Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky,
znáte některá aplikaci FetView? Můj doktor mi ji nabízí, ale netuším co od ní mohu očekávat
Jaké má výhody oproti jiným, jsou li nějaké? Žádnou zatím nepoužívám, ani neznám.
Děkuji za vaše zkušenosti
Jak tak koukám, za chvíli si bez aplikace ve smartphonu ani nedojdeme na WC ![]()
@AndPar tohle je spíš počítačový program, který používají gynekologové. Mě ho doktorka nenabízela, ale rovnou mi dala kartičku s přihlašovacími údaji. Měla jsem tam zapsané všechny kontroly v těhotenství včetně všech zpráv, které mi moje doktorka dala. Je to fajn, že kdyby se mi cokoliv ztratilo, tak se dalo znovu vytisknout bez návštěvy lékaře. A hlavně by to mělo být propojené s ultrazvukem, takže mám kdykoliv přístupné všechny fotky a videa, které během těhotenství dělala. Teď jsem těhotná znovu a obrázky z ultrazvuku se objevují dále a na kontroly a dokumenty je tam nová záložka.
@Popokatepetla něco na tom bude ![]()
@tezi ty jo, to zní ale skvěle
já právě něco takového hledám, chci balíček komplet služeb vždy u sebe, a pokud jsou k dispozici i lékařské zprávy, tak to nemá chybu ![]()
@tezi pochopila jsem to správně, že tam máš záznam z celého prvního těhu a teď budeš mít stejné záznamy z druhého?
@AndPar tak záznamy záleží co si pod tím představíš, ale tak nějak ano. Z prohlídek tam mám vždy datum a čas, týden těhotenství, kdo mě vyšetřoval a případně zprávu např. z velkých ultrazvuků ve 20tt a 30tt. Z každého ultrazvuku tam mám několik fotek + většinou nějaké video, to mám i z úplného začátku, kde je vidět srdíčko. Z fotkami se dá potom dále pracovat jako poslat někomu, vytisknout, uložit do počítače.
Za mě je to fajn, hlavně je všechno pěkně pohromadě a není potřeba nikde nic hledat.