Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@martina.se
jo taky navštěvuju WC s každou kapičkou
Přítel mě furt peskuje jak malé dítě, ještě se běž vyčůrat
. Jednou jsem se málem podělala ve městě když si prcek z mého měchýře udělal polštářek. Zničeho nic jsem potřebovala, ale tak nehorázně nutně. K autu jsem šla shrbena, nohy u sebe a šla jsem jak slimák. Přítel se mi smál a vypadal trochu, že se za mě stydí
.
Já teda nejsem ani hubená, ani silná, prostě něco mezi, jsem v 7. měsíci a je to někdy masakr. Jelikož jsem těhotná poprvé, čekala jsem podle všeho toho povídání okolo takové ty „kopačky“, ale nikdo mě nepřipravil právě na ty „tlaky“, když se začne otáčet, roztahovat a já nevím co ještě tam dělá
. Minulý týden jsem psala písemnou zkoušku a jeden čas jsem si myslela, že budu muset zkoušející poprosit, abych se mohla jít projít, jak mi miminko začalo tlačit na plíce, nemohla jsem to usedět.
@Bábi Zlopočasná Já ještě škytavku asi nezažila. Tak holky moc děkuji za vaše příspěvky jsem o něco klidnější, že takhle trpí i normální a baculky.
Přišlo mi, že puknu - komplet celá. Ale neměla jsem ani jednu strii… Nabrala jsem skoro 30 kg, bylo to šílený, ale samá voda a z porodnice jsem odcházela s 5 kg navíc.
Jinak mi moc pomáhal bazén, přišla jsem si zase lehá jako dřív. Vůbec jsem tu váhu ale nemohla udýchat, bylo to náročný… Takže never more ![]()
@Xverunka To nezávidím
. Já jak jsem šla na ten nákup, tak jsem se musela zastavovat a tlačit mu tu nožku zpátky jak to děsně bolelo ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Moja prva sa rada v bruchu natahovala… zaprela sa mi nozkami do praveho rebra, a rucku natahovala niekam k lavemu vajecniku. Myslela som, ze ma roztrhne
Brucho som mala take, ze slo po ulici najprv brucho, potom brucho, za nim brucho, a az potom ja. Rodit som sla 64 kg, a to som mala 16 kg navyse - takze ma z tej vahy seklo v krizoch, a posledne tri tyzdne som nemohla chodit, manzel sa hanbil ist so mnou po mesteA rodila som 36+0, a takmer bezbolestne.
U druhej to iste, akurat rodit som sla 54 kg, takze krize a klby boli v pohode, akurat som rodila 42+1. Bolesti len posledna kontrakcia pred porodom a tretie zatlacenie u samotneho porodu…
a t onormalne vazis 45kg?
@Danitschka No já jsem ve 30 tt a mám nahoře jen 8 kg, takže na sobě nějakou tíhu nepociťuju a strie taky nemám, zatím.
@offi píše:
@KackaDoup Vždyť ty prcka máš ne?
Ano mam, ale chteli jsme pro nej moc sourozence…otehotneni hned, ale dvakrat behem roku zamlkle
uz jsem mela byt ted v 6 mesici ![]()
Příspěvek upraven 18.06.14 v 14:03
@KackaDoup Třeba se ještě zadaří. Já poprvé taky ZT, takže se teď celé těhu strachuju, že se něco podělá.
@offi píše:
@KackaDoup Třeba se ještě zadaří. Já poprvé taky ZT, takže se teď celé těhu strachuju, že se něco podělá.
Příspěvek upraven 18.06.14 v 14:05
@KackaDoup Vidíš to, já až porodím toto, tak tomu prvnímu by byl rok. A do toho jsem teď čekala dvojčátka, ale jedno hned na začátku odešlo.
@KackaDoup No už se těším, ale ještě bohužel musím přetrpět léto, ale poslední dobou ty léta už není takové horko které vydrží třeba měsíc, tak snad to bude dobrý.