Těhotný hubeňour

2976
18.6.14 13:37

Těhotný hubeňour

Ahoj holky, chci se zeptat, jak jste to zvládaly se svou hubenou postavou? Já jsem hodně hubená, teď jsem ve 30 tt a mám pocit, že se mi mimčo prorve ven, dost to už bolí. Co se týče plic, tak mám pocit, že je mám velký jak tenisák a že když se trochu namůžu tak se udusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.6.14 13:38

@offi :mrgreen: to nemají jen štíhliny ;) taky mám pocit, že si mrně najde cestu skrs břišní stěnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
18.6.14 13:40

Já jsem teda taky dost hubená a nosila jsem dvojčata. No byl to masakr..ke konci jsem už nemohla chodit a to jsem rodila ve 34tt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
18.6.14 13:41

@offi Ahoj, jsem hodně hubená, mám za sebou 3 těhotenství a kupodivu na mě nebyly ani moc vidět. O to víc mě miminka vždy tlačila vevnitř, ale myslím, že je to naprosto normální, prostě tlačí na plíce, na močák, na stydkou kost… Neboj se, vše se zvládne, tělo každé ženy je na toto vše připraveno, i když to není vždy pohodlné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
18.6.14 13:42

@martina.se Fakt,tak to mě uklidňuje :-D. Včera jsem šla na nákup a teda to mrně mě tak děsně kopalo, nebo ani ne kopalo, ale prostě mě nožičkou tlačilo, to byla bolest teda. No cesta která trvá 10 minut mi trvala 20,protože to se nedalo jít rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.6.14 13:44

@offi jako teď fakt nejsem hubená, ovšem co tam to dítě provádí, to je někdy šílený :mrgreen: kolikrát si fakt říkám, že to vezme přes břicho a ušetří mi porod. Rány jak blázen, když mi narve hlavu pod žebra, tak dýchat nemůžu atd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
18.6.14 13:44

@Popokatepetla @zuzkasim Holky dík za uklidnění, jako na to jak jsem hubená, tak nemám žádné problémy jako bolest zad, kyčle už mě taky nebolí, ale to mimčo jak tlačí to je teda něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
18.6.14 13:45

@martina.se Já bych ho měla mít otočený, ale když mě do žeber začne kopat, to je teda něco, bolí to docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
18.6.14 13:46

Ja jsem nebyla vubec hubena a citila jsem to samy  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 13:48

Moja prva sa rada v bruchu natahovala… zaprela sa mi nozkami do praveho rebra, a rucku natahovala niekam k lavemu vajecniku. Myslela som, ze ma roztrhne :oops:
Brucho som mala take, ze slo po ulici najprv brucho, potom brucho, za nim brucho, a az potom ja. Rodit som sla 64 kg, a to som mala 16 kg navyse - takze ma z tej vahy seklo v krizoch, a posledne tri tyzdne som nemohla chodit, manzel sa hanbil ist so mnou po meste :mrgreen: A rodila som 36+0, a takmer bezbolestne.
U druhej to iste, akurat rodit som sla 54 kg, takze krize a klby boli v pohode, akurat som rodila 42+1. Bolesti len posledna kontrakcia pred porodom a tretie zatlacenie u samotneho porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.6.14 13:48
@offi píše:
@martina.se Já bych ho měla mít otočený, ale když mě do žeber začne kopat, to je teda něco, bolí to docela dost.

mi tam potvůrka pořád rotuje - na kontrolu ukázkově hlavou dolu, odpoledne už opět KP. Čekám, kdy při tom kopanci prorve vak a přijde o vodu, protože se trefuje přesně do čípku.. lítám jak alík, co kopanec, to návštěva Wc :mrgreen: a chlap se mi pořád směje, protože stojíme ve frontě, mi hopsá celé břicho atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
18.6.14 13:49

@offi myslim, ze to maji i kulaty tehule :) spis zamezi na miminku, jaky je neposeda. Ten muj terorista me kopal a busil do me uz v brise. Nemohla jsem sedet, lezet, jit, nic se mu nelibilo. A to nejlepsi…jaky byl v brise, takovy je ted. Jak pytel blech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791

@offi Jsem taky hodně štíhlá. Syn byl navíc velikostně o 2 týdny napřed. Doktorka se tomu hrozně divila: „A že zrovna vy, takovej hubeňour!“ :D taky jsem všechno cítila hrozně moc. Nakonec jsem rodila 36+6 s tím, že kdyby byl větší, už bych ho prý přirozeně neporodila (syn už měl 3,42 kg).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

A ta prva zacala skytat vzdy o jedenastej vecer, a drzalo ju to pol hodiny. Tiez chutovcicka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
18.6.14 13:50
@martina.se píše:
@offi :mrgreen: to nemají jen štíhliny ;) taky mám pocit, že si mrně najde cestu skrs břišní stěnu :mrgreen:

Přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky