Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych ji cinkla pro tvůj klid
max té pozve na dřívější kontrolu
Každý to má jinak, já jsem poletovala celé těhotenství, ale když tam zajdeš nic nepokazíš a máš jistotu ![]()
Zavolat a nastínit sestře co se děje, měla by poradit, jestli přijet nebo je to v pohodě
Mám skoro od začátku všechny ty čtyři příznaky najednou i nějaké další k tomu, těhotenství holt není vždycky příjemné
ale pokud ti doteď nic nebylo a připadáš si divně, tak se klidně nech zkontrolovat, vždycky lepší jít zbytečně a mít klid, než něco zanedbat.. držím palce, ať je dobře
Pohyby cítíš normálně?? Já bych brnkla a poradila bych se se sestrou, mě tohle dělá když to přeženu s aktivitama a vzhledem k tomu, že u první jsem neměla žádné kontrakce do břicha, ale pouze křížové bolesti, už jsem si tuhle taky říkala že snad v pondělí zavolám jestli mají okénko aby mě zkoukla. Každá jsme jiná a každá reagujeme jinak, jo a je fakt že jak jsem to o víkendu přehnala, tak jsem měla už i poslíčky do břicha. Takže dej na svoji intuiici a radši desetkrát zbytečně, než jednou pozdě. Nikdo ti hlavu neutrhne
@medunka23 pohyby cítím zatím hodně slaboučké a jen sem tam…jsem teď v 18.tt a čekáme třetí mimi…už jsem si objednala od jedné maminky angelsounds pro větší klid…
a tomu dr se raději ozvu, pro jistotu
@Anonymní píše:
@medunka23 pohyby cítím zatím hodně slaboučké a jen sem tam…jsem teď v 18.tt a čekáme třetí mimi…už jsem si objednala od jedné maminky angelsounds pro větší klid…
a tomu dr se raději ozvu, pro jistotu
on ti opravdu nikdo hlavu neutrhne, navíc pokud čekáš třetí, tak asi nebudeš zbytečně plašit že… Já jsem o deset týdnů napřed, ale když to přeženu, tak mimčo spí, takže taky jsem pak nesvá a když už si říkám že asi teda někam zajedu, tak se probere
@Anonymní píše:řešila bych to ihned.
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, můj dotaz mi přijde takovej pitomej, ale poradit bych potřebovala. Jsem ve druhém trimestru a už od neděle mám závratě, bolesti žaludku, trošku průjem a hlavně velký křížový bolesti vystřelující do nohou…všechny symptomy jsou asi jednotlivě v těhu normální, ale když je toho takhle víc najednou, myslíte, že bych měla dr kontaktovat? Nebo počkat až do kontroly příští týden? Díky za rady
Holky diky vsem, napsala jsem svemu gyndari a mam prijit v patek, zatim mam hodne pit a muzu max.3× denne paralen.Tak jsem si hned jeden vzala a je mi trochu lip
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, můj dotaz mi přijde takovej pitomej, ale poradit bych potřebovala. Jsem ve druhém trimestru a už od neděle mám závratě, bolesti žaludku, trošku průjem a hlavně velký křížový bolesti vystřelující do nohou…všechny symptomy jsou asi jednotlivě v těhu normální, ale když je toho takhle víc najednou, myslíte, že bych měla dr kontaktovat? Nebo počkat až do kontroly příští týden? Díky za rady