Těhotenské aplikace - FetView a jiné

8
12.2.18 12:36

TĚHU APLIKACE

Ahoj maminky,
znáte některá aplikaci FetView? Můj doktor mi ji nabízí, ale netuším co od ní mohu očekávat 8o Jaké má výhody oproti jiným, jsou li nějaké? Žádnou zatím nepoužívám, ani neznám.
Děkuji za vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
12.2.18 12:53

Jak tak koukám, za chvíli si bez aplikace ve smartphonu ani nedojdeme na WC :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.2.18 12:55

Já mám nějákou jinou a vůbec jí nerozumím a je pěkně na prd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
12.2.18 13:09

@AndPar tohle je spíš počítačový program, který používají gynekologové. Mě ho doktorka nenabízela, ale rovnou mi dala kartičku s přihlašovacími údaji. Měla jsem tam zapsané všechny kontroly v těhotenství včetně všech zpráv, které mi moje doktorka dala. Je to fajn, že kdyby se mi cokoliv ztratilo, tak se dalo znovu vytisknout bez návštěvy lékaře. A hlavně by to mělo být propojené s ultrazvukem, takže mám kdykoliv přístupné všechny fotky a videa, které během těhotenství dělala. Teď jsem těhotná znovu a obrázky z ultrazvuku se objevují dále a na kontroly a dokumenty je tam nová záložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.2.18 19:30

@Popokatepetla něco na tom bude :lol:
@tezi ty jo, to zní ale skvěle :potlesk: já právě něco takového hledám, chci balíček komplet služeb vždy u sebe, a pokud jsou k dispozici i lékařské zprávy, tak to nemá chybu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.2.18 19:31

@tezi pochopila jsem to správně, že tam máš záznam z celého prvního těhu a teď budeš mít stejné záznamy z druhého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.2.18 19:32

A můžu se zeptat, kterou máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
12.2.18 19:39

@AndPar tak záznamy záleží co si pod tím představíš, ale tak nějak ano. Z prohlídek tam mám vždy datum a čas, týden těhotenství, kdo mě vyšetřoval a případně zprávu např. z velkých ultrazvuků ve 20tt a 30tt. Z každého ultrazvuku tam mám několik fotek + většinou nějaké video, to mám i z úplného začátku, kde je vidět srdíčko. Z fotkami se dá potom dále pracovat jako poslat někomu, vytisknout, uložit do počítače.
Za mě je to fajn, hlavně je všechno pěkně pohromadě a není potřeba nikde nic hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
12.2.18 19:43
@AndPar píše:
A můžu se zeptat, kterou máš?

nějak nechápu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355