Žádná srdeční reakce v 9.týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
6.4.18 09:53

Ahoj holky, s přítelem jsme se snažili 15 měsíců a taky ZT, 3 tydny bez vývoje, čekala jsem, zda si tělo poradi, ale nic, s gynekologem jsme se domluvili na nejsetrnejsi metodu ukončení a to Mispregnolem, před dvěma dny mi byl podán při krátké hospitalizaci, po příjezdu domu jsem hned začala krvacet, teď jen doufám, ze se vše v pořádku vyloučí a nebudu muset na revizi, jelikož chci se snazenim začít co nejdříve. Strasne jsem ro obrecela, už před 14 dny a myslela jsem si ze to bude už dobre, ale není, je to strasne těžké, nechce se mi vůbec chodit mezi lidi, snad nejhorší to bylo v nemocnici, kdy čekáte na vyšetření a kolem 20 těhotných šťastných budoucích maminek, při hospitalizaci to samé… ne ze bych jim to nepřála, ale strasne jim to závidím a navíc mám strasny strach z dalšího těhotenství jelikož to bude období strachu ať nepřijde to same. Je mi 32, dítě nemám a přítel mi na psychice moc nepridava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.4.18 11:47
@Jackie85 píše:
Ahoj holky, s přítelem jsme se snažili 15 měsíců a taky ZT, 3 tydny bez vývoje, čekala jsem, zda si tělo poradi, ale nic, s gynekologem jsme se domluvili na nejsetrnejsi metodu ukončení a to Mispregnolem, před dvěma dny mi byl podán při krátké hospitalizaci, po příjezdu domu jsem hned začala krvacet, teď jen doufám, ze se vše v pořádku vyloučí a nebudu muset na revizi, jelikož chci se snazenim začít co nejdříve. Strasne jsem ro obrecela, už před 14 dny a myslela jsem si ze to bude už dobre, ale není, je to strasne těžké, nechce se mi vůbec chodit mezi lidi, snad nejhorší to bylo v nemocnici, kdy čekáte na vyšetření a kolem 20 těhotných šťastných budoucích maminek, při hospitalizaci to samé… ne ze bych jim to nepřála, ale strasne jim to závidím a navíc mám strasny strach z dalšího těhotenství jelikož to bude období strachu ať nepřijde to same. Je mi 32, dítě nemám a přítel mi na psychice moc nepridava.

Jo, to znám, já naposledy ležela v nemocnici při mimoděložním, a na pokoj se mnou dali jednu, co byla dobrovolně na potratu. Já zhroucená, pokoušeli jsme se ještě mnohem déle, než ty, a ona si švitořila do telefonu, jak už se toho zbavila… to snad raději ty veselé šťastné těhotné. Neboj, jednou to dobře dopadne :hug: Další těhotenství, hlavně ty první tři měsíce byly náročné, díky tomu strachu, tak jsem si jen dokola opakovala, že to bude dobré. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.4.18 11:59

@terinka4444
Já tam teda nelezela, dali mě do takové hnusne jídelny, 5× se mě po každé někdo jiný ptal na krevní skupinu, pak mi 2 různí lidi vysvětlovali průběh. Nejdříve mi vyčetli proč jsem nedostala pilulku už v ordinaci (jak to mám asi vědět), pak následovala tableta, za chvíli ještě další půlka (ze zapomněli), po 3 hodinách další 1 pilule, což mi přišlo divne, tak jsem se sla zeptat, zda je to v pořádku a samozřejmě nebylo, protože jsem měla dostat zase 1,5 tablety a nakonec se mě zeptali proč sakra nemám náramek na ruce který mi měli strihnout, no tak asi proto, ze mi ho nikdy nedal. Proste sestry hrůza, profesionalita taky. Levá ruka neví co děla pravá a hlavně ze jich tam bylo asi 8 a nejsou schopni nic udělat správně a pak buď v pohodě a běž domů s pocitem že to bude v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí