Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím o radu.dne 25.4 jsem měla přerušovaný styk s tím, ze přítel před koncem ho vytáhl a dodělal ručně.28.4 jsem měla ovu, měla jsem i ovu bolesti.od té doby mám bolesti v tříslech, spíše na pravé straně, občas ale i na levé, bolest v krizi a lehké pálení žáhy…myslíte, ze jsou to pořád ovu bolesti nebo by to mohlo být trhu? Nevím, co si myslet.za odpovědi dekuji
@wamda mysli si to, že počkáš minimálně do dne očekávané menstruace a uděláš si test. Může to znamenat kde co. Pokud ovulace byla 28 a styk 25, tak jsi pravděpodobně měla plodné dny, nicméně k ejakulaci došlo mimo, takže pravděpodobnost je, ale mizivá.
Neni to treba tak, ze predejakulacni tekutina sperma neobsahuje? teda snad, doufam
@wamda píše:
Neni to treba tak, ze predejakulacni tekutina sperma neobsahuje? teda snad, doufam
ne tak to opravdu není
Tak menstruace dorazila.sice o dva dny drive…ale dost silna. takze tehu snad nebudu.nebo myslite holky ze muzu byt tehu i pres menzes? je fakt, ze me uz pres tyden neskutecne pali zaha a ta me vzdy palila jen v tehotenstvi.ale pali jen doma, kdyz na to myslim. v praci o ni vubec nevim.ze by to bylo vsugerovane? jinak zadne jine priznaky, jako bolava prsa, bolest bricha, nic. prosim o radu. dekuji ![]()