze je slusna a neni do vetru.

Proste o lidech co takhle skatulkujou ostatni, aniz by o nich cokoli vedeli, si myslim svoje (nic pekneho to neni) Ono navenek velka moralka a uvnitr vetsinou peknej hnuj a nevyrovnani se sebou. Kazdej by si mel zametat pred svym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
28.7.11 23:19

Tuhle diskusi jsem přestala sledovat hned na prvních stránkách, protože nikam nevede. Nemám ráda hodnocení jiných lidí. Kdyby se tak každý staral sám o sebe při nejmenším tak jako se stará o druhé, bylo by na světě blaze. Ať si každý hledí svého. Bábi trochu znám z i z jiných diskuzí, myslím, že ráda provokuje :wink: i já jsem s ní měla tu „čest“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.14 14:41

myslím že jsem těhotná

Aohoj je mi 16 let a možná jsem těhotná. mému příteli je 19 neude mít z toho ějaký průšvih?? a chtěla jsem se zeptat jak to mám říci rodičům. od matky jsem dvakrat utekla za tátou. ted jsem ve střídavé péči. nevím co mám dělat prsím pomozte mi. děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15922
1.2.14 16:03

Těhotsnství v šestnácti je úplně zbytečné, je to brzy. V tomhle věku má holka studovat, bavit se, poznávat svět, kluky a třeba jenom myslet sama na sebe…ne mít zodpovědnost za jiný lidský život… Samozřejmě si nemyslím, že by se nedokázala postarat, jistě může být skvělou milující mámou. Jenom se ošidí o ty bezstarostné roky mládí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
1.2.14 16:04

Proc ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie