MS po pozitivním těhutestu

827
2.1.05 17:10

MS po pozitivním těhutestu

Ahoj holčeny, 29.12. (dva dny po zpoždění MS) mi těhutest babytest ukázal //, myslela jsem, že si v úterý skočím k doktorovi potvrdit to těhu, ale vypadá to nějak špatně. Bolí mě bříško jako na MS a začínám dost špinit, tak myslím, že do rána budu mít mrchu jako hrom. Ty dva proužky byly na babytestu. Myslíte, že kecal, nebo že jde o mikropotrat. Taky se chci zeptat, jestli, pokud opravdu do rána dostanu pořádnou MS, mám jít na gyndu, nebo to mám brát jako normální MS.
Asi snažilka a né těhulka :cry: Eliška a batole :lol: Kamča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1718
2.1.05 19:54

Ahoj Bludicko,

já bych si udělala ještě jeden těhutest, k doktorovi bych taky zašla, MS měla známá, i když byla těhotná.

Držím moc palečky
Lila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.05 20:00

Čtete mi myšlenky, dnes jsem se na toto chtěla taky ptát.
Je to asi tak dva dny, co mi těhotenský test ( Clear Blue ) ukázal, že bych měla být těhulka, ale do dnešního rána jsem dostala MS. Břicho mě bolí stejně, ale MS je o dost slabší.
Vlastně mám pocit, že už pomalu končí, i když dnes přišla.
Tak nevím co si o tom mám myslet.

Jsem těhotná, anebo ne ????????? JSem zmatená. 8O

• Citovat
  • Upravit
154
2.1.05 20:06

Ahoj,
každopádně uvidíš do rána.
Testík samozřejmě nemusel být na 100%, na druhou stranu se tělo může elegantně vypořádat s „chybičkou, která se vloudila“ a vyřešit to bez nutnosti dalšího zásahu lékaře. Tipuju spíše na tu druhou variantu.

Obecně ale těžko radit, protože nikdo z nás neví, jakou teorii zastává tvůj dr., aby se ti pak nestalo, že ti bude z jakéhokoli důvodu hubovat. :? Já osobně bych počkala na případnou MS. Pokud by skutečně nastoupila, tak bych ji nechala proběhnout a po jejím skončení si prubla testík, abych věděla, jak na tom jsem. Pokud by z toho mělo být „jen“ špinění, tak je možná vhodné, aby o tom věděl dr., aby to nějak zkusil pořešit, i když špinění se objevuje v počátku gravidity relativně, aniž to cokoli znamená. Jenže některý dr. tě nechá zavřít do nemocnice, jiný ti pro jistotu napíše gestageny, jiný ti dá jen Ascorutin. Věc názoru a individuálního zhodnocení případu.
Ráda bych poradila víc, ale spíše nechci, poněvadž sama o sobě vím, jak návštěvu jakéhokoli dr. nechávám opravdu na poslední chvíli, abych se vyhnula co možná nejvíce jakýmkoli lékařským zásahům… :roll: … a podle toho pak vypadají moje rady :D
Nejlépe asi zkus podle situace ráno zatelefonovat k dr. a domluvit se na dalším postupu.
 D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
2.1.05 20:15

Menstruace ještě nevylučuje těhotenství. Takových už bylo, co najednou zjistily, že jsou třeba v 6. měsíci, nebo že už dokonce rodí… a přitom pořád menstruovaly. Z lékařského hlediska ovšem MS při těhu spíše není považována za zcela normální a může znamenat hrozící potrat. Pro někoho to však relativně normální je. Každá jsme holt jinačí…

Držím palce, věřím že to bude u všech nakonec v pohodě!!!!

D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
2.1.05 20:51

Já se spíš nějak nemůžu rozhodnout. Mám takovej pocit, že je to už ztracený, a mám chuť se svinout do klubíčka a v klidu odmenstruovat, ale zároveň ve mně hlodá takovej ten červíček, co když tam mimi je a potřebuje doktora a léky. Jenže když si představým jak zítra potáhnu na gyndu 18 měsíční dceru kterou nemám kam odložit tak mám pocit,že potratím už jenom z toho cestování. Prostě nevím jestli je lepší (nebo horší) na:,–(it klidovej režim bez doktora, nebo jet do města (centra Prahy) což se s kočárem městskou hromadnou podobá návštěvě posilovny. Tělo mně radí zůstat doma a další test zkusit až po MS. Ale ty pochybnosti co když..... :oops: :oops: :oops:
 Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
2.1.05 23:26

Ahoj Eliška!
Ja som špinila 4 dni pred plán. MS cca 3 dni.Brucho bolelo,MS neprišla normálna, test pozitívny nebol :roll:,ale zhodou náhod som išla na gyndu.Nič vidno nebolo, bola som v kľude,ale normálna MS neprišla, urobila som si test a bol pozitívny.U lekárky mi vzali krv a bolo to tam. :P
Síce nečakane, neplánovane.
Keď sa necítiš na ambulantné ošetrenie a ešte sama,radšej choď na pohotovosť, keď máš s kým nechať maličkú, aby sa Ti nič nestalo.Urobia ti hneď USG a budeš vidieť na čom si. Test si urob kľudne aj hneď, najlepšie ráno, moč je koncentrovanejší, nemusíš čakať, kým skončí MS, keď je tam teho, tak je tam stále.Ale cez celé mesto by som sa asi sama netrepala, viem si to predstaviť 8O .
Osobne by som to nechala na prírodu/som však pos…,takže až taký žiarivý príklad nie som/.Asi som velmi nepomohla, ale držím palčeky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.1.05 10:55

Ahoj Eliško, já špinila v době menstruace asi 3-4 dny ještě ve 3. měsíci těhotenství a přesto bylo vše v pořádku. Jinak můj dr. zastává názor, že pokud se tělo rozhodne v prvních týdnech těhu ukončit tak ví proč a je to tak lepší a žádný klidový režim ani léky tomu většinou nezabrání. Takže bych počkala až po MS a pak zkusila ještě znovu test. Já jsem při prvním těhu samovolně potratila cca v 7. týdnu a tělo si s tím poradilo samo bez nutného zásahu lékaře a za 2 měsíce už jsem byla těhotná znovu. Takže se zbytečně nestresuj a jestli to teď nevyjde tak držíme palečky ať to vyjde brzy znovu.
Lucka a Petra 10m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
3.1.05 10:59

Ahoj babulky, tak je z toho opravdu MS :( dělat si další testík nemá teď smysl, včera byl pozitivní, tak by dnes byl asi taky. Tak to nechám na přírodě, je o několik miliard let starší, tak snad vi co dělá :wink: , osobně si myslím, že bylo něco špatně a miminko asi nechtělo porouchané tělíčko, tak si počká na lepší. No a až skončí MS tak si projistotu udělám ten další testík, kdyby to náhodou byla jen MS a mimi u nás zůstalo už teď. :) Každopádně dík za rady a po MS dám vědět jak to skončilo.
Jo a držím všechny palce anonymní z 2.1.05 20:00 hod, aby byla stále těhuka, jestli jsi krvácela krátce a málo tak máš velkou šanci a dej nám prosím vědět, jak jsi na tom.
 Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.1.05 12:14

Ahoj Bludičko,
anonymní jsem nechtěně, nevím proč, ale nějak mi nejde se přihlásit. :roll: :roll:
Jsem MIKINA. :D
Jinak krvácení je slabší a to o dost, ale nevím. Všichni me utěšují v tom, že můžu být těhotná, i když mám MS. Někdo dokonce má MS až do 5. měsíce. 8O 8O

Nevím, ve středu se objednám na gynekologii a pak se určitě ozvu, jak to vše dopadlo.
V každém případě mám veškeré těhotenské příznaky. Že by Sugesce ??? :?

Mějte se moc krásně. MIKINA

• Citovat
  • Upravit
1461
5.1.05 21:38

Ahojky Bludicko, tak jak jsi dopadla ??

Já asi špatně. Dnes ráno jsem si po dvou denní MS dělala test a byl negativní. :x :x

To byla depka :cry: :cry: :cry:

Ale vůbec nevím co si mám myslet. Můžu být těhotná ?? Tak ale proč mi to test neprokázal po MS ???

Mám spoustu otázek, které mi nedokáže nikdo zodpovědět. A mám takový pocit, že už tím musím každému lézt i na nervy.

Když o někom slyším, že ta otěhotněla, ta má miminko, přepadne mě taková deprese, záchvaty vzteku a breku, že nevím kdy skončit. Ale samozřejmě to každé mamince i těhulce ze srdce přeji. Přeji jim jen a jen to nejlepší, klidné těhotenství a krásná a hlavně zdravá miminka.

Jen si říkám, proč ne já. Co jsem komu udělala. S manželem si vždycky říkáme, že je nohoře nával a naše miminko tam čeká ve frontě. Tak ale proč ta fronta musí být tak dlouhá ???????????????

Mějte se moc krásně. MIKINA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
9.1.05 19:34

Ahoj Mikino, já ještě nevím na čem jsem, protože jsem se až dnes večer vrátila z Jeseníků. Myslím, že mimi v bříšku už nemám. MS byla kratší ale hodně silná. Otestuju zítra (teď nemám testík) a dám vědět.
Eliška a batole Kamilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
9.1.05 19:42

Mikino, ty patříš momentálně k nějakému deníčku? :wink: Jestli ne, tak pojď vykecávat k nám do srpňátek 2005 :P Jsou tam těhulky s termíny podzim 2005, třeba to ještě stihneš (říjen, listopad) a aspoň tam nebudu sama snažílka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
9.1.05 19:55

Už teď jsou tam zářijátka. V těhudeníčku se mi to zdá nějak veselejší než u snažilek. Jinak je mi jasný co cítíš, rok před narozením Kamily mě pouštěli z nemocníce po potratu ve 12tt rovnou na vlastní svatbu. To byla teprv hormonální a emoční soda. :roll: :roll: :roll: Tak neboj všechno bude fajn a třeba spolu stihnem ty říjňátka :) :) :)
Eliška a Kamilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
9.1.05 21:11

Ahoj Bludičko,

nepatřím k žádnému deníčku. Už jsem kdysi chtěla, ale bohužel nevím, jak do něho můžu přispívat. :(
Hrozně ráda bych někam patřila. Díky.

Taky ještě nevím na čem jsem. Terpve zítra jdu na gynekologii ( už teď mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě, nésnáším gynekologie a zvláště zítra mám strach co mi řekne ). Pak se určitě ozvu.

Jak je to možné, že mám jeden test pozitivní a pak ne ???
To by mohl být ten mikropotrat ?? A to lékař nepozná ?? Ani se po tom nemusí vyčistit děloha ?? tomu teda fakt nerozumím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí