Těhu cvičení

404
5.1.05 16:31

Těhu cvičení

Prosím kdo máte kontakt, případně nějakou zkušenost s cvičením pro těhulky v Praze doporučte mi něco. Mohla bych chodit cvičit v pondělí nebo ve středu ale až od 18 hodin a je dost problém něco sehnat. Za jakoukoli nitku budu vděčná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Iri
141
5.1.05 16:49

Ahoj Katko,
ja chodila do Studia pro zeny, pani Mikulandova - porodni asistentka ve Vodickovy. Jsou i v Karlovych Varech
Sice jsou trochu drazsi, ale je to v centru a mohu je i pres to doporucit. Maji hod rozdelenou na 40min cviceni a 20min teorii. Zajisti ti i asistenci pri porodu atd… :)
Bez na prvni hod, je pro novacky zdarma na vyzkousenou a uvidis. Nic za to nedas. Tam ti pak daji vice info.
Jinak vim, ze maji rozdelene cviceni podle mesice porodu a asi 2-3 dny na vyber v ruznych hodinach.. :D

Hezke cviceni
Iri+Marianka 4,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
5.1.05 17:22

Ahoj,

ja chodim do klubu Slunecnice http://www.klub-slunecnice.cz/ (a spousta holek z Jarnulek taky), je to hodne o protahovani, takze se rozhodne neunavis. Hopsani na balone a posilovani nohou a tak od vsecho trochu. Maji tam i predporodni pripravu, ale na te jsem jeste nebyla.

Maja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
6.1.05 10:50

Studio pro ženy vypadá super a mají tam břišní tance pro těhule, což by se mi moc líbilo!! Jenže klasika…myslí si, že všechny těhotné se válejí doma a nepracují…:o(( začátek v 16.30 je pro mě zatím jen snem. Bohužel, to až od dubna, kdy snad zůstanu doma:o))
Slunečnice je bezva!! Tam myslí i na toho a začínají až od 17:30 nebo 18 hodin, takže tam určitě zkusim zavolat a domluvit se!!
Díky moc a pokud by někdo měl kontakt na nějaké plavčo, taky moc uvítám:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.1.05 10:57

Ahojky,
po zjištění gravidity jsem přestala cvičit aerobic, protože jsem se necítila dobře a taky jsem hned pořádně přibrala :cry:
Už mi snad bude lépe, tak jsem se začala dívat po nějakém těhotenském cvičení, našla jsem nějaké ve Factory Pro na Smíchově, ale je taky už od 15:30 nebo 16:15 hod. :?
Jinak by mě zajímalo, kde je vhodné plavání pro těhotné, tedy kde je dobrá kvalita vody, kdo víte, prosím, poraďte.
Elli 9+2 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.1.05 11:02

Studio pro ženy

Na to Studio pro ženy jsem nenašla žádný kontakt, poradíte někdo?
Díky, Elli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
6.1.05 11:06

http://www.studioprozeny.cz/

Elli tady je kontakt :D

S plaváním taky nevím a ráda bych něco našla, moc se mi nechce chodit jen tak neorganizovaně do bazénu, to by mě asi nebavilo, radši bych nějaký aquaaerobic nebo tak něco......ale zatím pátrám marně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí