Těhotný hubeňour

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
18.6.14 14:47

Já měla u první dcery na začátku 45kg přibrala jsem za celé těhu 25kg a těhotenství na pár vyjímek jsem měla ok, u druhého těhotenství jsem měla na začátku 48kg a asi od 30tt jsem umírala šílenými bolestmi malá mi šíleně tlačila na spodek k tomu takové píchání v rozkroku bylo to k nevydržení kolikrát jsem celé noci nespala jen chodila po bytě sem tam :? u obou těhotenství jsem měla taky pocit že mi udělají díru do břicha navíc byl na mě každičký pohyb miminka vidět, sestřička mi říkala že mám břicho jak nit jak jde každičký pohyb vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 14:50
@KackaDoup píše:
@Bábi Zlopočasná a kolik meris? jis normaLNE? GENETIKA?

164cm, ale ja som na babicku z maminej strany. Tiez ju vietor bral. Segra pri tejto vyske a 45 kilach mala dokonca aj prsia. (Tie ja najnovsie postradam, ale schudla som, a ze vraj su vykojene). Segra sa teda co zije v Taliansku spravila, ma cez 50 kil a zadok jak kombajn :oops: :oops:
Mne staci vynechat jedno jedlo, ci jednu noc nespat a kilo dolu :nevim: Nespim uz stvrtym rokom, co sa prva narodila… ale uz nekrici zo sna kazdu noc, hadam sa to kym pojde do skoly spravi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 14:51
@Kačabka711 píše:
Ahoj, také jsem byla hodně hubená a hned po příjezdu z porodního sálu jsem byla opět na své vaze. Na to spostu nevyhod, nevěřili mi kolik pribiram, pořád měly hlášky typu musíte jíst, nohy jsem měla oteklé jako konve ale tvrdili mi ze je oteklé nemám ale taky plno výhod minko je hodně cítit jsou o hodně zřejmé pohyby :dance:

Presne. Zlomila som ruku a vykrmila sa na 56 kil. A ked som sa ortopedovi stazovala, ze ma tie kolena bolia az co som pribrala, tak ma hnal na psychiatriu ze anorekticka :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.6.14 14:52
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.6.14 14:55

@Bábi Zlopočasná jj u nas to vsechno prestalo ted tedy mezi ctvrtym a patym rokem ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
18.6.14 15:49
@offi píše:
@martina.se :-D jo taky navštěvuju WC s každou kapičkou :-D Přítel mě furt peskuje jak malé dítě, ještě se běž vyčůrat :-D. Jednou jsem se málem podělala ve městě když si prcek z mého měchýře udělal polštářek. Zničeho nic jsem potřebovala, ale tak nehorázně nutně. K autu jsem šla shrbena, nohy u sebe a šla jsem jak slimák. Přítel se mi smál a vypadal trochu, že se za mě stydí :-D.

můj to samé - ještě vyčůrat a můžem jet :lol: a když mu za 10 minut říkám, ať hledá benzínku, tak se mi směje o to víc :lol: bych jim to někdy přála zažít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
18.6.14 16:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.6.14 16:12

@offi :mrgreen: někdy je veselo :mrgreen: teď jsem koukala na fotky, jsi opravdu štíhlounká. Zase na druhou stranu, buď ráda, že nenabíráš tolik. Já mám tedy navíc 10 kg (32 tt), ale zase - dlouho nic, pak jsem skokově nabrala 5 kg během měsíce, teď zas nic :zed: a pokaždé, jak skokově přiberu, tak sestřička hned, že bych neměla tolik jíst a sladké atd.. Sladké nejím vůbec, porce třetinové proti normálu - bo se do mě nic nevejde atd.. ale je fakt, že když vidim ty holčiny, co mají termín měsíc po mě a břicho 2× tak velké, tak jim nezávidím. Já zvládám tak nějak všechno - byť funim, vedra mi nevadí atd.. a známá, co má už teď navrch 25 kg (termín měsíc a půl po mě), tak sotva leze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
18.6.14 16:16

@martina.se kdybych neměla tak omezené místo pro plice tak jsem taky bezproblemu. bricho taky moc nemam, vsichni se diví, že budu za 2 mesice rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.6.14 16:18

@offi to jsi jak kamarádka, ta měla 30 kg i s postelí a když pro ni přijela sanitka (stahy co 5 minut), tak ji saniťáci řekli, ať si nedělá srandu a chtěli odjet :mrgreen: druhý den došli do porodnice, přišli se podívat na mimčo, ona dostala kytku a omluvu, že si fakt mysleli, že si dělá srandu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
18.6.14 17:05

@martina.se :-D pane jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.6.14 19:45

@martina.se sestricka asi nebue uplne ok :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
18.6.14 19:46
@KackaDoup píše:
@martina.se sestricka asi nebue uplne ok :mrgreen:

sestřička mi někdy pěkně pije krev :lol: teď jsem dostala fajnou radu - drbat si něčim bradavky, ať zdrsní a kojení mi nebolí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.6.14 20:21

@martina.se :mrgreen: rýžákem

• Citovat
  • Upravit
2976
18.6.14 20:40

@martina.se cože? to jako fakt? :-D

• načítám...