Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím o radu. Jsem v 9tt a dnes jsem byla u lékaře na kontrole. Při vyšetření neviděl žádnou srdeční činnost, ale v 7tt tam byla.
Mimi je dost velké a odpovídá 9 týdnu. Žádné problémy nemám (nekrvacim ani nespinim). Za týden mám přijít znovu. Má někdo podobnou zkušenost? Jaká je pravděpodobnost, že bude bijící srdíčko vidět?
Mrzí mě to, ale podle mě je šance, že za týden uvidí srdíčko hodně malá.
Zažila jsem sama, v 7.tt srdeční akce, v 10.tt bez srdeční akce - zamlklý potrat a následovala revize.
@Anano Šance asi žádná měla jsem to samé… jedná se pravděpodobně o zamlklé těhotenství ![]()
To bude zamlkle tehotenstvi. Ja mela srdicko v 7 tt a v 11 uz ne
@Anano pokud akce v 7tt byla a ted není je to jasné a navíc když tt odpovídají ![]()
mrzi me to, ale asi to neni dobre.
Zazila jsem to same v zari… V 7+2tt vse v poradku, srdicko krasne bilo. Na dalsim utz v 9+3tt uz srdicko nebilo, miminko bylo o tyden mensi
bohuzel to vypada na ZT ![]()
Je mi to líto, ale bohužel tě asi nepotěším, stalo se mi totiž to samé… Také mi dal gynekolog ještě týden, pak jsem musela na revizi… zamlklé těhotenství… Ale naše mimi bylo velikostně menší
Doufala jsem, že se srdeční akce opět objeví, že to třeba bylo nějak špatně vidět… Ještě před revizí jsem si v nemocnici vyžádala další ultrazvuk - no, zázrak se nekonal
Hned po menstruaci jsme se začali pokoušet o další mimi a do tří měsíců jsem byla opět těhotná, tentokrát bylo vše vpořádku
![]()
Příspěvek upraven 29.03.18 v 11:39
Mě se to stalo taky, v 9 TT srdíčko nebylo Mudr hledala takovou dobu i nějakou doplerovskou metodou a nenašla nic a hned druhý den jsem šla na revizi.
Šance je nulová, bohužel, jestliže byla a už není, prostě je po všem, embryo nežije.
@Anano
To mě mrzí, ráda bych napsala doufej, ale… ono to srdíčko je na UZ jak blikající maják a tak si nemyslím, že by to byla chyba lékaře a ♥ akce byla jen ji přehlédl ![]()
Děkuji myslela jsem si to..
snažili jsme se dlouho konečně se zdařilo a teď tohle.. jsem z toho strašně špatná
Tak jestli už srdeční akce byla a teď není, tak šance, že se objeví znovu je nula. Bohužel, stává se to. Moc mě to mrzí, sama jsem to zažila dvakrát. Můžu jen říct, že si to opláčeš a příště to bude určitě v pořádku. Když se mi to stalo poprvé před čtyřmi lety, tak jsem byla hrozně špatná z toho a bála se, že nebudu mít nikdy rodinu, jakou chci - uplynulo pár let a teď čekám třetí dceru. Takže bude líp, neboj ![]()
Také se mi to stalo
![]()
Revize 6.1. 2016 a 16.3. 2016 //
Zas bude dobře, neboj ![]()