Těhotné astmatičky - Combair

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
29.3.18 23:42
@P4ja píše:
Já to mám podobně, normálně se domluv s doktorem, ať ti napíše něco, co v těhotenství můžeš. On ví, co a jak.
:palec: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
30.3.18 18:41
@Mimis2017 píše:
@Lucius08 tak nevím jaký Tamalis máš ty, ale v mém se nic takového nepíše! Jen, že se máš poradit s lékařem.

Těhotenství a kojení Neužívejte TAMALIS během těhotenství a kojení, ledaže by byl jednoznačně indikovaný Vaším lékařem. Poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete užívat jakýkoliv lék. Tohle je přesná citace. Na mě to působí, tak jakože pokud není jiná možnost tak ok. Já bych to nevzala, možná ve druhém, třetím trimestru :oops:. Mě to alergolozka zakázala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
30.3.18 23:54

@Lucius08 tak to já to v tom příbalovým letáku vůbec nemám. Doktorka mi řekla, že je to jediný lék, který se dá v těhotenství brát :nevim:… Naštěstí jsem ho stejně nebrala. Když zítra vzpomenu, tak to vyfotím a dám to sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.4.18 14:57
@helen7 píše:
@je-lucie Jo jo, to si taky rikam, ze se vyrobci leku radeji distancuji :think: Ale i tak, clovek ma strach. Ale tvuj doktor asi mluvil o uziti jako zachranneho leku, ne o pravidelnem uzivani, ze? :)

Jojo, říkal, že kdyby něco, takže ne pravidelně..  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky